Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
boyuna posuna bakarım benden kısamı dilmi bu önemli
sonra yüzüne bakarım
bakışlarına bakarım
hal hareketlerine bakarım
tanıştıktan sonra huylarına zevklerine aile yapısına ki en önemli kısımda bu benim için zaten

Gozler..

Kisa, uzun, sisman, zayif.. Farketmiyor, cok guzel, sicak ve icten bakabiliyorsa o gozler..

Temizligi katmiyorum bile, o zaten belli bir veri.

nişanlımla tanışmadan evvel ellerine bakıyordum. sonra genel görünüşüne. ama nişanlımla ilk tanıştığımız da önce gözlerine baktım sonra o muhteşem gülüşü dikkatimi çekti :asigim:

fetiştist deilim ama ayakkabısına bakarım ayaklarını görebilcegim fırsat varsa ayaklarına bakarım hemenn:kedi::hulya:kaydirigubbakcemile3

Önce gözlerine, ellerine,dişlerine, yemiz mi değil mi, deli mi nasıl diye hal ve hareketlerine bakarımmirmirmirmir

bi erkekte bence en önemli yerler el göz bide ses tonu
eller güzel olmalı
gözler herşeyi anlatmalı bana
ses tonuda bilmiyorum etkiliyo beni bir tv programında bir yarışmacı vardı öyle ahım şahım yakışıklı değil ama adamın sesini duydum:asigim: çok etkiliyo beni

ay hangi tv programındaki yarışmacı çok merak ettim söyler misinnn ben de erkekte sese aşırı önem veriyorum aynen senin gibi tvde öyle biri çıkınca hop diye dikiyorum kulakları

ay hangi tv programındaki yarışmacı çok merak ettim söyler misinnn ben de erkekte sese aşırı önem veriyorum aynen senin gibi tvde öyle biri çıkınca hop diye dikiyorum kulakları

cnm walla hatırlamıyorum ama adam tipsizdi zayıf bişeydi ama konuşunca akannehir o konussun ben dinliyimboshayallersmile

ben kısa oldugum ıcın yanımda cokmu uzun kalacak topuklu ayakkabıyla neresıne gelırım cokmu sısman dıye mutlaka boyuna posuna bakarım :))

komik gelicek ama ben ilk önce bakabiliyorsam adamın ense traşına bakarım..eşimle de seminerde tanışmıştım ve ilk baktığım ense traşıydı:)ense traşını ihmal eden erkekler bence çokkk pasaklı görünüyorlar

eline bakarım elineee.. eli büyük olanın......... kaydirigubbakcemile3... tabiki vicdanı da büyük olurmuş... ben her erkekte neresi güzelse orasına bakarım.. ama olmazsa olmazım saçlardır.. hafif önüne düşecek saçları.. kısacık olmicak veya kel asla olmicak.. bi de geniş omuzlu olacak.. kolları uzun.. göğüsleri karnı kolları kaslı.. bacakları uzun.. teni esmer.. eli büyük olacak.. erkek dediğinin elleri büyük olmalı bana göre =))) ama bi olmazsa olmazım da sesi.. ses tonu güzel olacak.. hepsi yiğidimde var =)) maşallah aşkıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…