• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin ilki olmak..

iyidir bence.ilk defa size dokunuyor ilk defa sizi öpüyor.eğer sizin içinde o ilkse güzel bir duygudur sanırım

Bence bır erkegın ılkı olamk super bısey ben esımın ılkıyım oda benım ılkım ılk olmak cok guzel bır duygu herseyı onunla ılk kez tadıyorsun ılk on dokunuo o sevıp oksuoyo bence guzel bısey dusunun bı bayanın bı kac erkekle cıktıgını bı erkeyınde bı kac bayanla cıktıgını evlenıolar kısa bı sure sonra sıkılırlar bırbırınden cunku zaten zamanında yasamıs yasayacagını baskalarıyla daha ne yasasınkı belkı onu operken eskı sevgılısı gelıcek aklına ve o daha gusel opuodu dıcek ıcınden demı

ben eşimin ilki değilim bu yüzden kendi kendimi yediğim zamanlar olmuştur acaba beni kıyaslıyormu acaba onuda böyle öptüm v.s.:1no2:
ama zamanla bunları yeniyorsun hatta eşimle konuştuğumuz zamanlar dahi olmuştur bana dediğini hiç unutmam..
sen benim ilkim olsaydı emin ol gözüm dışarıda olabilirdi ama şimdi tokum...
gibi laflar etmişti şu an mutluyum ve ona aşığım:asigim:

kesınlıkle mukemmel bırsey herkeze nasıp olmaz bole bırsey tamamen kendını sana adıyo.herseyınde sadece sen sen ve yıne sen oluyo......

Sevdiğin Erkeğin Hem Evlengiği Hemde Ilki Olmak Daha Güzeldir Bence. Seninle Ilkini Yaşayip Sonrada Sende Ayrilip Başkalriyla Bişeyler Yaşamasi Okadarda Güzel Değil. Ama Evlendiğin Erkeğin Hem Evlendiği Kadin Hemde Yatakta Ilk Kadini Olmak Daha Harika Bişeydir.

Herşeyin ilki güzel değilmidir zaten...tadıda adıda unutulmaz...neyseki bende o ilkleri yaşayan şanslı kişilerden biriyim...karşılıklı biribirimizin ilkiyiz...herşey onda bambaşka...Her anlamda herşeyde İLK olmak çookk güzelll....:asigim:

allah bozmasın canım..
bende ilk gibi yaşadım herşeyi onda tattım ama olamadı :çok üzgünüm:
insan nasıl ilk olunca son diye düşünüyo ama nerden biliceksinki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bence bunun bir önemi yok.
Deneyim iyidir , güzeldir demiyor muyuz gerek iş hayatımızda , gerek sosyal hayatımızda?
İlk olmuşsun - son olmuşsun ne önemi var ki?
Önemli olan tek oluşun ;)

Bence bunun bir önemi yok.
Deneyim iyidir , güzeldir demiyor muyuz gerek iş hayatımızda , gerek sosyal hayatımızda?
İlk olmuşsun - son olmuşsun ne önemi var ki?
Önemli olan tek oluşun ;)

bende sana katılıyorum arkadasım
gercekten cok guzel ifade etmissin
onemli olan tek olusun .....

Bende 7 yıl önce ilkiydim.Çok güzel,çok gurur verici bir duygu. Ama yıllar sonra bunun pek de iyi bişe olmadığını gördüm. Zamanla büyüdü,istekleri değişti.. Şimdi o, her ne kadar hala ilki ve sonu olduğumu söylese de ben buna inanmıyorum. Evet belki ilkiydim ama sonu ben değilim. Önemli olan ilki değil,sonuncusu olmak. Herşeyi görüp yaşadıktan sonra,hepsini bikenara bırakıp seni seçmiş olması önemli olan.Hiç birşeyi görmeden seni seçip, sonradan görmeye başlaması da dayanılmaz bir acı...
Kısa sözün karı,ben halimden memnun değilim. İLki olmaktan sa sonuncusu olmayı tercih ederdim.. Tabi hala ilk zamanlarımızın tadı olsaydı,ilk olma duygusundan da asla vazgeçmezdim..

erkeklerde ilk diye bişey kaldı arkadaşlar şu an erkek arkadaşımla beraberiz ve her konuda ben onun oda benim ilkim bi kaç aya kalmadanda ALLAH'ın izniyle evlencegiz.......
tek kelimeyle ilk olmak muhteşem herkese tavsiye ederim

ohoo artik bakir erkek nerde...

ama tabi bakire kizlar ariyorlar o ayri..
cook sukur ki ben erkegimin ilki olmussum oda benim ilk erkegim insallah son erkegimdirde...

evet ilk olmak güzel gerçekten.ve biz bayanlar ilk olmak istiyoruz çoğu zaman.(yalan olsa bile)..ama ben her ilişkide mutlaka bir ilkin yaşanacağını düşünüyorum...ayrıca ilk olup olmamaktan ziyade sanırım paylaşılanlar duygular bu sorunun önüne geçiyor bir zaman sonra...

Benim için ilki değil, sonuncusu olmak önemlidir. Hayatının sonuna kadar beni sevmesini ve değer vermesini isterim. Artık evlilik yaşı iyice yükseldi. Yani 25-30 oldu. Bu yaşta hangi erkek bakir kalabilir ki?? Ayrıca kalmasın da zaten bu yaşa kadar cinsellliği yaşamaması normal bir şey değil bir erkek için.
İlki ben olup aklı başka kızalarda kalacaksa tabii ki istemem. Zaten bence erkek daha tecrübeli olmalıdır. Bunun toplumdaki erkek-kadın eşitliliği ile bir alakası yoktur.

ay valla deliricemm.. yahu kızlarrr erkeklerr yalan sölüoo emin olun bakir biri yokk artık olanda ya çirkindir yada utangac.. hangi erkek tecrubesiz evlenmek ister.. saf olmayınn

doğru söylüyorsun. benim etrafımda hiç bir erkek evli değil ama bakir olmadıklarını da biliyorum, duyuyorum. Hatta kuzenlerim birkaç yıl öncesinde hala bakir olan arkadaşlarıyla alay ediyorlardı.

Back
X