Bir erkeğin geçmişi, geleceğinin aynası mıdır?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.518
2.970
333
Kızlar erkek arkadaşım bana eski evliliğinden bahsederken , "eve kaç defa polisler geldi" dedi . Anlattığına göre şiddet aldatma vs olmamış . Ama ben de önceki evliliğimde kavga gürültü yaşadım hiç polis vs gelmedi . Bir eve polis niye gelir ki ? Güya komşular kavga ediyorlar diye şikayet etmiş bu bana saçma geldi. Bir insanın evine polis geldiyse çok önemli bir şey olmuş olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca onun e devletinden hakkinda açılmış davalara bakmak istedim göstermedi . O gün çok ısrar ettim sonra hiç bu konuyu bir daha açmadım . Aradan 3 hafta geçti. Tekrar konusunu açıp sormalı miyim yoksa polis merkezini arayıp isim soyisim TC den öğrenme şansım var mı? Birkac defa da sinirli hallerine rastladim

Bir insanın evine polis geldiyse çok önemli bir şey olmuş olması gerekir diye düşünüyorum
Mantıken böyle işte
Ayrıca onun e devletinden hakkinda açılmış davalara bakmak istedim göstermedi . O
Birşeyler saklıyor işte bariz yani
yoksa polis merkezini arayıp isim soyisim TC den öğrenme şansım var mı?
Sizce daha bir şeyleri öğrenmeye gerek kaldımı gerek var mı yani? Olumlu şeyler öğrenmeyeceğiniz net. Ha şiddetin hafifliğine göre yutabildiğim kısımlar var derseniz ben bilemem 🤷🏻‍♀️
Birkac defa da sinirli hallerine rastladim
Eee işte daha neyi bekliyorsunuz her şeyi açıklamış üstünkörüde olsa

Birisinin tekmeyi basıp kurtulduğuyla sevgili olmuşsunuz yazdıklarınız bunu gösteriyor. Haliyle evlenirseniz sizinde evinizden polis eksik olmayacak işte 🤷🏻‍♀️
Keşke en baştan bitirseydim öyle pişmanım ki . Gerçekten kendini ele vermişti bu soyledigiyle. Keşke uyanık olabilseydim. Geriye dönüş zor değil tabiki . Yine de herkesin yorumlarını bekliyorum

polis merkezini arayıp isim soyisim TC den öğrenme şansım var mı?
Hayır, yok. Bu bir suç, bunu yapmazlar.
Bak, birkaç bağırış çığırışa polis gelir şikayet varsa, ama defalarca olan bir şey ise, şiddet de yoksa artık o kadar önemsenmez. Şiddet olmayan basit karı koca kavgası defalarca polisin kapıya dayanmasını gerektirecek bir durum değil, belli ki birinden duyarsın diye korkmuş, bu polisin defalarca kapıya dayanma olayını biraz kendi işine gelen şekilde anlatmış.

Keşke en baştan bitirseydim öyle pişmanım ki . Gerçekten kendini ele vermişti bu soyledigiyle. Keşke uyanık olabilseydim. Geriye dönüş zor değil tabiki . Yine de herkesin yorumlarını bekliyorum
Pişman olacak bir şey yok hala bitirebilirsiniz yani bitirin gitsin bitirmek istiyorsanız. Tabiki geriye dönüş zor değil sanki evli olsanız ne olacaktı boşanılıyor bu kadar basit. Evet herkes kendince yorumlayacaktır zaten birsürü yorum gelir ama çoğu yorum bu tip şekilde olacaktır emin olun

Hayır, yok. Bu bir suç, bunu yapmazlar.
Bak, birkaç bağırış çığırışa polis gelir şikayet varsa, ama defalarca olan bir şey ise, şiddet de yoksa artık o kadar önemsenmez. Şiddet olmayan basit karı koca kavgası defalarca polisin kapıya dayanmasını gerektirecek bir durum değil, belli ki birinden duyarsın diye korkmuş, bu polisin defalarca kapıya dayanma olayını biraz kendi işine gelen şekilde anlatmış.
Bagris çağrısa polis nasıl gelir eve bilmiyorum ki . Taa ilişkinin ilk günlerinden telefonda konuşurken bahsetti içini dökerken. Daha ciddi bir şey yokken yani . Aklım bazen onu aklama gibi yanılgıya gidiyor. Ona desem ki bak ben senin geçmişinle yargilamadim bu zamana kadar bundan sonra da öyle olacak . Sadece merak ediyorum anlat , desem anlatır mi ki. Anlatmazsan içim rahat edemeyeceği için bitirmek zorunda kalıcam desem. Hiç ugrasmadan bunlarla ne deyip de bitirsem bilmiyorum ki

