Bence arkadaşım çok sevdi. Nişanlandığında bile çekip gidemedi. Yani aslında bile bile lades olayına katılıyorum. Ama başta umut veren, bir sevgili gibi davranan erkeğe hiçbirşey olmayıp da kızın hala mutsuz olması bilmiorum beni düşündürüyor.İyi insanlarla karşılaşmak önemli ama yaşadıklarımızın tüm sorumluluğunu da karşımıza çıkan insanlara atamayız. Hepimizin aklı, mantığı var. 4-5 yıl adı konulmamış ilişki nedir? Sevgiliyiz bile diyemediler mi? Böyle bir ilişkiden ne köy ne kasaba olacağını arkadaşınız görmüştür de görmek istememiştir. Bence sizin gibi etrafındaki arkadaşları da görmüştür ortada düzgün bir ilişki olmadığını, değil mi? O yüzden sonuca şaşırmamak lazım. 7 yıl hastalıklı bir ilişkiye tutunmaya çalışıp, hüsrana uğrasam, ilahi adaletin tecelli etmemesine değil, bile bile lades diyen kendi aklıma şaşarım açıkçası. Arkadaşınızın bundan sonra önüne bakmaktan başka çaresi yok.
Ama ben de dahil herkes onların arasında birşey olduğunu düşünüyordu. Sevgili gibilerdi. Adı yoktu sadece. Burda suçu sadece kıza atmak doğru mu sizce?Sevgiliyken baskasiyla nisanlanir anlarim, erkek kötü derim. Ama burda kendi kendine gelin güvey olan biz kadin var sanki.. bazi insanlarin tavri biraz flörtöz olabiliyor. Arkadadiniz yanlis anlamis muhtemelen. Ya da adam yedekte dursun demis ama hic baslamayan bir iliskiye 5 yil umut baglamak asiri safca degil mi sizce de?
Çok sevmiştir elbette, orasına bir şey diyemem. Ama adam umut verse ne olacak, ortada belirsiz bir ilişki, yanar döner bir adam var. İnsan nasıl gözünü kapayabilir bunca sene bunlara? Bazı durumlarda mutlu ya da mutsuz olmak bizim elimizdedir. Arkadaşınız bu olmamış, oturmamış ilişkiye kafayı takmaya devam edip, mutsuz olmayı seçiyor. Kendi kendine başaramıyorsa, belki bir psikolog yardımı almalı. Zamanına yazık çünkü. Onun mutluluğu, adamın mutsuzluğuna endeksli bir durum değil ki. Boş verip, önüne baksa, değmez, hayatta mutluluğun yakalanabileceği nice şey var diye düşünmeye başlasa, mutlu olmaması için bir sebep yok.Bence arkadaşım çok sevdi. Nişanlandığında bile çekip gidemedi. Yani aslında bile bile lades olayına katılıyorum. Ama başta umut veren, bir sevgili gibi davranan erkeğe hiçbirşey olmayıp da kızın hala mutsuz olması bilmiorum beni düşündürüyor.
Ama 5 yildan bahsediyorsunuz sizce normal mi bu durum? 5 koca yil adi konmamis bi iliskiyi beklemek, bu arada adamin nisanlanmasi ama ayrilinca yine ümitlenmek?? Yasini basini almis insanlarsiniz. Ben arkadasinizin bu durumunu aciklayamiyorum gercekten. Okuldayken bir arkadasim kendisine selam veren her eril canliya asik olup gelecek planlari yapiyordu onu animsadim konunuzda.Ama ben de dahil herkes onların arasında birşey olduğunu düşünüyordu. Sevgili gibilerdi. Adı yoktu sadece. Burda suçu sadece kıza atmak doğru mu sizce?
Aslında oğlan 3. De bayağı dikiş tutturdu. Evleniyor yani. Evlendiği kız da çok hoş bir kız, güzel.İlahi adalet tecelli etmiş işte
Kız kurtulmuş, oğlan üç ilişkide dikiş tutturamamış...
Kız Yatıp kalkıp Allaha şükretsin
Güzel olması onların mükemmel anlaşacakları anlamına gelmiyo. Veya kızın harika muhteşem huyları olduğuna. Ayrıca evlenince her şey bitmiyo. Evlenince oh tamam her şeye kavuştum gibi bi durum da yok. Esas sorunlar evlenince başlar. İlahi adalet var. Çook gördüm çok. Ama zamanı var. Allah hemen çıkarmaz. Sabır sabır sabır.Aslında oğlan 3. De bayağı dikiş tutturdu. Evleniyor yani. Evlendiği kız da çok hoş bir kız, güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?