• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

walla ben oğlak burcuyum ama erkekleri çok fenadır..yani seni tavlar, sana nasıl davranacağını nasıl konuşacağını çok iyi bilir, ama sadık olmazlar..hemen ortya çıkmaz bu çook seneler sonra yaparlar bunu ...etrafımda ne kadar oğlak erkeği tanıdık varsa eninde sonunda eşlerini aldatıyorlar..bu çok umutsuz bir konuşma olmuş,senden hoşlanıyor gibi değil bu konuşmalarda ama asıl onun içinde neler var bilemeyiz, belki ilk mesajı sen attın diye kendini ağırdan satma modundadır bende de var biliyorsun öyle bir model benimki balık burcu ya balık burcunu bilen var mı peki ?
benim attığım adımlara tepkisiz kalıp sonradan peşime düşen cinsten biri..ama asla mesaj atmıyor feysten..(tellerimiz yok )deli gibi bakıyor, ama hiç oralı olmuyorum..

o da belki çekiniyodur..senin duygularından emin olamıyodur,reddedilmekten korkuyodur..o baktığında sen de bak bakalım napcak..:34:

eşlerini aldatırlarmı:59: yok canım hepsi için de geçerli değildir yani..:43:

nım evet bir de şu var, seni kıskanmış ve bozulmuş olabilir sana..o yüzden öyle davranıyor olabilir..bu daha ağır bir ihtimal bence..
normalde öyle konuşur muydu senle ? sorularına olumsuz cevaplar falan verir miydi, peki yakın arkadaşından da hoşlanmıştın sen bunu o arkadaşıyla konuşmuş olabilirler mi ?

ilk defa bu kadar çaresiz hissttim kendini KK kızları sizi tanıdığıma çok mutluyum anlıyorsunuz beni doğru yolu bulmalıym bu arada facete ilişkim yok yazıo ayrıca biliyor olayıda anlattım bana karşı davranışlarını az çok biliosunuz dha fazla öneriye ihtiyacım var ben bu kadar tökezliceğimi bilmiodum neymiş bu oğlak burcu ya bide benm en yakın dostum taa liseden kankamla aralarında bi gün var kzı çözdüm onu çözemedim yaa kzı erkeği farklı :) öff :D

canım bütün oğlaklar aynımıdır bilmem ama..benim eşim benden önce çıktığı kızların hiç birine çıkma teklif etmemiş cesaretsizlikten heralde..bakıyodum ama gdip hiç söylemedim diyodu kızlarda maşallah ne cabbar ya ben bi cesurca bakamamıştım kimsye:44:bu arada inatta yapıp bişey çaktırmıyo olabilir..yüksek ihtimal..

nım evet bir de şu var, seni kıskanmış ve bozulmuş olabilir sana..o yüzden öyle davranıyor olabilir..bu daha ağır bir ihtimal bence..
normalde öyle konuşur muydu senle ? sorularına olumsuz cevaplar falan verir miydi, peki yakın arkadaşından da hoşlanmıştın sen bunu o arkadaşıyla konuşmuş olabilirler mi ?
böyle değildi bana ilk defa böyle yaptı normalde okulda konuşmasak bile bakıo karşılaşıyoruz görüyorum bakyorum ama baktığımı belli etmiyorum onu bakarken yakalıyorum önünde direk oluo göremeyince beni eğilio flan aama tabii okulda bitti tek korkum bide yurt dışına gitti ya birini bulursaa işte o zmn ölürüm beenn :(

böyle değildi bana ilk defa böyle yaptı normalde okulda konuşmasak bile bakıo karşılaşıyoruz görüyorum bakyorum ama baktığımı belli etmiyorum onu bakarken yakalıyorum önünde direk oluo göremeyince beni eğilio flan aama tabii okulda bitti tek korkum bide yurt dışına gitti ya birini bulursaa işte o zmn ölürüm beenn :(

birini bulsa da bu ilişkiiyi ileri taşımaz orda kalır..ama şu var farklı bir yerde olmanın heyecanı ile seni unutma olasılığı var buna hazırlıklı olmalı ve sen de hayatına bakıp önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin, çok üzülme çünkü senin hataların büyük..karşı taraf bozulmuşsa haklı..eğer konuyu biliyorsa da seni affetmez..

