ay valla deliricemm.. yahu kızlarrr erkeklerr yalan sölüoo emin olun bakir biri yokk artık olanda ya çirkindir yada utangac.. hangi erkek tecrubesiz evlenmek ister.. saf olmayınn
ay valla deliricemm.. yahu kızlarrr erkeklerr yalan sölüoo emin olun bakir biri yokk artık olanda ya çirkindir yada utangac.. hangi erkek tecrubesiz evlenmek ister.. saf olmayınn
şu an benim etrafımdaki erkeklerin bakir olmaması arkadaş çevremle alakalı değil. Yani artık erkekler için bu olmazsa olmaz. Onlar kadınlara göre bu konuda çok çok çok daha rahat. Yani adamın yaşı dayanmış 30 a . Bakir mi evlenicek? : )) Asla böyle bir şeyi istemem. Zaten iyice azarlar ya bu yaşa kadar yapmazlarsa.
bakir evlenirse öldürecekmi seni???
öldürmiyecek tabii ki. Ama sağlıklı birşey değil bu. Sağlık konusunun dışında kişisel tercih olarak ben ilişkinin de sağlıklı ilerleyebilmesi için hem cinsel olarak, hem de duygusal olarak tecrübeli bir insanı tercih ediyorum. İnsanlar ilişki yaşadıkça ve tecrübe kazandıkça daha sağlam bir ilişkiye adım atıyorlar. Bu benim şahsi fikrim.
ya allah aşkına.erkeklerden bahsediyoruzda,acaba bakir erkek kadar bakir kızdamı kaldı bu devirde? buarada umarın sizler bakirliği kafanızda kımseye dokunmamıs biri olarak tabir etmeyin!! herşeyini dibine kadar yaşamadan (o da kızla alakalıdır bakiredir) cinsellik yaşayan erkek cok var. ve ınanın bakirlikden eser lolmayan tipler bunlar ama malesef bakirler.. kısura bakmayın burda erkeğimin ilkiyim diyenlert sanırım çok yıllık evliler beni yanlış anlamasınlar ama bu dewirde herşey böyle
Bir erkeğin ilki olabilirsin sorduğun anlamda ama hem ilki olup hem de evlendiği kız olma ihtimalin çok düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?