Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

o sana çok ayıp etti zaten ne olursa olsun insan hoşlanmıyor bile olsa nezaketen cevap yazar

o sana çok ayıp etti zaten ne olursa olsun insan hoşlanmıyor bile olsa nezaketen cevap yazar

kesinlikle katılıyorum cnm. bırak hoşlanma durumunu sınıf arkadaşın sonuçta bi teşekkür etmesi lazımdı . okulda görünce hmn yanıma koşuo ama. çoook ayıp etti kesinlikle

hele bi yanıma gelsin buz gibi davrancam hiç bakmıcam suratına

bi de üzülüodum ki kaç sefer geldi söyledi tanıtıma gitmedik ayıp oldu die. boşuna üzülmüşüm. meğer haketmiş çoktan

erkeğin aşık olduğunun ilk belirtisi çekinmesi kadının aşık olduğunun ilk belirtisi cesarettir. .

bu söz yanlış hatırlamıyorsam viktor hugoya ait. büyük insan doğru söylemiş bence :)

erkeğin aşık olduğunun ilk belirtisi çekinmesi kadının aşık olduğunun ilk belirtisi cesarettir. .

bu söz yanlış hatırlamıyorsam viktor hugoya ait. büyük insan doğru söylemiş bence :)

ama o zmn neden bn bu kadar çekingenim:44:

doğru söz de herkes için geçerli değil..şahsen ben çekinenleri tercih ederim çünkü onlar gerçekten bizi önemseyenlerdir..

normalde hiç somurttuğunu görmediğim adam gülmüyorsa,karşımdayken yüzüme bakamıyorsa,konuşurken dili dolanıyorsa,iştahıyla meşhur olmasına rağmen yemeğini bitiremiyorsa,takımını ve memleketini gıcıklık olsun diye eleştirdiğimde bile gülüyorsa...e var diyorum bir şeyler...
ben aşık olunca ise içten davranıyorum,neşeli,konuşkan,aktif oluyorum.onun sevdiği şeyleri sevmeye başlıyor ya da severmiş gibi yapıyorum...

anlamam çok zor oluyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum abartıyor muyum diyorum kendi kendime
o yüzden söyleyene kadar bekliyorum.

anlamam çok zor oluyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum abartıyor muyum diyorum kendi kendime

aynı şekilde bende bekliyorum söyleyene kadar o kadar bakışıyoruz falan kendi üzerime alınıyorum ama hiç belirtide yok yani nereye kadar sürcek yaa

kızlar en azından sizinkilerin face'si var ordan takip edebiliyosunuz ben günlerdir aradım taradım bulamadım heralde kullanmıyor diyorum bide sadece ismini biliyorum o yüzden fazla ipucumda yok ama ben bulucam umutluyum :) birazda face kullanmıyor tipide var aslında ama hiç belli olmaz ya araştırmaya devam ediyorum :)

canım feys var ama işte duvarı falan kapalı, takip edemiyorum ben, o beni takip ediyordur anca devamlı birilerine falan yorum yapıyorum,birşeyler yayınlıyorum..
açık olsa azıcık nasıl bir kişiliği var tanıycam da yok yani kapalı ve de kullanmıyor da sanırım, arkadaşlarında bile hiç yorumu falan yok..ay sonumuz nolucak böyle bizim yaa, bunlar bizimle birebir iletişim kurmak istemiyorlarsa ne yapmaya çalışıyorlar böyle abuk subuk anlamıyorum ki ?

kızlar bu arada yaşınız kaç, burcunuz ne ?

face konusunda en şanslınız benim heralde . bnmki tam bi face manyağı

tüm gelmişini geçmişini öğrendim. nerde ne yapıo hep haberdarım

benmiki hergün sabah 7 den aksam 8 e kadar çalışıyo onu biliyorum ama işte facesi olsa neler yapar eder bakardım işte

bende bu sene üniversite sınavlarına hazırlandım başlarken dedim ne olursa olsun sınavlarıma çalışıcam dedim öylede oldu ama işte benim dersanem eve uzak biraz dersaneye giderken gördüm ilk gördüğümde dedim boşver ama sonra nerdeyse hergün gördükçe çok farklı bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…