Bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız?

Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.

4 sene boyunca reddettim.

Memleketime gideceğim günler sabah erkenden otogara gidip beni bekleri
Saatlerce.. ne zaman gelirsem.. iyi yolculuklar dilerdi. Hiç yüz vermezdim.

Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.

Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.

Mail atmıs mezuniyetten 1 sene sonra. Görmedim bile.

Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim
Evlenmiş olacağını düşünmüştüm .çünkü yaş olarak büyüktü.

Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.

Kendisi türkiyenin bir ucuna atanmıs
Ben öteki ucunda ailemle yaşıyorum, atanamamişım.

Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.

Adresime hediyeler yağdı.

Gerek yoktu ama sağ ol dedim.

Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.

Istemedim.

Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.

Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.

Cennetten müjde gelmişti ona o an.

Şimdi taki dolabımda üniversiye yadigarı saç tokası ile toplu iğne duruyor.

Bana ait binlerce anı anlatıyor.

"Bu sen misin gerçekten yanimda mısın. Ben 10 senedir bunu bekliyorum" diyor.

Kendisi de içerde uyuyor.

Evleneli 1 buçuk sene oldu.

Hiç kırmadı beni. Hiç-bir zaman "haýir" demedi..

Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.
Ne güzel bir aşk hikayesi. Üzerinize titreyen bir eş en güzel hediyedir. Çok uğraştırsanız da kabul etmekle iyi yapmışsınız; sizi sevip mutlu eden biriyle olmak güzeldir. Herkese nasip olsun sizin gibisi.

Bence kimsenin sevgisinden emin olamazsın hayatta

Ya sarılmiyor bile opmüyor uzak kalinca anca yapıyor yoruldum o kadar isteksiz ki sadece kendini mutlu etmek istiyor pozisyon bile aynı

Hımmm .. sadece bu söylediklerinize bakarak sevmiyor diyebilirim. Anca boşlukta kalmak istemiyordur gibi geldi bana

Ben konuşmasından,bakışından ve vücut dilinden anlıyorum.

konuşurken gözlerinizin içine bakar. öyle dikkatli dinler ki satır arasındaki detayları siz hatırlamazsınız ama o hatırlar. çünkü sizi önemser her şeyinizle.
en önemlisi aklınızdan geçmez bile beni seviyor mu sorusu. cevap karşınızdadır zaten

Biri aizi seviyorsa seviyor mu diye sormazsiniz, cunku hissedersiniz iliklerinize kadar. Eger beni seviyor mu diye soruyorsaniz kendi kendinize, bunun anlami sevmiyordur.
Beni birakma demesi sizi sevdiginden degil, yalniz kalmak istemediginden ya da cinsel yonden. Uzgunum ama sevmiyor.

Ne güzel bir aşk hikayesi. Üzerinize titreyen bir eş en güzel hediyedir. Çok uğraştırsanız da kabul etmekle iyi yapmışsınız; sizi sevip mutlu eden biriyle olmak güzeldir. Herkese nasip olsun sizin gibisi.
Amin hepimiz mutlu olalım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.

Hikayeye bak ya..
Peki sence sen ona bu kadar hayır demeseydin ilk başlarda olur demiş olsaydın da şimdi aynı şimdiki gibi olur muydu?

Sanırım üzerime bu kadar titremezdi. Emin de değilim tabi seven adam yine sever ama yüzüme baktıkta 10 senesini hatırliyor adam.

Bugün avm ye gittik.

Ben şikayet ettim. "Her şey cok pahalı. Hiçbir seye el degmiyor ateş pahasi" dedim.

"Valla öyle sana benzemişler. Büyük bedel ödenmeyince sahip olunamiyorlar. 10 yıl bekledim seni" dedi.

Güldüm.

Bence erkekler mücadele etmeyi seviyorlar. Ve mücadele etmeyen de sevmiyor demektir.

Bence bir erkeğin sevdiğini şjyle anlarsın. Haksız olduğun konularda bile seni kırmaz sana küsmez gözlerinin içine bakar haksız olduğunu bilir ama trip atmaz

bilmiyorum sizlerde çok ağır yorumlar yapıyorsunuz
Herkesin amacı gerçeği görmenizi sağlamak. Buna inanin dost aci söyler
Sizi seven adamla birgün karşılaşınca "beni seviyor mu"diye sorulamayacagini anlayacaksınız.

Seven adamın paçasından akar, gözlerinden fışkırır . Kör olan görür.

Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.

Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.

Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.

Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim

Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.

Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.

Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.

Istemedim.

Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.

Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.

Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.
Verilmiş sadakanız varmış o adamı kaybetmemişsiniz, içim ısındı mutluluklar...

Sanırım üzerime bu kadar titremezdi. Emin de değilim tabi seven adam yine sever ama yüzüme baktıkta 10 senesini hatırliyor adam.

Bugün avm ye gittik.

Ben şikayet ettim. "Her şey cok pahalı. Hiçbir seye el degmiyor ateş pahasi" dedim.

"Valla öyle sana benzemişler. Büyük bedel ödenmeyince sahip olunamiyorlar. 10 yıl bekledim seni" dedi.

Güldüm.

Bence erkekler mücadele etmeyi seviyorlar. Ve mücadele etmeyen de sevmiyor demektir.

Benim de yıllarca peşimde dolaşıp beni evin önündeki durakta bekleyip sonra saatlerce peşimde yürüyüp, dershanenin önündeki bankta oturup yine eve kadar takip eden biri vardı.. O zaman bi 3 yıl kadar takip etmişti.. Bana hiç gelip de benim adım şu, niyetim şu, diye açık açık doğru düzgün konuşmadı.. Benim adımı nerden öğrendiyse bi gün adımla hitab edip bişeyler konuştu.. Hemen evlenmekten filan bahsetti.. Ben onu sürekli peşimde olduğundan işsiz güçsüz biri herhalde diyordum.. O mücadele etmekten çok peşimde dolaşıyordu konuşmaya mı ne çekiniyordu herhalde.. Doğru düzgün konuşsa bile bişey de değişmezdi hiç hoşlanmıyordum.. Ama o kadar sene dolaşıyorsan peşinde adam gibi de konuşman gerekir.. Onun adını bile yıllar sonra face den öğrendim.. Hala oradan mesaj yazıyor, gönderilerimi beğeniyor sonra da beğeniyi geri alıyor.. Ben onu hasta herhalde takınytılı diyordum, kendisi de yazmış sorunlarım vardı diye.. Neyse kısacası sizin olayınızda azimle hareket etmiş siz de haklı olarak şans vermişsiniz.. Allah mutlu etsin..

Hiç gülümsemezdim.

Istemedim.

ben mesela böyle erkekleri reddedip hiç sevmeyen biriyle evlendim.

Back
X