Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilgisiz davranıyorBakislarindan anlarsin.. iliskinin suresine ve oturmasina bagli birazda..
Ne kadar fesat düşünceleriniz varÇıkar çıkmaz seni eve atmaya kalkmazsa ve duygularına ,fikirlerine önem veriyorsa anlarsın.
Fesat mı ? Hahaha gerçeği söylemek ne zamandır fesatlık oldu?Ne kadar fesat düşünceleriniz var
Nasıl anlarım diye sorduğuna göre demekki sevgisini gösteremiyor diyemeyeceğim de, senin sevmesini istediğin gibi sevmiyor hissine kapıldım.. Çünkü senin beklediğin gibi sevse bu soruyu sormazdın..
Sevip sevmediği aslında senin için nelerinden vaz geçmeyi göze alır (örnek arkadaşlarından öncemi geliyorsun? Yani onlarla geçireceği 2 saat yerine senle geçen yarım saatimi önemli yada sevdiğini söylerken sana bakışı nasıl? Genel davranışı nasıl? vs..) Özetle öncelik sıralamasında (abartmadan tabi) neredesin?
Yani ilk mesajlar ben atıyor genelde, çok uzun süredir bir ılıskımız yok yalnız ben bu duruma üzülüyorum sevıldıgımı anlayamıyorum 22yasındayım beynim durdu resmen sizce ne yapmalıyım ispatlaması için , tesekkur ediyorNasıl anlarım diye sorduğuna göre demekki sevgisini gösteremiyor diyemeyeceğim de, senin sevmesini istediğin gibi sevmiyor hissine kapıldım.. Çünkü senin beklediğin gibi sevse bu soruyu sormazdın..
Sevip sevmediği aslında senin için nelerinden vaz geçmeyi göze alır (örnek arkadaşlarından öncemi geliyorsun? Yani onlarla geçireceği 2 saat yerine senle geçen yarım saatimi önemli yada sevdiğini söylerken sana bakışı nasıl? Genel davranışı nasıl? vs..) Özetle öncelik sıralamasında (abartmadan tabi) neredesin?
Yatağa atma vb deyince ben yanlış anladı kusura bakmayın lütfen gayet saygı çevresinde ılskımız var sadece ben sevgiyi cozemıyorFesat mı ? Hahaha gerçeği söylemek ne zamandır fesatlık oldu?
Neyse gerçeği duymak istemeyen insana ne söylesen fesatlık ama günaydın canım aydınlandın :) sevmeyen erkeğin en tipik özelliği budur hemen yatağa atma çabaları ve bunun dışında sanırım sana tek dediğim fikirlerine ve duygularına önem veriyorsa seviyordur oldu bunu fesata yoran insanın düşüncelerinin sığ olduğunu düşünürüm.
Problem değil dediğim gibi sana önem veriyor ve fikirlerine ,duygularına saygı duyuyorsa seviyordur.Yatağa atma vb deyince ben yanlış anladı kusura bakmayın lütfen gayet saygı çevresinde ılskımız var sadece ben sevgiyi cozemıyor
Sanırım öyle çok haklısanız bende öyle düşünmeye başladıBence erkeklerin sevgilerini gösterme şekli farklı, genelde erkekler heyecan duydukları kadını severler öyle duygusallık ölümsüz aşklar beklemek hayal kırıklıgıdır. Çok seven seviyorum ölüyorum diyen erkekler bile sevgisini farklı heyecanlara degişebiliyorlar. Bana sorarsanız erkekler sadece kendilerini seviyorlar.
İspata gerek yok, seviyorsa seviyorum demiştir yada diyecektir.. Kendini çok düşünüp üzüp yorma.. Akışına bırak azcık..Yani ilk mesajlar ben atıyor genelde, çok uzun süredir bir ılıskımız yok yalnız ben bu duruma üzülüyorum sevıldıgımı anlayamıyorum 22yasındayım beynim durdu resmen sizce ne yapmalıyım ispatlaması için , tesekkur ediyor
(1) Sakin olmalisiniz, hormonlariniza sahip cikin ve asiri duygusal ve kontrolcu, kiskanc hareket etmeyin!Yani ilk mesajlar ben atıyor genelde, çok uzun süredir bir ılıskımız yok yalnız ben bu duruma üzülüyorum sevıldıgımı anlayamıyorum 22yasındayım beynim durdu resmen sizce ne yapmalıyım ispatlaması için , tesekkur ediyor
Sevgilim var çok seviyorum ama onun beni sevdiğinden emin olamıyorum nasıl anlarm bunu ne yapabılrım
Bence erkeklerin sevgilerini gösterme şekli farklı, genelde erkekler heyecan duydukları kadını severler öyle duygusallık ölümsüz aşklar beklemek hayal kırıklıgıdır. Çok seven seviyorum ölüyorum diyen erkekler bile sevgisini farklı heyecanlara degişebiliyorlar. Bana sorarsanız erkekler sadece kendilerini seviyorlar.