bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

anitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
3.165
2.894
63
yeni bir ilişkim var . erkek arkadaşım sürekli çocuk gbi küsüyor bana . şu an yurt dışında bir msj atmıyor bende atmıyorum . sürekli benim ilgilenmemi istiyor . küsmesinin nedeni onunla buluşmamam . gitmeden önce buluşmak istedi bende dönünce buluşuruz işlerim yoğun dedim küstü .çocuk gibi ki ben durumlara sinir olurum .kız gibi sen beni sevmiyorsun istemiyorsun diyor neden sevmeyeyim diyorum ikna olmuyor .geriyor beni .bir yandan bırakmak istemiyorum ama şansını çok zorluyor . eminim ki benden adım bekliyor ama yapmayacağım . akrep burcu zaten hep kendi istediği olsun istiyor . beni tavlamak için bir sürü şebeklik yaptı .sempatimi kazandı . ama sonra değişik bir yüzünü gördüm .bu erkekle ömür geçmez değil mi ?

Annem küstüm dediğimde bir tarafını küle bas derdi, aklıma geldi nedense
Valla onu bunu bilmem de konuşarak anlaşma yolunu bırakıp da trip yapan insanları kız olsun erkek olsun hiç sevmem
En son beş yaşındayken küserdim ota b.ka ben. Kocaman insan sırf bir isteği olmadı diye günlerce küsebiliyorsa bu kişilik sorununa işarettir ve bana göre bencilin önde gidenidir. Her zaman her istediğin olmayabilir hayat böyle yani, çocukken ağlarsın, küsersin, huysuzluk edersin annen yapar istediğini. Ama yetişkin biriysen kimse senin nazını çekmek zorunda değil ki. Bu tıpkı erkeğin karşısında ağlayıp istediğini elde eden kadınların davranışına benziyor. Çok çakalca bir plan bence, seni kendine göre yontmaya çalışıyor aklınca. Ama sorun şu ki sen onun istediği kalıba girmek istiyor musun?

direk evlenme gözüyle bakıosan ömür geçer geçmez diyemez kimse zira tek bi özelliğini bilioruz şu an ki ilişkim yeni diosun daha sen bile tam tanıomusun onu bile bilmioruz kaldıki kimse bir ilişkiye evlenecem ömür geçircem bu adamla die başlamaz direk zamana bırak bakalım nasıl bi yol izlemen gerektiğini yaşadıkça göreceksin,
bu arada yurtdışına gidecek ama sen yoğunum die görüşmüosun çok elektrik alamamışın sanki ayrılmak istiosun burdaki insanlarında bu adamla ömür geçmez ayrıl demesini mi bekliosun bana mı öyle geldi

yoo aksine aldım ama yavaş gitmesini istiyorum ilişkinin . biraz özlem girmesi iyi olur diye düşündüm . uzun süre kalmayacak ki böyle yapması tuhafıma gidiyor . çocuk gibi .
ilişkilere biticek gözüyle kimse başlamaz . her ilişkide bir gelecek umudu vardır ayrıca.

Niye buluşmadın ki adam yurt dışına gidiyor? Seni okuyunca acaba ben çok mu yapışkan sakızım dedim sorguladım kendimi

Niye buluşmadın ki adam yurt dışına gidiyor? Seni okuyunca acaba ben çok mu yapışkan sakızım dedim sorguladım kendimi
buluşmaya vaktim yoktu çünkü . sabah geliyorum işe akşam çıkıyorum . bir tek hafta sonlarım müsait .kendi gelseymiş iş çıkışıma bir iki saat görüp gitseymiş madem bu kadar önemli . ben pek taviz vermiyorum ilişkilerimde oda buna alışkın değil sanırım .

o zaman süpriz yapıp iş yerime gelseydi beyfendi . madem çok görmek istiyor . bana trip atması saçma .

Geldikten sonra görüşürüz demişsin bir de sürpriz mi yapacaktı ? Ütopik şeyler istiyorsun. Küsmesi konusuna gelince hiç çekilecek dert değil kendini sinir edersin boşuna. Hem yeni bir ilişki demişsiniz evliliği ne ara düşündünüz..

Pek hiç "bana trip atman saçma" dedin mi? ya da ben seni çekemem böyle falan.. Hani ne bileyim ömür geçmez diyorsun ya bu düşünceni baştan ona da belli et toparlar belik kendini çeki düzen verir.

Pek hiç "bana trip atman saçma" dedin mi? ya da ben seni çekemem böyle falan.. Hani ne bileyim ömür geçmez diyorsun ya bu düşünceni baştan ona da belli et toparlar belik kendini çeki düzen verir. (Önceki mesajda yanlış alıntı yapmışım )

evlilik düşündük planlarımızı bile yaptık ...
bir ilişkiye başladığımızda biz kadınlar evlilik düşünüyoruz yani garip mi geldi niye anlamadım . geleceğim önemli benim için .

demedim anlasın .birşey demeye gerek yok ki . kız gibi niye beni aramadın falan diyor . e sen ara o zaman .

Eee tamam oyle soyleseydin o zaman cikista is yerime gel diye sen adami direk kestirip atmissin
düşünsün bi zahmet küseceğine . zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz birbirimize . oda sıkıntı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…