bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

siz bence dünden vazgeçmişsiniz.
benim sevdiğim adam yurtdışına gidecek ben onu görmeden göndereceğim. yok daha neler! dönünce buluşuruz işlerim yoğun diyeceğim öyle mi? herhalde 2 elimin kanda olması, hastalık, ölüm falan olması lazım.

hal böyle olunca erkek arkadaşınızın küsmesini falan düşünmeye gerek yok.

siz ömrü bırakın yıl bile sürdürmezsiniz.

Akrep erkekleri hep böyle ya malesef. Aklin varsa kaç kurtul derimm azıcık ilgi gördükten sonra değişen erkekler hiç tekin değiller
aynen genelde erkek böyle zaten . yüz bulunca şımarıyorlar .

iyide o çok sık gidiyor bende çok sık gidiyorum yurt dışına .iki günlük iş için bile gidiyoruz . yani kırk yılda bir gitmiyor ki

İşte konu sahibi başlamış gene pis ev hanımları kültürsüzler yorum yapmayın lütfen kovuyorum sizi burası benim babamın çiftliği çünkü

Trip atan kız olsun erkek olsun çekilmiyor bu net bişey.

Erkeğin küseni de bir garip oluyor....

aynı annem.
annem haksız da olsa küser ve ilk adımı hep bizden bekler.
ben haklı nedenle küsersem, küstüm diye küser, yine ilk adımı benden bekler.
o hep küser, ben annedir der barışırım.
ana oğul olmayın :)

yine de ev hanımlarını aşağılar tarzda konuşmamalısın.
her çalışan kadın evlenince -eğer hizmetli dolu bir evde yaşamıyorsa- evinin hanımı oluyor. iş hayatında çalışmasa da ev hanımları da evde çalışıyor sonuçta.

Yurtdisina gitmeden sizi gormek istemis ne guzel.
Surekli kusmesi sizi bunaltiyorsa acik acik konusun.

Hmm pardon siz de gururlu olun

Valla ben yeterince gururluyum da bu konuda gururumu incitecek bir şey yok ki. Kimsenin kimseyi kovamayacağı bir yerdeyiz. Yani bazı provoakatif karakterli biereylere takılıp triplere girmemek gerek hemen. Önemsermiş gibi. Kimin kovulduğu belli zira

arkadaşlar bu arada güncelleme yapıyorum biz barıştık devam ediyoruz . hayırlısı olsun artık . kasmamaya karar verdim .

Benim eşim gibi.ve en büyük kavga sebebim.Nazlı erkekten nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…