• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

demedim anlasın .birşey demeye gerek yok ki . kız gibi niye beni aramadın falan diyor . e sen ara o zaman .

Tamam demek ki bunları düşünemiyor ve sana uygun değil bu yönü. E sen plan mlan da yapmışsın evlilikle ilgili? Yani bi de küsme nasıl sonuçlanıyor o da var. Sen aradığında "snne be slk" falan mı diyor "kız" gibi? Derdini anlatıyorsa atıyorum "Bönümlö buluşmodon" falan diyorsa sen de buraya bize yazdıklarının aynısını yüzüne söyleyebilirsin?

evlilik düşündük planlarımızı bile yaptık ...
bir ilişkiye başladığımızda biz kadınlar evlilik düşünüyoruz yani garip mi geldi niye anlamadım . geleceğim önemli benim için .

Evet garip geldi. Bu kadar uzun vadeli ilişki düşünüp ayrılık yaşandığında ''kandırıldım, beni evlilik vaadiyle kandırdı'' diye triplere giriliyor. Ayırca davranışlarından (küsmelerinden) şikayetçi olduğunuz biriyle nasıl evlilik düşünebildiniz ilişkinin hemen başında?

Valla kusmek beyinle ilgili bir problem bence. Yetişkin insan küsmez, insanca oturup sorununu anlatır. Benim erkek arkadaşim da oto b.ka kuser. Baksan iyi yarı yiğit gibi adam :KK70: Ne kadar itici duruyor. bundan iki hafta önce zirliyordum benle evlenmeyecek mi bu diye, iki haftada o kadar çok kustu ki ayrılmayı düşünüyorum ama çok seviyorum o yüzden hazır animi bekliyorum. Sans ver meselesi var ya bence duyguların ilerlemeden yol ver. Evet görmeye gitmediğin için kırılmış olabilir haklı ama kusmek çok saçma. İlişki ilerledikçe iyice b.ktan bir hal alıyor, ayrıca sorunu cevaplıyorum asla bir ömür geçmez. SEni kendine baglayinca köpek gibi koşarken bulursun kendini.
Bir de benim için sevgiline sor silgisini de kaybetmiş mi boynuna asalim.

Evet garip geldi. Bu kadar uzun vadeli ilişki düşünüp ayrılık yaşandığında ''kandırıldım, beni evlilik vaadiyle kandırdı'' diye triplere giriliyor. Ayırca davranışlarından (küsmelerinden) şikayetçi olduğunuz biriyle nasıl evlilik düşünebildiniz ilişkinin hemen başında?
ya evlilik düşündük yarın gidip evlenicez demedik .kimse kimseye vaat vermedi korkma . kandırıldım falan diyebilcek son kadınım heralde şu dünyada .

öyle yapıcam ya sıktı ya benim istediğim gibi olur yada gider .[/QUOTE]emın ol oda aynı şeyi söylüyodur,ama cahllığımde yada salaklığımda ıkı ılışkım küsen adamla oldu,ayyy ne salakmışım,onlar küser bende salak gıbı beklerdım,şimdi tirlyon verseler onlarla çıkmazdım,bunlar çokk aşık olduğum gözyaşı döktüğüm ıkı ılışkım,yapmayın,kendınıze yazık etmeyın,zaman geçince daha ıyı anlaşılıyor,ne pişmanımki,

Allah allah dusunmek zorundami?sen dogru duzgun ozveride bulunmazken adamdan ne hakla fazlasini istiyosun?
fazlası değil ki bu normal olanı . alışmış tabi kızların koşmasına . doğru olan benim yaptığım . gerçekten beni seviyorsa zaten mücadele eder ben çok birşey istemedim .

öyle yapıcam ya sıktı ya benim istediğim gibi olur yada gider .
emın ol oda aynı şeyi söylüyodur,ama cahllığımde yada salaklığımda ıkı ılışkım küsen adamla oldu,ayyy ne salakmışım,onlar küser bende salak gıbı beklerdım,şimdi tirlyon verseler onlarla çıkmazdım,bunlar çokk aşık olduğum gözyaşı döktüğüm ıkı ılışkım,yapmayın,kendınıze yazık etmeyın,zaman geçince daha ıyı anlaşılıyor,ne pişmanımki,[/QUOTE]
küsmek nedir ya ?madem öyle bırak git . haklısın böyle giderse bırakıcam . kimsenin nazını çekemem bu yaştan sonra . zaten kırıldığım başka noktalarda oldu .

yoo seviyorum ama değer görmek istiyorum bu şekilde olmaz .

Valla seven insan taviz veremem diye dolaşmaz. Çocuğa trip atıyor diyorsun ama tiribin alası sende. Neden iş çıkışına gelmemiş, neden değerini gostermemiş :D yahu adama işim var sonra demişsin ben olsam bırak tiribi uzunca bir süre konuşmazdım.

Valla seven insan taviz veremem diye dolaşmaz. Çocuğa trip atıyor diyorsun ama tiribin alası sende. Neden iş çıkışına gelmemiş, neden değerini gostermemiş :KK70: yahu adama işim var sonra demişsin ben olsam bırak tiribi uzunca bir süre konuşmazdım.
konuşmasın keyfi bilir . ben koşmadım onun peşinde .
zaten körü körüne aşık olucak yaşı geçtim birde çok yeni duygularım . ama yinede yoğundu . şu yaptıklarıyla kendinden soğuttu beni . kolay kolay birine şans veren bir insan değilim . sempatik hareketleriyle ilgimi çekti .şimdide böyle soğutuyor . zannediyor ki geri adım atıcam ama atmıcam . fedakarlık gerektiği yerde yapılır . gerekmediği yerde yapılırsa salaklık olur bence .

Kova mı sizin burç? Ben hiçbirşey söylemeyeyim, hatta alakasız şeyler söyleyeyim. Karşımdaki ne istediğimi düşünüp bulup yapsın demeler vs. Tam kova özelliğidir ama inanılmaz sevimsizdir. Iletişim yeteneklerinizi geliştirip, ne istiyorsanız onu talep etmeyi öğrenin çok daha mutlu olacaksınız.

fazlası değil ki bu normal olanı . alışmış tabi kızların koşmasına . doğru olan benim yaptığım . gerçekten beni seviyorsa zaten mücadele eder ben çok birşey istemedim .

Tamam koşma zaten, kimse koş demiyor.. da, yani baya baya adama "bugün git yarın gel eh o zaman belki" demişsin. Tamam küsmek çocukça ama senin yaptığın da pek yetişkin işine benzememiş sanki:confused:

Valla seven insan taviz veremem diye dolaşmaz. Çocuğa trip atıyor diyorsun ama tiribin alası sende. Neden iş çıkışına gelmemiş, neden değerini gostermemiş :KK70: yahu adama işim var sonra demişsin ben olsam bırak tiribi uzunca bir süre konuşmazdım.

Öyle deme ben sevgi canı takdir ettim, biz kosuyoruz peşinden de ne oluyor. KKonu sahibi En iyisini yapıyor.

Back
X