Bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız?

Selinseker95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
233
34
13
31
Normalde bana 2 yıldır bi kere seni seviyorum demedi bırakmak istesem istemiyor ilgilen desrm belli bi süre sonra sanki ben yabancı bi kadınım gibi davranıyor

Biraz daha detay versene.
Benim de başımda. Ayrılmaya ramak kaldı.

Ya sarılmiyor bile opmüyor uzak kalinca anca yapıyor yoruldum o kadar isteksiz ki sadece kendini mutlu etmek istiyor pozisyon bile aynı
Bu detaylar yeterli değil.Biraz daha detay.Yoksa burdan cevap alamazsın.Bosa sormuş olursun

Üstüne gitme ..
Kendim yapamıyorum ama çok güzel taktiklerim başkaları için her zaman var :)
Ama sana yok .
Belli ki o adam seni sevmiyor...
Üzgünüm ama bu durumu kabullenmen lazım
Sorun şu ki beni bırakma sen gitme diyor ağır şeyler yaşadı

Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.

4 sene boyunca reddettim.

Memleketime gideceğim günler sabah erkenden otogara gidip beni bekleri
Saatlerce.. ne zaman gelirsem.. iyi yolculuklar dilerdi. Hiç yüz vermezdim.

Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.

Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.

Mail atmıs mezuniyetten 1 sene sonra. Görmedim bile.

Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim
Evlenmiş olacağını düşünmüştüm .çünkü yaş olarak büyüktü.

Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.

Kendisi türkiyenin bir ucuna atanmıs
Ben öteki ucunda ailemle yaşıyorum, atanamamişım.

Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.

Adresime hediyeler yağdı.

Gerek yoktu ama sağ ol dedim.

Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.

Istemedim.

Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.

Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.

Cennetten müjde gelmişti ona o an.

Şimdi taki dolabımda üniversiye yadigarı saç tokası ile toplu iğne duruyor.

Bana ait binlerce anı anlatıyor.

"Bu sen misin gerçekten yanimda mısın. Ben 10 senedir bunu bekliyorum" diyor.

Kendisi de içerde uyuyor.

Evleneli 1 buçuk sene oldu.

Hiç kırmadı beni. Hiç-bir zaman "haýir" demedi..

Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.

Evet ne yapmam lazım bilmiyorum
Böyle mutlu oluyor musun?Adam hiç ciddi bile yaklaşmamış sana.Ben öylesine değer bile vermem şahsen.Deger verilecek adam değil amacı kullanmak çünkü.Ne aile kurmak ne değerli bir arkadaşlık.. Ki amacı aile kurmak olan adam ilgisizse bile mutlu olunmaması lazimken böyle adamlara sumugunuzu atmayın lütfen.. Kendinizi bukadar da degersizlestirmeyin ..Kotunun de kotusu bir muamele.

Böyle mutlu oluyor musun?Adam hiç ciddi bile yaklaşmamış sana.Ben öylesine değer bile vermem şahsen.Deger verilecek adam değil amacı kullanmak çünkü.Ne aile kurmak ne değerli bir arkadaşlık.. Ki amacı aile kurmak olan adam ilgisizse bile mutlu olunmaması lazimken böyle adamlara sumugunuzu atmayın lütfen.. Kendinizi bukadar da degersizlestirmeyin ..Kotunun de kotusu bir muamele.
Haklısınız ama yaşadığı sorunlar var tedavi gördü bağımlılığı vardı

Yaptığı fedakarlık ne derece büyükse sevgisi de o kadar büyüktür,. Senin için sıkıntı çekti mi, zorluklar yaşadı mı buna bak...

Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.

Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.

Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.

Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim

Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.

Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.

Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.

Istemedim.

Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.

Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.

Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.

Bu ne Harika bi hikaye mutlu son ile bitmesine hem çok şaşırdım hem öyle mutlu etti ki:KK36: maşAllah Rabbim ömür boyu daim eylesin:nazar::nazar:

Konu sahibine cevaben ise, ömür dediğin kısa ve üzen biri için heba etme derim.. heleki bencil ise..

malesef tedavi gormus olmasi keske yeterli olsaydi , bence kendi icinde buyuk savas veriyor size istesede deger veremiyor kirici oluyor, ailemde bunun buyuk ornegi var. ve 13 yildir ceza evinde girip cikmalar ve su an 12 yil daha mahkum oldu bekar yegenim bu kiz kardesimin 1 evladi yillardir birak anne babasini sulalemizi dahi maddi manevi yikti bu kadar keske kurtululabilseydi. kiz kardesim her hafta psikologa gidiyor evladinami uzulsun kendinemi babasinami uzulsun bacim iste ornegi ister kendini ve evladini kurtar yasadiklarini dahada zorlastirma bence derim

Hiç gülümsemezdim.

Istemedim.

Hikayeye bak ya..
Peki sence sen ona bu kadar hayır demeseydin ilk başlarda olur demiş olsaydın da şimdi aynı şimdiki gibi olur muydu?

Haklısınız ama yaşadığı sorunlar var tedavi gördü bağımlılığı vardı

O ilgiyi sana özel zannetme yani üzgünüm ama. Cinsel ihtiyaçlarını rahat rahat görebileceği bir sen varmışsın da o yüzden sana gitme diyormuş gibi duruyor buradan. Seni seviyor olsaydı bu konuyu açma gereği duymazdın çünkü seni sevdiğini hissederdin. İllaki bunu sözlü belirtmek zorunda değil, bir insan davranışlarıyla da karşı tarafa bunu hissettirir. Sen de sevilmediğinin farkındasın gayet. Kimseye kendini zorla sevdiremezsin, sevgilin için de sadece uzakta, zorda vs kaldıkça cinsel ihtiyaçlarını karşılayabileceği birisisin.

Bunu böyle söylememi acımasızca bulabilirsin ama nereye kadar bu adamın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceksin? Senin de bir insan, sosyal bir varlık olarak sevmeye, sevilmeye ihtiyacın var. Böyle bencil tiplerle vakit harcayacak kadar kendini değersiz görme.

Back
X