Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
önce parfüm mü kokuyor yaksa kötümü ona sonra dişler sonra kalçalar (heheh cok önemli bak bu ) sonra ayakkabılar tanısıncada konusması cok önemli tavrı oturusu hareketleri incelicen işte hazır eline fırsat gectiyse :Roflol: kontrolden geciricen

Bende gözlerine ve ellerine bakarımsengözlerimebaksanab

bakışlarına, samimiyetine, tipine (herkes bakar buna), zekasına bakarım.. beni bir erkeğin dürüstlüğü içtenliği samimiyeti ve zekası çok daha fazla etkiler

Ona bakıp geçiceksem, gözlerine..
Bakıp onda kalacaksam, pantalonunun önünün nasıl durduğuna,pantalonu nasıl taşıdığına bakarım.

ilk olarak gözlerine, sonra dişlerine, sonra ayakkabılarına en son olarak ta kafasını yana çevirdiği bir anda kulaklarına (temiz olmalılar mutlaka üzgünüm)

yüzüne bakarım..konuşma sırasındada mutlaka gözlerine(aslında erkek kadın fark etmes bn konuşurken herkesin gözlerine bakarım böylece yalan söyleyip söylemediğini anlarım...)

İlk önce konuşmasına bakarım adam gibi ve maktıklı konuşursa o bana yeter zaten. Laubali biri ise kaşı, gözü, elleri, ayakları beni hiç mi hiç ilgilendirmez.:dilcikar:

ilk once GOZLERINE GOZLER KALBIN AYNASIDIR!!! Gozlerin ahhh gozlerin beni benden calaaaaannnn:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…