sizce bir erkeğin ilki olmak iyi mi kötü mü kızlar!??
eşimin ilki olmayi isterdim. Güzel olurdu aslinda. Ama başka birine nasip olmuş. Hata ikinci bile olmadim ne yazikki.
yazdiklarimi üzerine alinma.. bu benim fikrim.. kendimi bi an senin yerine koydum.. ben eger esimin ilki olmasaydim (ki ilkiyim) bunu bilmek istemezdim..varsin bana sen ilksin desin.. öbür düsünceye alismam cok zor olurdu sahsen.. hic bi zaman aklimdan cikmazdi..
vallah unutulmicak yada akıldan cıkmıcak bişey yok
Benim eşim evlendiğimizde 27 yaşındaydı. Benden önce tabiki kiz arkadaşları olmuş ve bişeyler yaşamiş. Normal bence. Olmasa anormal bulurdum. Dürüstce bana anlatması yapıptda saklamasından daha iyi bana göre
İlki olamadiğim içinde kafama takmiyorum, olsaydım güzel olurdu ama olamadiğim içinde bi sorun yok
vallah unutulmicak yada akıldan cıkmıcak bişey yok
Benim eşim evlendiğimizde 27 yaşındaydı. Benden önce tabiki kiz arkadaşları olmuş ve bişeyler yaşamiş. Normal bence. Olmasa anormal bulurdum. Dürüstce bana anlatması yapıptda saklamasından daha iyi bana göre
İlki olamadiğim içinde kafama takmiyorum, olsaydım güzel olurdu ama olamadiğim içinde bi sorun yok
yanlis anlamadin umarim.. bu benim düsüncem.. sana bisey demek istemedim.. cok özür dilerimbenneyaptımki
Neden anormal oluyor anlamadım doğrusu bu düşünce yapısı yüzünden erkekler böyle zaten ayrıca madem kafaya takmıyorsunuz niye ne yazık ki diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?