Bir erkeğin böyle demesi?

Kızlar kuzenim, eşimin akrabalarından biriyle konuşmaya başlamıştı, uzak akraba biraz. flört gibi bişeyler şuan. Laf lafı açmış çocuk buna işte beğendim gözüme hoş geldin yazmak istedim falan derken şunu yazmış "Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim" demiş.

Şimdi bu laf biraz yerin dibine sokar gibi olmamış mı. Kız şuan çok bozulmuş. Ben bunla bi yola çıkmam egoist falan dedi. Size sormak istedik böyle bişey yazması saçma değil mi? Siz ne anlardınız
Yok artık, egoistliğin nirvanası ve resmen hakaret. Bence uzak dursun.

Kızlar kuzenim, eşimin akrabalarından biriyle konuşmaya başlamıştı, uzak akraba biraz. flört gibi bişeyler şuan. Laf lafı açmış çocuk buna işte bayadır eklisin ama yazmaya cesaret edemedim, beğendim gözüme hoş geldin yazmak istedim falan derken şunu yazmış "Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim" demiş.

Şimdi bu laf biraz yerin dibine sokar gibi olmamış mı. Kız şuan çok bozulmuş. Ben bunla bi yola çıkmam egoist falan dedi. Size sormak istedik böyle bişey yazması saçma değil mi? Siz ne anlardınız
benden bile sana iş çıkmaz o zaman otur ağla kendi haline der hiçbir iletişim kurmam bi daha. terbiyesize bak aa

Bu çocuk kasaba kültürüne mi sahip?

Kızlar kuzenim, eşimin akrabalarından biriyle konuşmaya başlamıştı, uzak akraba biraz. flört gibi bişeyler şuan. Laf lafı açmış çocuk buna işte bayadır eklisin ama yazmaya cesaret edemedim, beğendim gözüme hoş geldin yazmak istedim falan derken şunu yazmış "Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim" demiş.

Önce anlamadım cümleyi :D ayrıca söylemek istediği şeyi kıza söyleyebilirmiş gayet zor bir cümle değilmiş ki :D

Evet aynen böyle yazmış "yakından tanismak istedim hosgeldin gozume, Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim'
Şeklinde peşpeşe yazmış mesajı
Akraba olduğu için böyle yazmış bence. Eğer böyle değilse çocuğun mal olması ihtimal değil; direkt mal diyebiliriz.

Evet aynen böyle yazmış "yakından tanismak istedim hosgeldin gozume, Hos gelecek belki son insanlardan birisin ama yazmak istedim'
Şeklinde peşpeşe yazmış mesajı
Ara da sizin evlilik bağınızdan dolayı da söylemiş olabilir...
Bu gözle bakmamam gerekirdi ama bu gözle baktığım için .... gibi sanki 🤕 umarım devrik ve anlamsız cümlemden anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Sizde anlayabilmişsinizdir 🙈
Ben gitsem iyi olacak sankim🤭🤭🙈🙈🙈💃🏻💃🏻😂😂

Ara da sizin evlilik bağınızdan dolayı da söylemiş olabilir...
Bu gözle bakmamam gerekirdi ama bu gözle baktığım için .... gibi sanki 🤕 umarım devrik ve anlamsız cümlemden anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Sizde anlayabilmişsinizdir 🙈
Ben gitsem iyi olacak sankim🤭🤭🙈🙈🙈💃🏻💃🏻😂😂
Aslında cok doğru dediniz bende ilk başta böyle dedim. Birde kültür farkı falan var bizimkiler pek sevmedi eşimin akrabalarını. Buda geldi yani aklıma acaba bu yuzden mi dedi ki diye 🤗🤗

Aslında cok doğru dediniz bende ilk başta böyle dedim. Birde kültür farkı falan var bizimkiler pek sevmedi eşimin akrabalarını. Buda geldi yani aklıma acaba bu yuzden mi dedi ki diye 🤗🤗
Yorum yazdığınıza göre anlayabilmişsiniz ne demek istediğimi bunun için ayrıca teşekkür ederim 😅
Ön yargılı olmayın belki de çok iyi bi çocuktur bir kelimeden ne demek istedi aceba diye uzaklaşmak yanlış olur bence..
Biraz daha tanımaya çalışabilir tabi içimden geliyorsa

Yorum yazdığınıza göre anlayabilmişsiniz ne demek istediğimi bunun için ayrıca teşekkür ederim 😅
Ön yargılı olmayın belki de çok iyi bi çocuktur bir kelimeden ne demek istedi aceba diye uzaklaşmak yanlış olur bence..
Biraz daha tanımaya çalışabilir tabi içimden geliyorsa
Asıl ben teşekkür ederim yorumunuz için,🤗🤗🌺🌺 yorumları okutuyorum daha az konuşuyorlarmış şuan biraz soğukluk girdi araya gibi. Bakalım hayırlısı artik 😊😊

hoş geldin gözüme bilmem ne ne demek ya? bana aşırı kaba geliyor böyle şeyler. biri benim güzelliğime iltifat edince pek hoşlanmam mesela. çünkü direkt güzellik odaklı olduğunu düşünürüm. benden daha güzellerine gidebilir yarın öbür gün. beni ben yapan tipim değil ki, nasıl bir insan olduğum. dışını beğenmediğimizin içini merak etmiyoruz buna eyvallah ama insan söylemeyi bilmeli. hayır bu da övüyor mu gömüyor mu belli değil ama ben rahatsız oldum.

Hoş gelecek ilk insanlara yaz o zaman desin bitti gitti. Boş beleş adamlarla uğraşmayınnnn yaaa denyonun teki işte daha napsın beni defet mi desin

Bence o cocukla konusmayi kessin bu ne yahu sanki silah zoruyla mi yazdirdilsr

Sacma ve cok kirici. Neden bu kadar fusuncesizler anlamiyorum sanki silah zoruyla yazdirdilar kiza. İlk secenegim degilsin ama napalim mecbur der gibi olmus kendisi sanki bana cok yakışıklı. Gerci olsa nolur boyle dusuncesizce konustuktan sonra. Bence onunla konusmayi kessin cocugun ona saygisi yok.

Back
X