Erkekler çok ketumdur kolay kolay dökülmezler, içlerini açamazlar pek. Alkollü sarhos bulanık kafalı zamanları yakalamak lazım. Adam size döküldüğünde kafası belli ki bulanıkmıs.
Simdi size davaları göstermeyen adama ne sorarsanız sorun yanıtlamayacaktır veya anlatmayacaktır. Anlatmak istemeyen bir adama da sormayın derim üstüne gitmeyin. Ya da anlatırsa dogru olup olmadıgını asla bilemeyeceksiniz. O yüzden ben sormamamanız tarafındayım. Polis konusunda cok cok ciddi ve önemli bir sey olmalı gelmesi icin şikayetler üzerine de gelmistir. Belki yalanda söylüyor olabilir gelmemislerdir bilemezsiniz.

Son olarak polis merkezini arayıp hicbir sey ögrenemezsiniz. Evlenmek gibi bir niyetiniz varsa ciddiyseniz eger kendi haline bırakın. Bırakın ki benlik imgelerini kolay bi sekilde görün tanıyın. Anlatmak isteyen anlatacaktır, dökülmek isteyen dökülecektir.

Erkekler çok ketumdur kolay kolay dökülmezler, içlerini açamazlar pek. Alkollü sarhos bulanık kafalı zamanları yakalamak lazım. Adam size döküldüğünde kafası belli ki bulanıkmıs.
Simdi size davaları göstermeyen adama ne sorarsanız sorun yanıtlamayacaktır veya anlatmayacaktır. Anlatmak istemeyen bir adama da sormayın derim üstüne gitmeyin. Ya da anlatırsa dogru olup olmadıgını asla bilemeyeceksiniz. O yüzden ben sormamamanız tarafındayım. Polis konusunda cok cok ciddi ve önemli bir sey olmalı gelmesi icin şikayetler üzerine de gelmistir. Belki yalanda söylüyor olabilir gelmemislerdir bilemezsiniz.

Son olarak polis merkezini arayıp hicbir sey ögrenemezsiniz. Evlenmek gibi bir niyetiniz varsa ciddiyseniz eger kendi haline bırakın. Bırakın ki benlik imgelerini kolay bi sekilde görün tanıyın. Anlatmak isteyen anlatacaktır, dökülmek isteyen dökülecektir.
Alkol içmiyorum diyor midesi çok hassas biliyorum. Midem kaldırmıyor alkolü dedi. Sadece sigara içiyor. Uyuşturucu vs kullanabilir mi onu bilmiyorum. Bence ağzından kaçırmış da olabilir diyorum . Ben ona dedim ki biz de kavga ettik evliyken polisler gelmedi ,dedim . Komşular şikayet etmiş,dedi.
Aslında ayrılmak için başka sebeplerim de var ama en çok bu polis olayi beni düşündürdü

Alkol içmiyorum diyor midesi çok hassas biliyorum. Midem kaldırmıyor alkolü dedi. Sadece sigara içiyor. Uyuşturucu vs kullanabilir mi onu bilmiyorum. Bence ağzından kaçırmış da olabilir diyorum . Ben ona dedim ki biz de kavga ettik evliyken polisler gelmedi ,dedim . Komşular şikayet etmiş,dedi.
Aslında ayrılmak için başka sebeplerim de var ama en çok bu polis olayi beni düşündürdü
Ne zamandan beri berabersiniz? Aranızdaki iletisim ve ilişki dinamigi nasıl? Sizi iten ve endiselendiren şeyler fazla mı? Aranızda güçlü bir bağ var mı? Hissedebiliyor musunuz? Bunlar hepsinden önemli.
Eğer evlilik gibi bir yola adım atacaksanız çok kuvvetli derin tanısıklık gerek.

