Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
adamla yeni tanışıcaksam ya bi dön arkanıda bakıyım demem tabi önce gözune bakarım etkilendikten sonra kalçasına bakarım

birerkekten arananlar zekası,iş,birde ben onu kolumdan taşırken çantagibi taşımak istemem,o beni yanında taşıyabilsin,

eşimden baz alırsam ilk önce ayakkabılar saç ve ellerine bakmştm :):)bakımlıydı o an tutuldm:):)

aaaaaaaa o gözleride unutmamak lazım mavi yeşil gözlerine hayran kaldım kocacımmm:):)::):):)

eşimin gözlerine aşık olmuştum halen aşığım gözler hiç değişmiyor hep aynı bakıyor hayat boyu gözlere bakarım

ben önce ayakkabısına bakarım temizmi değilmi diye...sonrada ellerine bakarım .. eee boy postta önemli tabi benim gibi 180 boyunda bir hatun için:)

ilk dişlerine bakarım biliyorum at almadığımı :Roflol::Roflol::Roflol:ama dişler benim için çok önemli.

ben ilk başta gözlerine bakarım ikinci olarak dişleri çok ama çok önemlidir

Şahsen benim için bi erkeğin bakışları çok önemlidir...herşeyden önce beni etkilemesi gerekir...diğer unsurlar sonra gelirsengözlerimebaksanab

gülüşüne bakarım,dudaklarına yani sevgilimi ilk gördüğümde dudakları ilgimi çekmişti çok hoş gülüyordu gözlerine baktım sonra ama popo olayı bende de vardı itiraf edeyim poposuna da baktım
ilk önce gülüşü ama..

ımmm bende sayıyımmm;
ilk olarak gözlere ---> nedemişler gözler kalbin aynasıdır.
sonra ellere ---->güzel vee bakımlı olmalı
daha sonrada dişlere--->onlarda bakımlı ve temiz olmalı

aslında insanları diş görünüşlerine göre değerlendirmemek lazımmış ama işte ne yapalım dış görünüş az da olsa önemli ilk diş görünüşünü görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…