Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

onun için ben derim ki; ne olursa olsun eğer bişeyler varsa içinizde gidin söyleyin. sonra çok kötü koyuyo insana yaa:2:

çok haklısın cnm ya. burdaki yorumları okudukça gaza geliorum valla ilanı aşk edebilirim hatta balkonun altında serenat bile yapabilirim şu an

hmmm bakalım sana karşı nasıl davranıcak, ama surat yapma,unutma mesajın senin tarafından geldiğini anlamamış olabilir..

nası davrancaım konusunda çok kararsızım ztn.:44: surat yapma diosun. aslında bn baya baya görmemezlikten gelmeyi düşünüodum eğer yanıma gelip konuşmazsa filan:44:

evt msjn bnden geldiğini bilmio da olabilir. ama büyük ihtimalle bilio

birşey sorucam bugün bir söz duydum ne demek acaba mecazi anlamda ?

fizik boşluk kabul etmez.

bunu yazan erkek'se eğer bişiler düşündüm de demek istiyor boş kalmak fiziğimize aykırı,sevgili şart demek istemiş sanki yani ben böyle düşündüm:26:

bunu yazan erkek'se eğer bişiler düşündüm de demek istiyor boş kalmak fiziğimize aykırı,sevgili şart demek istemiş sanki yani ben böyle düşündüm:26:

hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..

Son düzenleme:
hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..

:44:ben de hiç duymadım o lafı da işde erkek yazmışdır diye düşünüp böyle bişiy geldi aklıma artık ne kadar mantıklı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…