Bir erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır ?

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Kova burcu bir erkek arkadaşım var ve gerçekten çok zor biri.Yazar ruhlu çok güzel şeyler yazıyor fakat bunlar benim için değil içinden geldiği için sadece . Emin olamıyorum gerçekten sevip sevmediğine .. Sizce nasıl anlaşılır ?

Emin değilseniz üzgünüm sevilmiyorsunuzdur.
İnsanın bir ilişkide sevildiğini anlaması çok zor değil,anında hisseder bence.

kova burcu olduğuna göre üstüne bir kova su at

eğer sinirlenmezse seviyordur sinirlenirse sevmiyordur.

yok ya bence benim gibi paranoyaklar mevcut, sürekli "sevdiğini ölçen bir alet olsa, gerçekten emin olsam" diyen biri olarak :) sevgi ölçülemez, nesnel değil... hissediliyor sadece, o hissin de doğru olduğu meçhul. içinde biraz inanç biraz teslimiyet var sevildiğine inanmanın. yoksa sevildiğine inanıp da aslında sevilmeyen bir sürü insan var, biliyorsunuz... ama önemli kriterlerden biri: senin için yaptığı fedakarlıklara bakacaksın :)

Çok zor bir durumdayım .Napmam gerektiğini bilmiyorum. Ayrılsam ağlarım biliyorum acımı yaşarım ayrılmasam da sevip sevmediği konusunda ağlıyorum. Kısaca ağlaya ağlaya bir hal oldum. En yakn arkadaşı ile konuştum . Bana herkese karşı öyle olduğunu, sevsede sevgisini gösteremediğini söylüyor ne kadar doğrudur bilinmez ama ben onun sıcak omzundan ve ellerinden başka hiç birsey istememiştim ki :/

Ya şöyle bir durum var aynı dershanedeyiz. İlk tanıştığımızda benim yanımda oturdu. Sabah dershaneye beraber girer beraber çıkardık. Öğlenleri takılırdık yada dershanede kalırdık birlikte. Ne varsa bakışlarında var ya belkide bakışlarına aşık olmuşumdur kim bilir..

adam duygularını sözlü ifade edemediğinden yazar olmuş belli ki ve yazarlar normal insanlar değildir. hoş bu yazar değil yazar ruhlu sadece, yazmayı seven biri. senin için fedakarlık yapıyor mu ona bak dediğim gibi, artı gözlerinin içi gülüyor mu, sor bir seviyor musun diye... ne bileyim ya aşık adam aşıktır, kendini belli eder söylemese de, cıvıl cıvıldır sesi :)

Gittikçe paranoyak oldum . Ben bunu ona söyledim zaten artık beni sevmediğini düşünmeye başladım diye. Düşünme lütfen dedi .Ne bilim gözlerinin içine baktığında parlıyor bazen çok şey söylemeye çalışıyor gibi gözleri. Ne bilim göz göze geldiğimizde güleriz eğleniriz. Ama kavga edince işler değişiyor daha doğrusu çok sıkıyorum sanrm .s

Seviyorsa zaten hissettirir. Senin bişey yapmana gerek kalmaz. Yükseleninin öküz olmasına falan gerek kalmaz.

Ama daha çok başındayız çıkalı 10 gn felan oldu . Ama 2 aydır birbirimizi tanıyoruz ve ben onu ilk gnden beri seviyorum. '' Ya gitme '' demezse ..

Yaşını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

İlk günden nasıl sevilir? İlk göz gördüğün bi adamı beğenirsin belki aşık olursun ama sevgi bambaşka bişey

Yaşını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

İlk günden nasıl sevilir? İlk göz gördüğün bi adamı beğenirsin belki aşık olursun ama sevgi bambaşka bişey

18 yaşındayım ben üniversiteye hazırlanıyoruz birlikte. Aşık oldum belki de daha ötesinde birşey. Hayatımda ilk olduğuna eminim.

18 yaşındayım ben üniversiteye hazırlanıyoruz birlikte. Aşık oldum belki de daha ötesinde birşey. Hayatımda ilk olduğuna eminim.

:) Heyecan bunun adı. Sorgulamayı bırak ne getiriyorsa onu yaşa. "Beni seviyor mu, sevdiğini mi ima etti, yok yok sevmiyor" cümleleriyle kafanı karıştırma.

şu hayatta üç kız çeşidinden gına geliyordur erkeklere eminim...
1. beni seviyor musun? 2. ne zaman evlenicez? 3. bebek taklidi yapan kızlar..

anladığım kadarıyla 18- 19'lu yaşlardasın. ama biraz dingin ol, boğma karşındakini. 10 gündür adı konmuş bi ilişki, birini tanıdıkça ya çok seversin ya da kafanda oturttuğun kalıplara uymadığını yaşayarak görürsün. tanıma evresinde ne bekliyorsun ki? ama biz iki aydır tanışıyoruz deme. o dönem pazarlama dönemiydi, asıl şimdi tanıcaksın.
ayrıca sevgi ölçer diye bişey yok. sadece hissedersin, hepsi bu.

Oluruna bırakmalıyım yani öyle mi ?

Sen oluruna bırakırsan hayatın istediklerini daha çabuk verdiği göreceksin. Ya da vermeyecek belki ama bunda da bir hayır bulacaksın.

Akışına bırak. O da sana karşı bişeyler hissediyorsa mutlaka ama mutlaka gösterecektir. Zoraki elde edeceğin, duyacağın cümlelerin sana bi faydası olmaz tatlım...

İçten gelen bir "seni seviyorum" cümlesi mi daha kıymetli olur? Zoraki söylettiğin mi?

Kesinlikle çok haklısın. Doğruyu söylemek gerekirse aylar önce bir sevgilimden sürekli beni seviyor musun diye sorduğundan ayrılmıştım. O halde artık herşeyi oluruna bakıyorum ve gereksiz kuruntulara kapılmıyorum . Üstünede gitmiyorum.

Tabiki de içten gelen.Şöyle bir durum var zaten ben sürekli seni seviyorum, sana aşığım vs vs laflarından sıkılıyorum sadece yerinde söylendiğinde güzel. O sözlerin ne kadar çok söylenirse o kadar çabuk anlamını yitireceğini düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…