- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.541
bugün daha iyiyim cnm. başta çok bozulmuştum cvp yazmamasına ama artık takmıyorumen kısa zamanda görürüm inş nası davrancaını acaip merak ediyorum:44: soğuk davranırsa hoşlanmadığını kesin anlamıl olcam çünkü
o sana çok ayıp etti zaten ne olursa olsun insan hoşlanmıyor bile olsa nezaketen cevap yazar
azmış arkadaşı. face kullanmıo demekki çok fazla
erkeğin aşık olduğunun ilk belirtisi çekinmesi kadının aşık olduğunun ilk belirtisi cesarettir. .
bu söz yanlış hatırlamıyorsam viktor hugoya ait. büyük insan doğru söylemiş bence :)
erkeğin aşık olduğunun ilk belirtisi çekinmesi kadının aşık olduğunun ilk belirtisi cesarettir. .
bu söz yanlış hatırlamıyorsam viktor hugoya ait. büyük insan doğru söylemiş bence :)
ama o zmn neden bn bu kadar çekingenim:44:
doğru söz de herkes için geçerli değil..şahsen ben çekinenleri tercih ederim çünkü onlar gerçekten bizi önemseyenlerdir..
canım biz çekingeniz çünkü bu konuda kendimize özgüvenimiz yok sanırım..
anlamam çok zor oluyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum abartıyor muyum diyorum kendi kendime
o yüzden söyleyene kadar bekliyorum.
anlamam çok zor oluyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum abartıyor muyum diyorum kendi kendime
aynı şekilde bende bekliyorum söyleyene kadar o kadar bakışıyoruz falan kendi üzerime alınıyorum ama hiç belirtide yok yani nereye kadar sürcek yaa
kızlar en azından sizinkilerin face'si var ordan takip edebiliyosunuz ben günlerdir aradım taradım bulamadım heralde kullanmıyor diyorum bide sadece ismini biliyorum o yüzden fazla ipucumda yok ama ben bulucam umutluyum :) birazda face kullanmıyor tipide var aslında ama hiç belli olmaz ya araştırmaya devam ediyorum :)
aynı şekilde bende bekliyorum söyleyene kadar o kadar bakışıyoruz falan kendi üzerime alınıyorum ama hiç belirtide yok yani nereye kadar sürcek yaa
kızlar en azından sizinkilerin face'si var ordan takip edebiliyosunuz ben günlerdir aradım taradım bulamadım heralde kullanmıyor diyorum bide sadece ismini biliyorum o yüzden fazla ipucumda yok ama ben bulucam umutluyum :) birazda face kullanmıyor tipide var aslında ama hiç belli olmaz ya araştırmaya devam ediyorum :)
yaşım 18. ikizler burcuyum[/QUO
cnm sen daha çok küçükmüşsün. bn senin yaşında kendimi tamamen derslere vermiştim:18: aşk nedir bilmezzdiim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?