Bir erkegin iki kadini birden sevmesi nasil mümkün olabilir

Arwen 94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
55
7
86
Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))

Diyelim ki bi erkek sizden hoslaniyordu ve buna emindiniz ama aranizda hicbisey olmadi e öyle oluncada o da baska birine gitti.Ama siz bi gün onu sevdiginizi söylediniz ama baska birisi oldugunu ögrendiniz ama bu erkek bunu saklamadi.Ama size karsi hala biseyler hissettihini fark ediyorsunuz yani ilgileniyor sizinlede yakin davraniyor ama arkadasiz diyor.O kizi da sevdigini görüyorsunuz sizce böyle bisey mümkün mü yoksa ikisini de mi yeterince sevmiyor.birini sahip oldugu icin ve ya aliskanlik oldugu icin mi seviyor ya da bilmiyorum size nedir ya da yeterince sevse onu gözü baskasini görür mü.ve bu kiz sizin kadar güzel degil diyelim :))

İkinizide cepte varsayıyor..

İnsan birini sevince baska kimseyi goremez ilgilenmek beri dursun.
Unutmayin ki baskasi ile birlikteyken sizinle ilgilenen adam ,sizinle birlikteyken de baskalari ile ilgilenir...bunu goze alabiliyorsaniz yola devam.

Egolar tavan,
iki kişiyi sevmiyor, birini seviyor diğerinin kendini değil ilgisini seviyor
Hoşlandığı siz misiniz yoksa sizin ilginiz mi iyi ölçün
Onu yeterince sevse benim ilgimden hoşlanmaz ben daha güzelim düşüncesi biraz kendini kandırmaca olur.
Güzellik göreceli bir kavramdır.
Sevdiğinizi söylemişsiniz o da arkadaşız demiş.
Bitti nokta

İşi güzelliğe vurman hoş değil,göreceli bir kavram zira.Aradığı şey ne ise ,bulduğu kişi güzeldir ona göre.Bu ilerleyen yaşlarda mümkün gerçi.Öyle ya da böyle hem o hem ben vs vs olay zaten karışık.

Ikisinede asik degil...asik olaydi gozu baskasini gormezdi...birini seviuor digerinden hoslaniyor ,ikisinide kaybetmek.istemiyor...yada biri yakin digerine hasret...ne oluyor ya cok kafa karistirici bu millet...nasil yapiyorlar ya anlamiyorum arkadas biz sevince baskasi bizle ilgilense aldatmis hissediyoruz elalem bir degil iki...

Doyumsuzluk deniyor buna. Namertlik, acgozluluk, saygisizlik da turevleri...
Ama onlara gore bu bir sorun degil. Ortada bir yanlislik yok, evlendikten sonra sadakatsizlik yapmamak icinmis bu cepte yedekte tutma olaylari. Dogru kadini bulmak icinmis. Yani oyleymis. :KK12::63:

kim kimi sevmiş aşçı uşağımı :KK53: başkası olduğunu bile bile birinden hoşlanmak bide kız benden güzel demek allah akıl fikir versin:KK69::KK69:
Kiz benden güzel demedim ben o kizdan güzelim dedim yani oyle soylememin nedeni beni sadece guzel buldugu icin mi seviyor acaba ? Ve ben ona yakin davranmiyorum kesinlikle yani öyle benden bi beklentisi olsa sevgilisini saklardi

bence sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun
adam sana "senden hoşlanıyorum" dememiş, "seviyorum" dememiş, hatta tam aksini söylemiş "arkadaşız" demiş
belki acıdığı için, kırmamak için ilgili davranıyor?
senin "hoşlandığını hissediyorum" dediğin şey bundan ibaret olabilir, hatta küçük hareketleri bile böyle değerlendirmek istemiş olabilirsin

hele ki hoşlantıyı-sevgiyi, güzellik'le bağdaştırdığına göre
adamı da yanlış anlamış olman gayet normal

burada arkadaşlara boşu boşuna adamın ahını aldırıyorsun bence:KK12:

Back
X