Bir Erkeğin Aptal yerine koyması !! Çok safım nasıl kurtulucam

balikburcukadini

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
106
112
18
37
Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?

Son düzenleme:
Balık burcu bir kızkardeşim var ordan biliyorum, insanlardan kazık yedikçe insanlar öğreniyorlar büyüyorlar, yalnız balık burçları biraz daha zor öğreniyor.. Hep o insan sevgisinden işte.. Yaşınız büyüdükçe öğrenirsiniz:))

ama yaş 30 oldu neredeyse. ne zaman saflıktan kurtulucam ben. 20 yaşında bile cin gibi olan, stratejik şekildeinsan kullananlar var onlar neden öyle ? ben neden böyleyim ?

Valla panpa bu Arbistan, Kuveyt vb ülkeler ve Hindistan tarafı müslümanı da hindusu da aynı bulsalar 10 kadınla evlenirler. Yani o tarafın kültürünü bilmekle alakalı bir durum diyeyim, saflıkla alakası yok. Kadın insana sayılmıyor, evdeki kadına hiçbir saygı yok. Yatın kalkın Mustafa Kemale dua edin bu kadar yazıyorum.

Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)

İnandınız da ne oldu ya hu,ilişkiniz bile olmamış.
İnsanlar kusurlu yaratılmış,yalan da söylüyorlar ,olmadık şeyleri kafasına takıp üzülüyorlar da.
abartılacak bir şey yok.
Bin yıldır tanımıyordunuz ki,uçakta sohbet ,o kadar.
Bu saatten sonra da cin gibi olunmaz,karakter ergenliğe kadar oturur.

Iyide neden kendini bu kadar dibe batirdin ?
Ne telefon vermissin, ne adres nede baska bir bilgi. Biletinden adini gormus bu senin safliginla alakali degil ayrica adamin alninda evli yazmiyor. Bir kac saatlik ucak yolculugunda da nufus bilgilerini arastirip ogrenemezdin. Insanlar aylarca beraber oluyor da adamlar evli cikiyor dusun gerisini. Kim olsa birkac saatlik ucak yolculugunda bekarim diyen birine inanirdi. Uzme bos yere kendini :kahve:

İnandınız da ne oldu ya hu,ilişkiniz bile olmamış.
İnsanlar kusurlu yaratılmış,yalan da söylüyorlar ,olmadık şeyleri kafasına takıp üzülüyorlar da.
abartılacak bir şey yok.
Bin yıldır tanımıyordunuz ki,uçakta sohbet ,o kadar.
Bu saatten sonra da cin gibi olunmaz,karakter ergenliğe kadar oturur.

sadece bu olay değil bu olay son damla oldu diyebilirim bende bi birikim vardı zaten.

daha önce de benden hoşlanıyor iması veren umut veren birisi vardı ben de inandımhoşlanıyor dedim açıldım. ben açılınca aaaa yanlış anlamışsın dedi. ben anlayamıyorum insanların yalan söylediğini ne derse inanıyorum işte safım

Iyide neden kendini bu kadar dibe batirdin ?
Ne telefon vermissin, ne adres nede baska bir bilgi. Biletinden adini gormus bu senin safliginla alakali degil ayrica adamin alninda evli yazmiyor. Bir kac saatlik ucak yolculugunda da nufus bilgilerini arastirip ogrenemezdin. Insanlar aylarca beraber oluyor da adamlar evli cikiyor dusun gerisini. Kim olsa birkac saatlik ucak yolculugunda bekarim diyen birine inanirdi. Uzme bos yere kendini :kahve:

ya bu bir birikimin neticesi diyebilirim. annemmesela herşeye hemen inanma hep ters tarafından alönce der ben bunu yapamıyorum biri bişey desin inanıyorum.

bi erkek gelsin hoşlanıyorum desin inanıyorum mesela halbuki belki hoşlanmıyor başka hesapları var ? ağıza inanıyorum halbuki hareket önemlidir ya ben ağza inanıyorum. hareket aksini işaret etse bile ağız başka söylüyorsa ben ağza inanıyorum salak gibi ve bunla alakalı 100lerce olay yaşadım bir kurtulamadım

Valla panpa bu Arbistan, Kuveyt vb ülkeler ve Hindistan tarafı müslümanı da hindusu da aynı bulsalar 10 kadınla evlenirler. Yani o tarafın kültürünü bilmekle alakalı bir durum diyeyim, saflıkla alakası yok. Kadın insana sayılmıyor, evdeki kadına hiçbir saygı yok. Yatın kalkın Mustafa Kemale dua edin bu kadar yazıyorum.

Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)

Biraz duygusal boşluk durumu var tabi. Bundan önce de bana umut veren,hoşlanıyor imaları veren biri vardı 39 yaşında türk erkek. inandım utanıyor açılmaya dedim ben açıldım sonra bana aaaaaaaaa yanlış anlamışsın dedi :(( ağza inanıyorum ben safım çok

Biraz duygusal boşluk durumu var tabi. Bundan önce de bana umut veren,hoşlanıyor imaları veren biri vardı 39 yaşında türk erkek. inandım utanıyor açılmaya dedim ben açıldım sonra bana aaaaaaaaa yanlış anlamışsın dedi :KK43:( ağza inanıyorum ben safım çok

Ortadoğu erkeği çok çakal

Bir de bizim toplumun artık nasıl diyeyim kadın erkek dütü bozuldu. Düzgün erkek zaten yok, evli nişanlı erkeklerin çoğu başka kadınla flört ediyor, kovalıyor, umut veriyor. Bizim erkeklerimizi hiç beğenmiyorum karakter olarak, babalarımızın kuşağı çok çok daha iyiydi.

Valla ben Yunanistan ın doğusundan gelen erkeklere alıcı gözüyle bakmıyorum bu yüzden. Hepsi birbirinden kaypak.

Saflıkla ilgili bi durum değil ki bu, adam seni kandırmaya çalışmış.
Herkesle samimi olma, hele bu kadar girişken erkeklerden aman haaa diyeyim kesinlikle uzak ol.
Herkese inanma.

Gözünün önündekini güvenemiyor insan sen ne yapacan endenozyayı bacım.çeminin bir sürü hayal de kurmuşsundur evleniriz gider geliriz çocuklarımız olur kara kara diye..saflık her kadın da var da bu kadar da olmaz ..her hoşlandım diyeni bekleme bu hoşlananların aralarında salağı var,evlisi var, bekar olup sevgilisi olan var, sapığı vsr hırsızı var....var oğlu var..önce temkin önce güvenme kimseye ..

Gözünün önündekini güvenemiyor insan sen ne yapacan endenozyayı bacım.çeminin bir sürü hayal de kurmuşsundur evleniriz gider geliriz çocuklarımız olur kara kara diye..saflık her kadın da var da bu kadar da olmaz ..her hoşlandım diyeni bekleme bu hoşlananların aralarında salağı var,evlisi var, bekar olup sevgilisi olan var, sapığı vsr hırsızı var....var oğlu var..önce temkin önce güvenme kimseye ..

+++
Karaktersizliğin her türü aldı yürüdü

Bu arada bazı Hanslar da çok üçkağıtçı onlara da çok güvenme. Uzun süreli ilişkisi olan, sözlü olan ama gayet rahat şekilde başkasıyla da flört eden erkek de çok gördüm!

ya bu bir birikimin neticesi diyebilirim. annemmesela herşeye hemen inanma hep ters tarafından alönce der ben bunu yapamıyorum biri bişey desin inanıyorum.

bi erkek gelsin hoşlanıyorum desin inanıyorum mesela halbuki belki hoşlanmıyor başka hesapları var ? ağıza inanıyorum halbuki hareket önemlidir ya ben ağza inanıyorum. hareket aksini işaret etse bile ağız başka söylüyorsa ben ağza inanıyorum salak gibi ve bunla alakalı 100lerce olay yaşadım bir kurtulamadım
ya öyle demeyin, çok kötü bir şey değil ki bu. Ben mesela tam tersiyimdir, kırk yıllık tanıdıklarımdan bile şüphe duyarım tamamen güvenemem kimseye. Böyle olacağınıza insanlara güvenin daha iyi. Şüpheyle geçmiyor ömür sonuçta, ama geçmişte kötü de olsa yaşananlar unutuluyor bir şekilde

Alti ustu bir kere sohbet etmişsiniz. Sanki düğüne 3 gün kala evli olduğunu öğrenmiş gibi dramatize etmeyin :) ayrıca belki yeğeni falandir, kandirmak gibi bi niyeti olsa karısının çocuğunun olduğu hesaptan neden sizi eklesin?

+1

Back
X