Bunu gidip arkadasınada söylemiyorsundur umarımAslında oğlan 3. De bayağı dikiş tutturdu. Evleniyor yani. Evlendiği kız da çok hoş bir kız, güzel.
yani bu sadece görünen şey.Aslında oğlan 3. De bayağı dikiş tutturdu. Evleniyor yani. Evlendiği kız da çok hoş bir kız, güzel.
Hayır bu benim düşüncem. Burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. Ondan rahatlıkla düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz.Bunu gidip arkadasınada söylemiyorsundur umarım
Kız güzel diye
Ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunun için kimseyi suçlayamayoz. Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil. Ama 5 yıl boyunca kızın kendine olan hislerini anlamıştır diye düşünüyorum. Madem karşılığı yok o zaman baştan mesafe koymalıydı. 5 yıl boyunca birine sevgili muamelesi yapıp sonra karşılıklı değildi diyip çekip gidemez kimse.İlahi adalet ? Ne için ? Ortada ilişki falan yok ki.Çocuk öylesine zaman geçirmiş arkadaşınızla,bu bir iki ay olsa anlarım da 5 yıl diyorsunuz hiç mi uyarmadınız arkadaşınızı bak bu böyle olmaz diye ?
Birbirinden hoşlanan 2 insan 5 yıl boyunca birbirine uzaktan bakmaz,adı konulmamış bir şeyler yaşamaz,yaşadıklarının adı çoktan konmuş olur zaten.Ama birbirlerinden hoşlanıyorlarsa.Bu olayda maalesef arkadaşınız tek taraflı duygular beslemiş,karşı taraf için belki çok yakın arkadaş bile olabilir adı.O yüzden çocuğa çok suç bulamadım,özür dilerim.
Arkadaşınızın yanında olun,kafasını dağıtın.Yeni çevre edinin beraber.Spora falan gidin,birlikte bir kursa gidebilirsiniz,sonuç olarak bu takıntısından uzak tutun.
Ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunun için kimseyi suçlayamayoz. Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil. Ama 5 yıl boyunca kızın kendine olan hislerini anlamıştır diye düşünüyorum. Madem karşılığı yok o zaman baştan mesafe koymalıydı. 5 yıl boyunca birine sevgili muamelesi yapıp sonra karşılıklı değildi diyip çekip gidemez kimse.
Hayır güzelse güzel neden bunu vurguluyorsun ki sürekliHayır bu benim düşüncem. Burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. Ondan rahatlıkla düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz.
Benim anladığım bunlar dışında herşeyi ypmış. Sürekli arar sorardı. Beraber gezerlerdi sürekli. Bir yere gidilecekse sürekli beraber giderlerdi. Birşey oldu mu o ilk yanına koşan giden olurdu. Bilmiyorum bunlar çokmu boş.5 yıl adi konmayan ilişki ne demek?
Fuckbuddy nin bile bir adi var insanlar ona gore davranıyor .
5 yıl boyunca ne yapmislar?
Adam umut verecek napmış mesela ?
Seni seviyorum mu demiş?
Evlenicez mi demiş?
Beni bekle mi demiş?
Ailesiyle mi tanistirmis?
Ya orası öyle tabi. Ama erkekler dış görünüşe çok önem veriyor bu da bir gerçek.Hayır güzelse güzel neden bunu vurguluyorsun ki sürekli
Güzellik Allah vergisi .çalışılarak yapılan bir şey değil ki.gerçi onuda yapıyor doktorlar artık :))
Hem göreceli birşey.sana güzel gelen bana çirkin gelebilir .
Bence bunun önemi yok.
Umarım arkadasında karşılıklı bir aşk bulur ve mutlu olur.
Her zaman değilYa orası öyle tabi. Ama erkekler dış görünüşe çok önem veriyor bu da bir gerçek.
Yorumunuza katılıyorum. Ancak kimine bu dünyada çıkıyor. Kimini Allah ahirete bırakıyor ki bu en kötüsü. O kadar kötü olay var ki dünyada zaten hepsi anında çıksa imtihan olmazdı. Ama yorumunuzda haklısınız adaletsizlikler cookilahi adalet bu dünyada olamaz çünkü bazı insanlar o kadar kötüdür ki onları yakacak ateş bu dünyada bulunmaz.
mesela milyonlarca insanı öldüren soykırımcı liderlerin bir sefer ölmeleri sence adalet olabilir mi?
o yüzden yok bu şuna böyle kötülükler etmiş vay cezasını çekecekmiş filan beklemeyin.
yuva yıkanın gayet de yuvası olur. hatta adam kendi çocuğuna ödemez de gider metresinin çocuğunu özel okula yazdırır.
karısı da üzüntüden kanser olur ilahi adaleti filan göremez.
inançlı bir insanım lakin olaylara biraz farklı bakıyorum dünyayı devasa bir "adaletsizlikler küresi" olarak görüyorum.
Benim anladığım bunlar dışında herşeyi ypmış. Sürekli arar sorardı. Beraber gezerlerdi sürekli. Bir yere gidilecekse sürekli beraber giderlerdi. Birşey oldu mu o ilk yanına koşan giden olurdu. Bilmiyorum bunlar çokmu boş.
Ya orası öyle tabi. Ama erkekler dış görünüşe çok önem veriyor bu da bir gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?