bir erkeğin ilki olmak..

ay valla deliricemm.. yahu kızlarrr erkeklerr yalan sölüoo emin olun bakir biri yokk artık olanda ya çirkindir yada utangac.. hangi erkek tecrubesiz evlenmek ister.. saf olmayınn

Yalan demiyelim de, eşlerini kırmamak adına sen benim ilkimsin diyor çoğu.

Hepsi demiyelim de çoğu diyelim..Tabii ki bakir erkek vardır..Ama çoğu eşlerini kırmamak için böyle der..Bunu da kabul edelim..

Bu kadar da kafayı takacak bir konu değil bence..İleriye bakın kızlar.

ay valla deliricemm.. yahu kızlarrr erkeklerr yalan sölüoo emin olun bakir biri yokk artık olanda ya çirkindir yada utangac.. hangi erkek tecrubesiz evlenmek ister.. saf olmayınn

saf değiliz emin ol.belki senden daha uyanıyğız.eşine inanmayacksan güvenmeyeceksen hiç evlenme.herkes yatacak diye bişey yok...benim eşim çirkin değil gayet yakışıklı,utangaçta değil.sadece allaha olan korkusundan öle ortamlara bulaşmamış uzak durmuş....yeterlimi bu senin için??????????

şu an benim etrafımdaki erkeklerin bakir olmaması arkadaş çevremle alakalı değil. Yani artık erkekler için bu olmazsa olmaz. Onlar kadınlara göre bu konuda çok çok çok daha rahat. Yani adamın yaşı dayanmış 30 a . Bakir mi evlenicek? : )) Asla böyle bir şeyi istemem. Zaten iyice azarlar ya bu yaşa kadar yapmazlarsa.

bakir evlenirse öldürecekmi seni???

bakir evlenirse öldürecekmi seni???

öldürmiyecek tabii ki. Ama sağlıklı birşey değil bu. Sağlık konusunun dışında kişisel tercih olarak ben ilişkinin de sağlıklı ilerleyebilmesi için hem cinsel olarak, hem de duygusal olarak tecrübeli bir insanı tercih ediyorum. İnsanlar ilişki yaşadıkça ve tecrübe kazandıkça daha sağlam bir ilişkiye adım atıyorlar. Bu benim şahsi fikrim.

tabi senin şahsi fikrindir bişey diyemem yanlış diyemem benim doğrum da sana yanlış gelir.şahsen ben asla istemezdim benden başkasıyla birlikte omuş olmasını.iyiki onun ilki benim.bunlar başkasıyla ilişki yaşamıyosa bişey bilmiyor anlmına gelmiyor mağra adamı değil sonuçta.bizde yaşamadık ama herşeyi biliyorduk..hiçte zorluk çekilmiyor emin olabilirsin.tecrübeyi hemen kazanıyorlar zaten.eğer tecrbe kazanmak 1 kişiyle 1 kere yatmaksa zaten 1 seferde tecrübe kazanamaz.defalarca yapması ise hiç hoş bir durum değil bana göre.mağra adamı olsa bile kim mahrum kalmışki cinsellikten,kim bilememiş nasıl olduğunu.zaten içdürtü bu...bence bir erkeğin ilki olmak onur duyulacak bir şey güzelim.....

bende ilkiymişim çaktırmadan her şekilde soruyorum hep ilk oldugumu söylüyo inanmasamda .. bazen düşününce fark etmez gibi geliyo ha ilk ha son şuan benim olması önemli..

ya tabii herkesin fikrine saygı gösteririm. benim için onurlu ve önemli olan sonuncu olabilmektir.
Evlendikten sonra, acaba başka bir kadın vücudu nasıl olurdu, başkasıyla sevişmek ne hissettrirdi bana , keşke deneseydim diye kafasından en ufak bir düşünce geçmesini istemem açıkcası. Biz kadınlarda bu durum aynı olmuyor ama erkekler arasında çok çok büyük bir kısmı evlenmeden önce biriyle beraber olduğu için kocamın bunun tereddütünü yaşamasını istemem.

kusura bakma ama sen at gözlüğü takıyorsun.herşey senin gördüğün gibi değil belki senin çevren öleama genelleme yapamazsın.!!! ben zaten her haltı yiyip kızlık zarı durana bakire demiyorum.zar değildir mesele....mesele beyindedir.bir insan bakireyim diyorsa herşeyiyle kendini eşine saklamış insandır..eğer öyleyse bakireyim lafını hakedebilir.bu devirde herşey böle değil!!! hala bazı şeyelri bilenler çok şükürki var.her ne kadar birileri (!) bu olayı çok basitleştirip,sürekli ağza alıp aman ne var diyerek, milletimizi kendi değer yargılarından uzaklaştırsalarda çok şükür hala bakireler var...

erkeğin ilki olmak güzeldir tabi ki ama bence de bu biraz zor. ama yıne de ımkansız degıldır herhalde.

bizde birbırımızın ılkıyız ama ben esımın tecrubelı olmasın ısterdım...önune gelen her kızla yatsın demıyorum ama en azından eskı kız arkadasıyla yatsaymıs keske...bylece benım farkımı anlardıyerimseniben

harika bir duygu acaip saygı duyuluyorsun benim erkeğimde bana ilk oldu hiç korkum süphem yok her şeyi yaşayarak öğrendik6yıldır beraberiz:)

kısmetse evlendiğimizde biz de birbirimizin ilki olucaz..

keşke benden önce şunla bunla yatsaymış diyemem ben valla..

enteresan bir başıl ben unu daha önce neden görmemişim :uhm:

bir erkeğin ilki olmak tabikide çok güzeldir ama erkeklerin gözü dışarda olur derler.o yüzden bence erkeklerin evlenene kadar belli ölçüde birşeyleri yaşaması gerekir diye düşünüyorum.geçmişte yapamadıkları ilerde onun için içinde bi uhde olarak kalabilir ve yaşamk isteyebilir tabikide bu bir bayanın kaldıramayacağı en büyük yüklerden biridir.tabi her erkek yapar diiye bişey yok ama çoğunluk bunu yapıyor ve bu yüzden bir çok yuva yıkılıyor.bence bir erkeğin geçmişteki hayatından alacağını almalı.

erkegin ilki olmak cok güzel,ben esimin ilkiyim ama esimin benden once birkere bir kadinla beraber olmus,arkadas baskisiyla malum erkekler,ama olsun en azindan evlenmeden önce bunu bana söyledi.olabilir bir defa, önemli olan bir daha yapmamasidir bence. 7 yillik evliyiz ve cok mutluyuz esime cok güveniyorum oda bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…