kızlar ne yapsam bilemedim ama şimdi ben ona ilgi gösterirsem beni elinin altında bilir uğraşmaz bişi yapmalıyım ki benmle uğraşsın çok içe kapalı biri sır küpü kimseye bişey anlatmayan herşeyi içinde yaşayan biri sanırım bide bi ara sevgilis yüzünden acıyodum ona küçük fare diodu kız buna one yaa erkeğe küçük fare mi denir yuh :D öneri istiyorum seviyrum sizi kızlarr kk MELEKLERİ OLUCAZZ :)

kızlar ne yapsam bilemedim ama şimdi ben ona ilgi gösterirsem beni elinin altında bilir uğraşmaz bişi yapmalıyım ki benmle uğraşsın çok içe kapalı biri sır küpü kimseye bişey anlatmayan herşeyi içinde yaşayan biri sanırım bide bi ara sevgilis yüzünden acıyodum ona küçük fare diodu kız buna one yaa erkeğe küçük fare mi denir yuh :D öneri istiyorum seviyrum sizi kızlarr kk MELEKLERİ OLUCAZZ :)

bişi sorcam cnm. siz aynı bölümmüsünüz? seneye okulda beraber olcak mısınız?

2 sene dersler aynı çakışıo bölüm farklı 2 sene aynı dersleri görcezz :)

ne güzel işte cnm. önünde fırsat var. okulda belli et ondan hoşlandığını. o da hoşlanıorsa bişeyler yapacaktır.

bnde seninle aynı durumdayım. okul açılınca harekete geçmeye çalışcam. ayrıca sen benden daha tecrübelisin erkekler konusunda.:49:

aşıksa eğer standart bakışlardan uzak bir bakış hakimdir gözlerinde aşıksam eğer mükemmel bir ilgi vardır gözlerimde ama sözlerim standarttır

ilk defa bu kadar çaresiz hissttim kendini KK kızları sizi tanıdığıma çok mutluyum anlıyorsunuz beni doğru yolu bulmalıym bu arada facete ilişkim yok yazıo ayrıca biliyor olayıda anlattım bana karşı davranışlarını az çok biliosunuz dha fazla öneriye ihtiyacım var ben bu kadar tökezliceğimi bilmiodum neymiş bu oğlak burcu ya bide benm en yakın dostum taa liseden kankamla aralarında bi gün var kzı çözdüm onu çözemedim yaa kzı erkeği farklı :) öff :D

kızı erkeği çok farklı canım, ben de oğlağım..kendimden zedeyim..kibirlidir, çok çalışkandır,disiplinlidir, hoş görülü değildir, oğlak burcuna hiç hata yapmaman gerekir bunu ömür boyu unutmaz ve bir kalemde silebilir..malesef ben böyleyim, çok severken deli gibi bağlıyken bir anda silebilirim kötü birşey yaşatırsa bana..asla iyi yapılanı da kötü yapılanı da unutmam, ve oğlak burçları aranızda bir sorun varsa bunu çözmeye çalışmaz seni kendi kafasında bir yere oturtur yani nasıl desem senin notunu verir kafasından,seninle o konuyu tartışmaz, sana böyle böyle yapıyorsun diye anlatmaz bile bitiriverir anında..sevince çok sever deli gibi bağlanır..bizlerin fikirlerini değiştiremezsin, biz birşeyi doğru olarak biliyorsak o mutlaka doğrudur sen ne dersen de fikrimiz asla değişmez..böyleyiz işte..iş koliğiz bir de..hayatımızdaki önceliğimiz iş..

walla sana ne söyliyeyim başka, çocuk seni gözden çıkarmış gibi..böyle davrandığına göre demek ki yakın arkadaşıyla konuşmuş..bununla ilgili bilgin yok dimi ?
güvenini sarsmış olabilirsin..ille birşey yapmak istiyorsan mecbur mesaj atıcaksın görüşemiyorsanız..kötü sonuçlanıcak bence ama %80..ister mesaj at ister hazır tatile girmişken aklından çıkarmaya çalış..mesaj atarsan herşeyi tüm kalbinle açıkla, en baştan beri onu sevdiğini ama ikinizin de hayatında birileri olduğu için çok üzüldüğünü içine attığını söyle..ayrıldığını öğrenince çok sevindim ama sevincim buruktu de, çünkü o zaman da benim engelim vardı de..bir de gerçekten bu çocuk senden hoşlanıyor muydu acaba ?