Ögrenmek istediklerinizi ona sormaya devam ederseniz her seferinde göstermek istemeyecektir. Siz sinsi ilerleyin bulmaca ve puzzle gibi. Birde gecmis evliliginizden çok kesitler vermeyin. İnsanlar bunu kullanabilir.

Ne zamandan beri berabersiniz? Aranızdaki iletisim ve ilişki dinamigi nasıl? Sizi iten ve endiselendiren şeyler fazla mı? Aranızda güçlü bir bağ var mı? Hissedebiliyor musunuz? Bunlar hepsinden önemli.
Eğer evlilik gibi bir yola adım atacaksanız çok kuvvetli derin tanısıklık gerek.

Ögrenmek istediklerinizi ona sormaya devam ederseniz her seferinde göstermek istemeyecektir. Siz sinsi ilerleyin bulmaca ve puzzle gibi. Birde gecmis evliliginizden çok kesitler vermeyin. İnsanlar bunu kullanabilir.
1 buçuk aydır beraberiz. Beni iten şeyleri var . Sigara içiyor kokusu geliyor vs Davranış olarak cinsellik talebi var çünkü bugüne kadar hep öyle ilişkiler yaşamış. Basta istemedim diye küser gibi triplere girdi. Ama bir yandan evliliği de düşünüyor benimle bundan eminim . Neyse beni cinsellik istemesi değil de ben reddedince küsmesi çok itiyor. Küsüyordu sonra kendi kendine barisiyordu

Bu durumları eski eşi bulmak alçaltıcı bir şey değil bence evlilik kararı bu çok önemli hem de ikinci kez veriyorsan

1 buçuk aydır beraberiz. Beni iten şeyleri var . Sigara içiyor kokusu geliyor vs Davranış olarak cinsellik talebi var çünkü bugüne kadar hep öyle ilişkiler yaşamış. Basta istemedim diye küser gibi triplere girdi. Ama bir yandan evliliği de düşünüyor benimle bundan eminim . Neyse beni cinsellik istemesi değil de ben reddedince küsmesi çok itiyor. Küsüyordu sonra kendi kendine barisiyordu
Reddedince küsmek mi? Çok itici ve çocukca. Anlasılan oturmamıs bazı şeyler ve iliski çok yeni.

1 buçuk ayda nasıl sizinle evliliği düşündüğüne ikna oldunuz? Adamın her şeyi falsolu. Sevişmeyi reddedince küsüyor, kokuyor, eski evliliğinin bitme nedeni muhtemelen şiddet.. 1.5 ayda aşktan ölecek duruma gelmediyseniz neden çekiyorsunuz?

Sana dese suç kaydın var mı e devletten bakalım.Eminim sen alnın açık bir şekilde gösterirsin Yemiş bir haltlar o kesin.

Bu bana çocukluğumda yaşadığım bir olayı anımsattı bizim sokakta oturan bir karı koca için polis çağırılmıştı hem de ilk kavgalarında çünkü normal bir tartışma değildi o, seslerinden çok korkmuştum eve nasıl girdiğimi hatırlamıyorum. TC kimlik numarasını biliyor olmanız polisin kel alaka birine her şeyi anlatacağı anlamına gelmiyor, kaldı ki bankalar bile eşlere borç vs hakkında malumat vermiyor. Beyefendi bu kadarını yarın bir gün duyarsanız şaşırmayın diye anlatmış olabilir, belki e-devlet sayfasını göstermeme sebebi sadece eşiyle alakalı davasının bulunmamasındandır. Bu durumdan rahatsızsanız bence fazla deşmeyin, ayrılın.
Not: 1.5 aydır tanıdığınız ve cinsellik olmayınca küsen biri sizinle evlilik değil sadece cinsellik düşünüyordur (bu benim şahsi fikrim tabi) naçizane tavsiyem tav olmanız için evlenmek istiyor olabileceğini göz ardı etmeyin.

1,5 ay için hayatınla oynamaya değer mi ya?

Back
X