bir erkeğin ilki olmak..

İlk olmak önemlidir tabiki...Hissettiğin duyguları ilk o kişide yaşamak...Beraber gezmek,yemeğe gitmek,sinema ve tiyatroya gitmek vs.İlk dokunuş ilk el ele tutuşma ilk sarılma...Bir erkek için önemli olduğunu düşünüyorum ben .=)

eşimin ilki olmayi isterdim. Güzel olurdu aslinda. Ama başka birine nasip olmuş. Hata ikinci bile olmadim ne yazikki.

eşimin ilki olmayi isterdim. Güzel olurdu aslinda. Ama başka birine nasip olmuş. Hata ikinci bile olmadim ne yazikki.

yazdiklarimi üzerine alinma.. bu benim fikrim.. kendimi bi an senin yerine koydum.. ben eger esimin ilki olmasaydim (ki ilkiyim) bunu bilmek istemezdim..varsin bana sen ilksin desin.. öbür düsünceye alismam cok zor olurdu sahsen.. hic bi zaman aklimdan cikmazdi..

vallah unutulmicak yada akıldan cıkmıcak bişey yok
Benim eşim evlendiğimizde 27 yaşındaydı. Benden önce tabiki kiz arkadaşları olmuş ve bişeyler yaşamiş. Normal bence. Olmasa anormal bulurdum. Dürüstce bana anlatması yapıptda saklamasından daha iyi bana göre
İlki olamadiğim içinde kafama takmiyorum, olsaydım güzel olurdu ama olamadiğim içinde bi sorun yok

Ben hep erkeğinde namuslusunun olabileceğine inanıyorum.Ben her konuda kendimi korudum.Bu korunma halim yüzünden bir çok insanın yaşadığı güzel anları ıskaladım kafa yapım değişmedikçe kaçırdığım her an ömrümden gidiyor.Bu bir fedakarlık ben çıktığım tek erkek arkadaşımla bile bu korunmacı tavrım nedeniyle uyuşamadım bir çok kez aldatıldım.Ben bunca şeye katlanmışken neden bir erkek katlanamıyor.Neden kendini gerçekten sevdiği bir kız için saklayamıyor.Biriyle gönül ilişkimin olması dahi bana kendimi suçlu hissediyorum.Keşke diyorum gerçek bir sevgi olup olmadığını anlasaydım.Belki çok gelelnekçi gelebilir hatta hayal olduğuda düşünülebilir benim ilkim olacak kişinin ilki olmalıyım.Bence bu duygular çok özeldir.Bu yüzden çok özel insanlar yaşanmalıdır.
Ayrıca tecrübe mevzusu çok saçama. şakkıdı

yanlis anlamadin umarim.. bu benim düsüncem.. sana bisey demek istemedim.. cok özür dilerimbenneyaptımki

Neden anormal oluyor anlamadım doğrusu bu düşünce yapısı yüzünden erkekler böyle zaten ayrıca madem kafaya takmıyorsunuz niye ne yazık ki diyorsunuz?

Neden anormal oluyor anlamadım doğrusu bu düşünce yapısı yüzünden erkekler böyle zaten ayrıca madem kafaya takmıyorsunuz niye ne yazık ki diyorsunuz?

neden anormal olduğunu anlamak zorunda değilsin tatlım
benim fikrim bu seninki farkli olabilir Anormal geliyor bana işte napalim
zaten bakirim deselerde inanmam.
ne yazıkı yazarkende lafin gelişi yazdım
Kafama bu tür şeyler takacak kadar komplekli değilim çok şükür.

ben eşimin her konuda ilkiyim ve bunu düşünmek öyle gurur verici öyle mutlu ediciki...
sanırım ben çok şanslıyım :)

eşimin duygusal anlamda ilki degilim.bir tane sevdigi olmuş ama beni sevdigi gibi kimseyi sevmemiş ama cinsel anlamda ilkim

bende o da birbirimizin ilkiyiz :)
onu başkasıyla düşünemem canm o

Hangi erkek ''askıımm ben senin ilk'inmiyim sorusuna parmak hesabı yapıp '' yok bitanem bi sanıye sayayım ''der.Bu yüzden ne benden önce yaşadıkları için kendi başımı duvarlara vurup hesap sormaya hakkım var, ne de evet ilkiyim ne güzel demeye. Bakirelik konusunda asıl bakirelik beyindedir diyenler niye bakirlik konusuna gelince aynı doğrultuda düşünmeyip çelişkiye düşmüş anlamış değilim doğrusu.

acemilikte neymiş canım canım ilk olmak her zaman bambaşka birşeydir bırakın acemiliği de siz de yaşasın uzmanlığı da müthiş birşey ve buna sahip olan bayanlar çok az ...

Erkegin ilki olmak en guzelidir. Herseyi birlikte kesvedersiniz, birlikte yasarsiniz..Tecrube ile alakali bir konu goremiyorum. Ben Askimin ilkiyim o da benim...Zaten onu hayatta biriyle dusunemem...Hem bir erkegin ilki olmak her kiza nasip olmaz...

bardağın hangı tarafından baktığın çok önemlı eşim bütün ilklerını ben de( sevgilisi ve karısı olarak )

açıkcası sözlümle bunu konuşurken..bana anlattığı şu..hayatıma giren kadınların sayısı 50 hatta 100 dür..fakat ben artık doydum..mutlaka her erkeğin cinsel anlamda ihtiyaçları vardır ama ben doyma anlamında doydum..o yönden bir korkun olmasın diye benimle çok konuşur..
erkeğin hayatında son kadın..bayanın hayatında ilk erkek olması çok önemli..her ne kadar bakirelikte erkekler önemli değil desede iş evliliğe gelince her erkek doğuludur!!!çünkü o bir türk erkeği...

ilk olmak çok güzel birşeyde ilk olduğumuzun garantisini kim vericek..erkekler kadınlar gibi bakirelik problemi yaşamıyorlarki..ama bir kadının ilkmi yoksa tecrübelimi olduğunu kocası anlayabiliyo...e çekiyorsa kadınlar çekiyor zaten..tabi bu yanlış anlaşılmasın ben her iki tarafında ilk olmasını tercih ederim...

yasakkelimeilk olmadığımı bilmiyorum ama sonuncu olduğumu biliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…