öyle diyorsun da canımErkek adam olsam , inan ben erkeklik gururuma yediremezdim böyle bir şeyi..
Ama inan bizim gibi düşünen çok az kalmışErkekleri en itici yapan olay..
ama benim bahsettiğim durum ap ayrı..Hayat müşterektir. Bizde hesap bende durur, ekonomi konusunda daha becerikli olduğum için. Eşim içinden çok az bir miktar alıp bana gönderir. Ödemeleri yapar, bütçeyi ayarlarım. Ama tam tersi olsaydı da sorun etmezdim. Aldığım maaşı eşime göndermek, evin bütçesini onun ayarlaması koymazdı. Bu problem edilecek bir şey değil ki.
Diğer konuya gelince insanların kendi kararları. Eşine, sevgilisine hediyeler almak hoşuna gidiyordur belki. İmkanı varsa neden olmasın. Kadın parası, erkek parası diye bir şey söz konusu değil benim açımdan. Bir erkek sevgilisine, karısına hediye alınca ya da cebine harçlık koyunca yine bu gözle bakabiliyor, kadın para yiyor diyor musunuz?
Hata bizde, buna izin verdiğimiz ve ses çıkarmadığımız için ..Ama inan bizim gibi düşünen çok az kalmış
hayır bende maaş kartımı veriyorum eşimde çekip bana getiriyor he ihtiyacı varsa içinden de alıyor tabii kibenim maaş kartımda eşimde durur çünkü arkadaşın dediği gibi bütün ödemeleri o yapar aynı şekilde ev alışverişlerindede o öder parayı ben kendim için alışverişe çıkacağımda bi miktar para ve kredi kartını alırım gider gönlüm ne isterse onu alırım bence bunda kötü birşey yok ha bütün bu dediklerim zorla oluyor ve koca keyfine harcıyorsa o parayı ozaman sorun var demektir ona bende karşıyım
böyle bir erkek elde tutulsa ne olur ki...Genelleme yapmıyorum ama bazı bayanlar böyle ellerinde tutuyor erkeği, bazıları kendini mecbur hissediyor, hoş bir durummu kesinlikle hayır alıştırmamak lazım.
E bir sürü kadın keyfekeder evde oturuyor. Kocaları da onlara zırnık vermesin o zaman. Ama kadın çalışmak zorunda değil değil mi?ama benim bahsettiğim durum ap ayrı..
ben zaten zorunlu olunursa elbetki kocana bakarsın ama kusura bakmayın bir erkek keyfe keder evde yayılıp oturuyorsa ona zırnık vermem...
Hah senin yazdığın benimkinden çok daha mantıklı arkadaşımbunun erkeği yada kadını olmamalı,kadında kendisi çalışıp kazanmalı,erkekte öyle.herkes kendi parasını kazansın,kimse kimsenin parasını yemesin arkadaş.
hayır bende maaş kartımı veriyorum eşimde çekip bana getiriyor he ihtiyacı varsa içinden de alıyor tabii ki
ama benim anlatmak istediğim o değil...
evde keyfe keder oturup karısının sırtından geçinmek yada sevgilisinin yada ailesinin..
bunu bir kadın olarak söylemen çok ilginçE bir sürü kadın keyfekeder evde oturuyor. Kocaları da onlara zırnık vermesin o zaman. Ama kadın çalışmak zorunda değil değil mi?
o başka bir şey tabii kibence bu konu önemli erkek dediğin evine bakıcak geçimini sağlayacak
yoksa benim gözümde bir hiç olur tabi sağlık sorunları yüzündense o farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?