• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin dikkatini çekmek için siz ne yaparınız?

Artis bi tipse hiç suratına bile bakma, mülayim bi tipse arada göz göze gelmeye çalış. Öküzse unut gitsin :)

Taktiklerle kurdugun bi iliskiden hayir gelmez. Her sey dogal seyrinde ilerlemeli bence.
Karsilikli kimyalar birbirine uyarsa taktige gerek kalmadan baslar zaten her sey.

Kafaya takılan şemsiyelerden alır, önünden geçip dururdum. Buna dikkat kesilmeyen bir e***ğe denk gelmedim.

0000264_kafa_emsiyesi_umbrella_hat_363.webp

şemsiye kafa.webp

Zarif doğal hanımefendi olman yetiyor :)

Bana yeni taktikler lazım kızlar dökülünn ne biliyorsanız

-özgüvenli (emin adım atan)
-cool (yani kendi dünyasında mutlu ve erkeğe karşı hafif soğuk)
-kültürlü (en azından belli başlı konularda fikir sahibi)
-sıcakkanlı (gülümseyebilen)
-kibar (üslup ve diksiyonunda özenli)
-bakımlı (kendi bedenine değer veren)

koşarak kucağına atla ve dudaklarına yapış :KK53: :KK70: :KK70::KK70::KK70: şaka şaka olduğun gibi ol takdik uygalamana gerek yok seni olduğun gibi beğensin.

yukarıda yazdığım şeyler erkeklerin aradığı şeyler..
ama bunları doğuştan taşımıyosan rol yapmış olursun ve kazanmamla kaybetmen bir olur o kişiyi..
oyuzden meyra.'ya katılıyorum..
kendin ol ve seni kendin olarak kabul eden birini bul, yoksa ömür boyu rol yapmak zorunda kalırsın...

Bakman yeterli kendini begendirceksn dikkat cEkceksin diye şekilden şekle girme sakın:KK53:

ilgilenmemek, umursamazlari oynamak..
tabi dogal bi sekilde..
bazilari umursamiyorum'u gostermeye calisirken daha bi umursar gorunuyo ya :KK53: oyle yapma iste :KK53:

Böyle bir taktiğe ihtiyacın olduğunu git kendisine sor....:KK49:
( pat diye dikil karşına senin dikkatini çekmem için ne yapmam gerekiyor de ve koşarak uzaklaş ordan....:KK70:

cevap veriyorum
bir erkeğin dikkatini çekmek için hiçbir şey yapmaman gerekir
zaten sen kaçacaksın o kovalayacak
sen kovalarsan da o kaçıyor
işler biraz karışık
bildiğin gibi değil.. :D

Back
X