bir erkeğin ilki olmak..

ilk olmak mi son olmak mi guzel bilemiyorum her ikiside guzel olsa gerek hatta hem ilk hem son olsa cunku biz kadinlarin geneli oyle degil mi ilkimizde sonumuzda eslerimiz alternatif yok....
dedigim gibi ben esimin ilki degilim bunu biliyorum sonu olurum guveniyorum hani bosanma filan vs gibi durum olmazsa beni aldatmaz diye dusunuyorum yuzde 99 eminim yuzde bir ihtimallede yaparsa kendi bilir ama benimde cok iyi bildigim birsey varki ilki ve son beraber oldugu kadinlar arasinda benim gibisini kesinlikle bulamaz her anlamda guzellik seksilik ev kadinligi is kadinligi annelik becerikliklik annelik vs... bu boyle uzar gider...oda bunun farkinda ...

çok şükür eşimle her anlamda birbirimizin ilkiyiz,hiçbir zorluk,acemilik falan vs. de yaşamadık.aşk ve doğa herşeyi o anda öğretiyo bence yerimseniben

çok güzel bişeydir heralde ben hertürlü sözlümün ilkiyim allaha şükür cinsellik anlamındada ewlenmek nasip olursa ilki olacam inşallah allah bana nasip etti onun ilki olmayı diğerini evlendikten sonra diyebilecem

şunu ekleyeyim aslında ilki olmamıda istemezdim, herşeyi tatmasını yaşamasını isterdim benim farkımı anlaması için:hooray:

o benim ilkim ama ben onun ilki degilim bunu biliyorum olmak isterdim o ayrı konu ben hep ilki olmayı hayal ederdim sevdigimin ama olmadı kısmet...

yaa bırakın ya bence bi erkeğin ilki olmak hiç güzel olmaz bişey bilmezler tecrübesiz olurlar..saf erkekleride hiç sewmem zaten..hele cinsel anlamda bi ilkseniz iğrenç..

Biz eşimle çok erken yaşta tanıştık dolayısıyla benden önce bi cinsel deneyimi olduğuna inanmıyordum,çok uzun bir birlikteliğimiz oldu o bana herşeyini anlattı zaten ilki olduğumada ilk gecemizde inandım :)) ama herşeyi birlikte keşfetmek ve ilkleri birlikte yşamak bence çok güzel bi duygu :)))

yaa bırakın ya bence bi erkeğin ilki olmak hiç güzel olmaz bişey bilmezler tecrübesiz olurlar..saf erkekleride hiç sewmem zaten..hele cinsel anlamda bi ilkseniz iğrenç..

bi erkeğin ilki olmak neden iğrenç anlamadım doğrusu.erkeğin bi çok kişiyle ilişki yaşayıp tecrübe kazanması normal ve gerekli görülüyo madem kadınlarda yaşasın o zman onlarda tecrübe kazansınlar.adamın karşısında hiç bişey bilmeyen saf kadın durumuna düşmesinler.herkesin düşüncesi kendine ama bana kalırsa bir erkeğin bir kadında, bir kadınında bir adamda özel ve ilk olması kadar güzel bişey olamaz...

Hiç bir şey bilmeden herşeyi ilk defa birbinizde keşfetmek öğrenmek yaşamak kadar güzeli yok bence..
Sevdiğim adamın ilkiyim..o da benim ilkim..:asigim:

amaaaan kızlar ilk olmayı bırakında son olmaya bakın bencesengözlerimebaksanab ayrıca önceden yapmış olsun da arada ki farkı görsün.hiç yapmayan erkek sonra eşinden bıkıp baska çicekten de tatmak ister.ama daha önceden yapan insan zaten biliodur pek merak etmez:1closedeyes:

benim cevap yazmama gerek bırakmadın teşekkür butonu yok ağzından öper ayakta alkışlarım kaydirigubbakcemile3
bende erkeğimin son limanı olmak isterim herşeyden hevesini alsın en son bana gelsin bende huzur bulsun durulsun kii zaten benimde öyle oldu

ilkte sondaa değilimdee ne olursa olsunn unutamadığıı olmakk en güzelii
şimdilikk eşiminn sonuyumm
bendenn sonrası olurmu olmazmıı bilmiyorumm amaa hepp beni ansınn benii sevsinn benii hatırlasınn 4 bir yanıı ben olayımm isterimm

Ben de eşimin ilkiyim o da benim.ayrıca hiç acemilik çektiğini görmedim.ten uyumu denen şey burada devreye giriyo sanırım.cadıarzu

Ben de eşimin ilkiyim o da benim.ayrıca hiç acemilik çektiğini görmedim.ten uyumu denen şey burada devreye giriyo sanırım.

ilk olmak çok önemli değil benim için önemli olan son olmam

nişanlım bakirr bir erkek ve ben onun ilki olacağım:lepi: ha gayret az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…