- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi balikburcukadini
Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Son düzenleme: