- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
Kova burcu bir erkek arkadaşım var ve gerçekten çok zor biri.Yazar ruhlu çok güzel şeyler yazıyor fakat bunlar benim için değil içinden geldiği için sadece . Emin olamıyorum gerçekten sevip sevmediğine .. Sizce nasıl anlaşılır ?
yok ya bence benim gibi paranoyaklar mevcut, sürekli "sevdiğini ölçen bir alet olsa, gerçekten emin olsam" diyen biri olarak :) sevgi ölçülemez, nesnel değil... hissediliyor sadece, o hissin de doğru olduğu meçhul. içinde biraz inanç biraz teslimiyet var sevildiğine inanmanın. yoksa sevildiğine inanıp da aslında sevilmeyen bir sürü insan var, biliyorsunuz... ama önemli kriterlerden biri: senin için yaptığı fedakarlıklara bakacaksın :)
bırak gitsin gitme derse senindir, demezse değildir. _aynştay yazdı_
Seviyorsa zaten hissettirir. Senin bişey yapmana gerek kalmaz. Yükseleninin öküz olmasına falan gerek kalmaz.
Ama daha çok başındayız çıkalı 10 gn felan oldu . Ama 2 aydır birbirimizi tanıyoruz ve ben onu ilk gnden beri seviyorum. '' Ya gitme '' demezse ..
Yaşını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
İlk günden nasıl sevilir? İlk göz gördüğün bi adamı beğenirsin belki aşık olursun ama sevgi bambaşka bişey
18 yaşındayım ben üniversiteye hazırlanıyoruz birlikte. Aşık oldum belki de daha ötesinde birşey. Hayatımda ilk olduğuna eminim.
:) Heyecan bunun adı. Sorgulamayı bırak ne getiriyorsa onu yaşa. "Beni seviyor mu, sevdiğini mi ima etti, yok yok sevmiyor" cümleleriyle kafanı karıştırma.
Oluruna bırakmalıyım yani öyle mi ?
şu hayatta üç kız çeşidinden gına geliyordur erkeklere eminim...
1. beni seviyor musun? 2. ne zaman evlenicez? 3. bebek taklidi yapan kızlar..
anladığım kadarıyla 18- 19'lu yaşlardasın. ama biraz dingin ol, boğma karşındakini. 10 gündür adı konmuş bi ilişki, birini tanıdıkça ya çok seversin ya da kafanda oturttuğun kalıplara uymadığını yaşayarak görürsün. tanıma evresinde ne bekliyorsun ki? ama biz iki aydır tanışıyoruz deme. o dönem pazarlama dönemiydi, asıl şimdi tanıcaksın.
ayrıca sevgi ölçer diye bişey yok. sadece hissedersin, hepsi bu.
Sen oluruna bırakırsan hayatın istediklerini daha çabuk verdiği göreceksin. Ya da vermeyecek belki ama bunda da bir hayır bulacaksın.
Akışına bırak. O da sana karşı bişeyler hissediyorsa mutlaka ama mutlaka gösterecektir. Zoraki elde edeceğin, duyacağın cümlelerin sana bi faydası olmaz tatlım...
İçten gelen bir "seni seviyorum" cümlesi mi daha kıymetli olur? Zoraki söylettiğin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?