Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
Beynine ve kalbine...
Beyin kiviriklari yeterince varmi diye
Birde kalbi temizmi diye.
Eger bu iki sey tamamsa, bana cok güzel geliyor sonra herseyi...
Vallahi

dış görünüm olarak ;

gözlerine anlamlı bakıyor mu diye
dişlerine(sevgilimin dişleri bembeyaz inci gibidir hep gülsün isterim)
ellerine ve tırnaklarına(tertemiz olmalı)
ayakkabılarına spor ve temiz olmalı(özellikle spor kıyafetlerle giyilen beyaz spor ayakkabıyı çok severim erkekte)

karakter olarak;

esprili olup beni güldüre bilecek ama yeri geldiğinde de ağır olabilecek
beni sevip çok değer verecek
efendi olacak...
çok şükür bunlar sevgilimde var

Son düzenleme:
Beynine ve kalbine...
Beyin kiviriklari yeterince varmi diye
Birde kalbi temizmi diye.
Eger bu iki sey tamamsa, bana cok güzel geliyor sonra herseyi...
Vallahi

bende senin gibi düşünüyorum..zeki olması çok önemli..kurnazmıdır nasıldır zekası bakarım açıkcası deneyerek..haklısın..

Fiziksel olarak ilk gözlerine bakarım. Bazen dikkat etmeden sokakta yürürken gözleri güzel olan bir erkeğe baya uzun bakıyorum ama hiçbir art niyet yok niyeyse dalıyorum öyle yanında sevgilisi varsa o da bana bakıyor ama öldürecek gibi

kişisel özelliklerinde ise, dürüst olmasına bakarım. Bana her şeyi direk söylesin kıvırmadan. Başkasını seviyorsa bile söylesin sadece teşekkür ederim, bir daha çıkmam karşısına... Yeter ki söylesin, söylemeyenler gibi kırk takla atmasın.
Sonra kalbinin ne kadar büyük olduğuna bakarım... Ne kadar sevebildiğine, sevdiğini belli edip edemediğine bir de

İlk boyuna posuna dış görünüşüne giyimine bakarım geçer not aldıysa gözlerine yüzüne bakarım sonrada parmağına bakarım alyansı varmı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…