öyle amasürekli kız gibi diyorsunuz da ben çok rahatsız oldum ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle amasürekli kız gibi diyorsunuz da ben çok rahatsız oldum ya.
öyle ama
düşünsün bi zahmet küseceğine . zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz birbirimize . oda sıkıntı .
demedim anlasın .birşey demeye gerek yok ki . kız gibi niye beni aramadın falan diyor . e sen ara o zaman .
evlilik düşündük planlarımızı bile yaptık ...
bir ilişkiye başladığımızda biz kadınlar evlilik düşünüyoruz yani garip mi geldi niye anlamadım . geleceğim önemli benim için .
yoo seviyorum ama değer görmek istiyorum bu şekilde olmaz .Sen sevmiyorsun belli
Allah allah dusunmek zorundami?sen dogru duzgun ozveride bulunmazken adamdan ne hakla fazlasini istiyosun?düşünsün bi zahmet küseceğine . zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz birbirimize . oda sıkıntı .
ya evlilik düşündük yarın gidip evlenicez demedik .kimse kimseye vaat vermedi korkma . kandırıldım falan diyebilcek son kadınım heralde şu dünyada .Evet garip geldi. Bu kadar uzun vadeli ilişki düşünüp ayrılık yaşandığında ''kandırıldım, beni evlilik vaadiyle kandırdı'' diye triplere giriliyor. Ayırca davranışlarından (küsmelerinden) şikayetçi olduğunuz biriyle nasıl evlilik düşünebildiniz ilişkinin hemen başında?
fazlası değil ki bu normal olanı . alışmış tabi kızların koşmasına . doğru olan benim yaptığım . gerçekten beni seviyorsa zaten mücadele eder ben çok birşey istemedim .Allah allah dusunmek zorundami?sen dogru duzgun ozveride bulunmazken adamdan ne hakla fazlasini istiyosun?
emın ol oda aynı şeyi söylüyodur,ama cahllığımde yada salaklığımda ıkı ılışkım küsen adamla oldu,ayyy ne salakmışım,onlar küser bende salak gıbı beklerdım,şimdi tirlyon verseler onlarla çıkmazdım,bunlar çokk aşık olduğum gözyaşı döktüğüm ıkı ılışkım,yapmayın,kendınıze yazık etmeyın,zaman geçince daha ıyı anlaşılıyor,ne pişmanımki,[/QUOTE]öyle yapıcam ya sıktı ya benim istediğim gibi olur yada gider .
yoo seviyorum ama değer görmek istiyorum bu şekilde olmaz .
Kusura bakma ama dusuncelerin cok sacma bir an once ayril kurtar adami senin egoist benligindenfazlası değil ki bu normal olanı . alışmış tabi kızların koşmasına . doğru olan benim yaptığım . gerçekten beni seviyorsa zaten mücadele eder ben çok birşey istemedim .
konuşmasın keyfi bilir . ben koşmadım onun peşinde .Valla seven insan taviz veremem diye dolaşmaz. Çocuğa trip atıyor diyorsun ama tiribin alası sende. Neden iş çıkışına gelmemiş, neden değerini gostermemişyahu adama işim var sonra demişsin ben olsam bırak tiribi uzunca bir süre konuşmazdım.
fazlası değil ki bu normal olanı . alışmış tabi kızların koşmasına . doğru olan benim yaptığım . gerçekten beni seviyorsa zaten mücadele eder ben çok birşey istemedim .
Valla seven insan taviz veremem diye dolaşmaz. Çocuğa trip atıyor diyorsun ama tiribin alası sende. Neden iş çıkışına gelmemiş, neden değerini gostermemişyahu adama işim var sonra demişsin ben olsam bırak tiribi uzunca bir süre konuşmazdım.
ya evlilik düşündük yarın gidip evlenicez demedik .kimse kimseye vaat vermedi korkma . kandırıldım falan diyebilcek son kadınım heralde şu dünyada .