bir erkeğin beni sevdiğini nasıl anlarım ?

nurrr266

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
9
3
1
Sevgilim var çok seviyorum ama onun beni sevdiğinden emin olamıyorum nasıl anlarm bunu ne yapabılrım

Vucut dili herseyi soyler.
Sizinle konsurken ayaklari ne yone bakiyor? Kapiya bakiyorsa unutun, sevmiyor, kacmak istiyor.
Normalden daha uzun gozunuzun icine bakiyor mu? Kaciriyorsa utangac da olabilir yalniz.
Gulerken goz kenarlari kirisiyor mu? Kirismiyorsa samimi degil.
Size donup yanasmaya calisiyor mu? Kolunuza dokunuyor mu hafifce?
Sizi guldurmeye calisiyor mu? Gulmenizi istemesi cok onemli.
Sizinle saatlerce konusmak istiyor mu? Konusmak istemesi cok onemli bir sevgi sinyali.
Arada bir agzini yaliyor mu?
Opme icgudusu de...
ELini cebine ya da kemerine takiyor, bacak arasini acarak oturuyor mu? Erkekligini sunuyor demek.
Ayakta yaninizda dik durup kollarini yana dogru yer kaplayacak sekidle aciyor mu?
En onemlisi: Nereye giderseniz orada bitiveriyor mu?

Ne kadar fesat düşünceleriniz var
Fesat mı ? Hahaha gerçeği söylemek ne zamandır fesatlık oldu?
Neyse gerçeği duymak istemeyen insana ne söylesen fesatlık ama günaydın canım aydınlandın :) sevmeyen erkeğin en tipik özelliği budur hemen yatağa atma çabaları ve bunun dışında sanırım sana tek dediğim fikirlerine ve duygularına önem veriyorsa seviyordur oldu bunu fesata yoran insanın düşüncelerinin sığ olduğunu düşünürüm.

Nasıl anlarım diye sorduğuna göre demekki sevgisini gösteremiyor diyemeyeceğim de, senin sevmesini istediğin gibi sevmiyor hissine kapıldım.. Çünkü senin beklediğin gibi sevse bu soruyu sormazdın..
Sevip sevmediği aslında senin için nelerinden vaz geçmeyi göze alır (örnek arkadaşlarından öncemi geliyorsun? Yani onlarla geçireceği 2 saat yerine senle geçen yarım saatimi önemli yada sevdiğini söylerken sana bakışı nasıl? Genel davranışı nasıl? vs..) Özetle öncelik sıralamasında (abartmadan tabi) neredesin?

Nasıl anlarım diye sorduğuna göre demekki sevgisini gösteremiyor diyemeyeceğim de, senin sevmesini istediğin gibi sevmiyor hissine kapıldım.. Çünkü senin beklediğin gibi sevse bu soruyu sormazdın..
Sevip sevmediği aslında senin için nelerinden vaz geçmeyi göze alır (örnek arkadaşlarından öncemi geliyorsun? Yani onlarla geçireceği 2 saat yerine senle geçen yarım saatimi önemli yada sevdiğini söylerken sana bakışı nasıl? Genel davranışı nasıl? vs..) Özetle öncelik sıralamasında (abartmadan tabi) neredesin?

Yani ilk mesajlar ben atıyor genelde, çok uzun süredir bir ılıskımız yok yalnız ben bu duruma üzülüyorum sevıldıgımı anlayamıyorum 22yasındayım beynim durdu resmen sizce ne yapmalıyım ispatlaması için , tesekkur ediyor

Bence erkeklerin sevgilerini gösterme şekli farklı, genelde erkekler heyecan duydukları kadını severler öyle duygusallık ölümsüz aşklar beklemek hayal kırıklıgıdır. Çok seven seviyorum ölüyorum diyen erkekler bile sevgisini farklı heyecanlara degişebiliyorlar. Bana sorarsanız erkekler sadece kendilerini seviyorlar.

Fesat mı ? Hahaha gerçeği söylemek ne zamandır fesatlık oldu?
Neyse gerçeği duymak istemeyen insana ne söylesen fesatlık ama günaydın canım aydınlandın :) sevmeyen erkeğin en tipik özelliği budur hemen yatağa atma çabaları ve bunun dışında sanırım sana tek dediğim fikirlerine ve duygularına önem veriyorsa seviyordur oldu bunu fesata yoran insanın düşüncelerinin sığ olduğunu düşünürüm.
Yatağa atma vb deyince ben yanlış anladı kusura bakmayın lütfen gayet saygı çevresinde ılskımız var sadece ben sevgiyi cozemıyor

Bence erkeklerin sevgilerini gösterme şekli farklı, genelde erkekler heyecan duydukları kadını severler öyle duygusallık ölümsüz aşklar beklemek hayal kırıklıgıdır. Çok seven seviyorum ölüyorum diyen erkekler bile sevgisini farklı heyecanlara degişebiliyorlar. Bana sorarsanız erkekler sadece kendilerini seviyorlar.
Sanırım öyle çok haklısanız bende öyle düşünmeye başladı

Yani ilk mesajlar ben atıyor genelde, çok uzun süredir bir ılıskımız yok yalnız ben bu duruma üzülüyorum sevıldıgımı anlayamıyorum 22yasındayım beynim durdu resmen sizce ne yapmalıyım ispatlaması için , tesekkur ediyor
İspata gerek yok, seviyorsa seviyorum demiştir yada diyecektir.. Kendini çok düşünüp üzüp yorma.. Akışına bırak azcık..

(1) Sakin olmalisiniz, hormonlariniza sahip cikin ve asiri duygusal ve kontrolcu, kiskanc hareket etmeyin!
(2) Ilk mesaji sizin atmaniz, ona sorular sormaniz gayet dogal! KAdinlar erkekgin gizemini cozmeye calisirlar, iliskiyi sosyallesme boyutunu gelistirirler. Erkegin gorevi de yer ve zaman ayarlamaktir bulusmak icin, ilerletmek icin.
(3) Daha yeni gorusuyorsaniz zaman vermek zorundasiniz.
Kadinlarin duygusal yolu alti yollu otoban gibir
Erkegin ise patika
Ona cok zaman vermek zorundasiniz
(4) Onu kontrol altina almayin ama sik sik takilin ve alayci sekilde flort edin
(5) Ondan bir sey isteyin, bir konuda danisin veya yardim isteyin buna cildirirlar (bkz ise yarayan erkek )
(6) Ona saygi duydugunuzu ve imrendiginizi belirten sozler soyleyin (her erkek saygi duyulmak ister)

Sevgilim var çok seviyorum ama onun beni sevdiğinden emin olamıyorum nasıl anlarm bunu ne yapabılrım

Zor bir zamanda yanında olur mu mesela? İlla çok önemli bir olay olması şart değil. Diyelim canın sıkkın, derdini saçma da olsa dinler mi?

Sen aramadığında seni merak eder mi, arar mı? Belli bir süre arama, mesaj atma bakalım ne yapacak? Seven insan her zaman arar, sebepsiz yere mesaj atar gün içinde. İlgilenir.

Senin mutlu olmanı herşeyden çok önemser mi? Mutluluğun için çabalar mı?

Bencil davranır mı? Olaylar karşısında hep kendini ve kendi isteklerini mi düşünür yoksa senin de fikrini dikkate alır mı?

katılıyorum.. cogu erkek cok bencıl malesef

Back
X