Bir erkeğin sevdiği nasıl anlaşılır ?

Mantıklı bi kızsın demek ki. O seni sevmeye başlayınca zaten söyleyecektir. Yaşlarınız buna çok uygun çünkü

Mantıklı bi kızsın demek ki. O seni sevmeye başlayınca zaten söyleyecektir. Yaşlarınız buna çok uygun çünkü

Ben 18 yaşındayım, o da 19 yaşında. Zamanla olacağına inanıyorum. Olur inşallah olmazsada yapacak birşey yok ama zor bir şekilde atlatacağıma inanıyorum 2 aydır bir aradaydık arkadaş olarak şuan çıkalı yeni olduğu için dershanede bütün gün yan yanayız beraber oturuyoruz, dershane çıkışı da beraberiz güzel şeylerde bitmesi biraz acı olucak gibi :)

18 yaşındayım ben üniversiteye hazırlanıyoruz birlikte. Aşık oldum belki de daha ötesinde birşey. Hayatımda ilk olduğuna eminim.

güzel heyecanlar bunlar, ancak üniversiteye hazırlık sürecinde psikolojik olarak sağlam olmanız gerek.
bu heyecanlara fazla kapılıp geleceğinizi mahvetmeyin.
üniverstiede bu aşkların %80 i bitiyor, yeni aşklara yelken açılıyor.

Ben oğlak burcuyum ve en ince ayrıntısına kadar burcumun özelliklerini taşıyorum. Fazlasıyla duygusal bir insanım ve kolay kolay birini sevemiyorum. Dolayısıyla çıkamıyorum da. Sevincede fazlasıyla kapılıyorum :S

bize lise sonda, müdür yardımcımız sakın bu sene hayatınıza birini sokmayın, kazanamazsınız demişti, herkes toplayıp :))
hakikaten de çok az kişi kazandı :)) 60 kişiden 9 kişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…