kendimi gördüm bi an ccnm bende aynıyım ama tek fark ben hemen silemiyorum cnm peki nası bişi yapiim hani belli etmek nası diim onların bide huuyu sanırım böyle ilgilenince anlıo elde edebiliceğini uğraşmıo bişi yapmalıyım ki benmle uğraşsınn helpp mee:30:

walla sana ne söyliyeyim başka, çocuk seni gözden çıkarmış gibi..böyle davrandığına göre demek ki yakın arkadaşıyla konuşmuş..bununla ilgili bilgin yok dimi ?
güvenini sarsmış olabilirsin..ille birşey yapmak istiyorsan mecbur mesaj atıcaksın görüşemiyorsanız..kötü sonuçlanıcak bence ama %80..ister mesaj at ister hazır tatile girmişken aklından çıkarmaya çalış..mesaj atarsan herşeyi tüm kalbinle açıkla, en baştan beri onu sevdiğini ama ikinizin de hayatında birileri olduğu için çok üzüldüğünü içine attığını söyle..ayrıldığını öğrenince çok sevindim ama sevincim buruktu de, çünkü o zaman da benim engelim vardı de..bir de gerçekten bu çocuk senden hoşlanıyor muydu acaba ?
benim bunu yapmam için emin olmam lazım diyorum sen bana git direk açıl diosun kendimi kötü hissettim şimdi emin olsam ben söylemeden zaten bşiler yaparım açılmaya bile gerek kalmaz anlatabildi mi benm istediğim ondan emin olmak ::) ama nasıl bu kadar tecrübe edindim buna bulamadım çözüm bide formspring die bi site var oda bi soruya şöle cevap vermişti risk almam ben fln die risk almayı sevmio bide böle bi sorun var ama herşeyden önce emin olmam lazımm

benimkinden haber alamıodum ya. nihayet geldi haberi geziomuş beyimiz o yüzden girmio nete demekki:61:

benim bunu yapmam için emin olmam lazım diyorum sen bana git direk açıl diosun kendimi kötü hissettim şimdi emin olsam ben söylemeden zaten bşiler yaparım açılmaya bile gerek kalmaz anlatabildi mi benm istediğim ondan emin olmak ::) ama nasıl bu kadar tecrübe edindim buna bulamadım çözüm bide formspring die bi site var oda bi soruya şöle cevap vermişti risk almam ben fln die risk almayı sevmio bide böle bi sorun var ama herşeyden önce emin olmam lazımm

şu anda görüşemiyorsanız nasıl emin olmayı düşünüyorsun peki ?
mecburen mesaj atman gerek ille kendini birşeyler yapmak zorunda hissediyorsan..yüz yüze görüşme imkanın var mı artık onunla ?
direk konuyu açmak istemiyorsan birşeyler bahane bulup sorman gerek farklı konularla ilgili..yurtdışı olayıyla ilgili birşeyler sor mesela ben de istiyorum nasıl oluyor detaylar hakkında gibisine..sana verdiği cevaplardan hoşlanıp hoşlanmadığı ortaya çıkar..konuşma tarzından..

arada sorular soruyoruz ama cevaplamıyorsun mesela sana 2 kere şu soruyu sormuştum : çocuğun yakın arkadaşından da hoşlandım birşeyler oldu demişsin..bunu öğrenmiş , o arkadaşıyla bunu konuşmuş olabilirler mi ? hiç bildiğine dair birşeyler hissettin mi ?

bunu biliyorsa sana tavır yapması çok normal..ne bekliyordun ki ? her kişilik sahibi insan böyle davranır, dalga geçer gibi herkeste gönlünü gezdirmişsin, o olmadı bu olsun, bu olmadı o olsun..sana yüz vermeyen biri olunca da ona aşık olmuşsun..kusura bakma..bunu söylediğim için özür dilerim ama durum bu..kalbini kırmak değil niyetim..

bir de biliyorsa o arkadaş mevzusunu işe yarayacak olan tek şey herşeyi açıkca anlatmak olacaktır, duygusallığın onu etkileyecektir , başka türlü bunu kafasından silemezsin..onunla da dalga geçtiğini düşünür..bu yüzden de sana tavır yapar..

herşey gönlünce olsun :71::71:

Son düzenleme:
Back
X