bir erkeğin ilki olmak..

kızlar ben kocamın ilkiyim ve sonu olcam inşallah rabbimin izniyle çok güzel bir duygu bu gönül rahatlıgıyla herşeyin ilkini onla paylaşmak onun acxemiligive benimkilyle birbiriizi daha iyi tanıyıp daha güzel keşfedebildik ne mutlu bana

ben ilkini unuttum mesela geride kalan herne olursa olsun unutuluo,bir erkekte ilkini unutabilir ama en çok etkilendiğini unutamaz

bide son çıktığım çocuk bakirdi tertemizdi ya maşallah cidden bölesini bulmak zor

Kızlar belki kızıcaksınız ama bende ilk olmaktansa son olmayı tercih ederim. Çünkü bişey yaşamayan erkekğin daha sonra gözü açılıyo ve dışarıya yöneliyo yani merak ediyor başka kadınları oysa daha önce yaşamış erkek neyin ne olduğunu bildiği için aldatma olasılığı daha düşük diye düşünüyorum. Yani ben tecrübeli olsun açısından bakmıyorum sadece yaşasın özgürce ama evlendiğimde eşim için ben son oliyim.

erkegın ılkı olmak ne demek hıc yapan var mı bunu deneyen bı erkegın ogrenmesı gereken seyler vardır ılkı olunca sız mı ogreteceksınız cok yanlıs cok

bencede cok guzel gurur verıcı bıseydı ıkımızde bırbırımıze ılk olucaktık
AYRILDIK
Sımdı yıne bakır olsun ıstıyorum karsındakı

Kızlar bende nişanlımın ilkiyim.. We yani ilk ciddi ilişkisi ilk elini tuttğu kız ilk öptüğü kızım.. Ama o bnm ilkim diilşakkıdı ama cinsel ilişki olarak ikimizde birbirimizin ilki olucaz bu bence çok güzelll

Ama ewet Patiskanın dediği gibi bilmediği şeyler olabilir bende bundan çok korkuorum yani ne bilim inşallah her konuda herşeyi biliyodur en azından öle olmasını ümit ediorum

bende askımın ilkiyim oda benim en güzel duygu bu bence hiç kimseye el sürmemiş

bence herseyi birbirinde öğrenmek dahhhhaaaa güüüsssseeellllllll

şimdiki erkek arkadaşımla evlenirsem ilki olmayacağım biliyorum.
onunla bekaret konusu acıldığında "evleneceğim kişi bakire olmalı" demişti.
bunun sebebini sordum, aklıma gelir dedi- başkasıyla neler yaptığını düşünürüm ister istemez dedi.
saçma gelmişti.
şimdi ben ona sarıldığımda bile başkasıyla yaptıkları aklıma geliyor.
bazen yüzüm düşüyor anlıyor bozulduğumu.
zaten bi kıskançlık var bu ara üzerimde.
işin kötüsü de neden ilkin değilim diye ayrılamıyorum sonu ben olayım diyorum o kadar.

Bu konuya yazdığım cevabı hatırlıyorum da..Ne kadar aptalmışım..Evlenseydim ilki ben oldum zannedicektim salak gibi..Allah korumuş..

valla iyi bişyede ama artık hemen hemen her erkek sen benim ilkmisin diyor ve ayrılyor sonra başkasına gidiyor yine ona ilkmisin diyor ben artık inanamıyorum

Bu konuya yazdığım cevabı hatırlıyorum da..Ne kadar aptalmışım..Evlenseydim ilki ben oldum zannedicektim salak gibi..Allah korumuş..

:1shok::1shok: Nasıl öğrendin bacım önceden yalan mı söylemiş?
Ama bunun için çok da sıkma canını sonuçta senden önce olmuş bir şey.
Olmasa çok daha iyi ama geçmişi için de yargılayamazsın.

erkegin ilki olmanın neresi kotu insallah bizde evlenince sevgilmle her anlamda birbirimizin ilki olcaz :asigim:

Bence her iki tarafın ilki olmak önemli değil.Neden mi??Ben ilk olmaktansa ölene kadar SON olmak isterim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…