tamam başliim okula başladım aynısınıftaydık tabi 2 ay sonra sınav olunca sınıflar değişti tabi bu 2 ayda onun sevgilisi vardı bende onu görünce içim kıpır kıpır oluodu tabi göz ardı ediyordum yapamazdım ayıramazdım sevgilisinden bakışıyoduk bana bulaşıyordu o sırada tabi 2. sevgilime yönelmeye daha fazla vakit harcamaya çlşıyordum çıkmıoduk ama aşamadaydık ama o kanıma girio beni benden ediodu şans bu ya sevgiliside il dışında yaşıyordu yemek yerken fln sınıfın kızlarının beni çekememe gibi durumu vardı sanırım ne yaptıysam artık neyse hep beraber öğle arası otururken o yanımdaydı tabi bide onun arkisi var aslında birbirlerine benzio tek fark biri sarışın biri esmer

ama sarışınlar daima benm için öndedir benm elimde telefon msjlaşıyorum birileriyle eğilip telefonma bakmalar yok efendim işte bişide okunmuo demelerr ben yüzük takmayı severim işte sürekli aranızda nişanlı olan var mı fln die sorardı hatta bi gün espri yapmıştım koptu

hee evlenip boşandım 3 çocuk yaşıyorum demiştim

sonra ben bunu face e ekledim arkadaşız sonuçta tabi nerden biliim kız arkisinnbunu faceine giriceğini

benmde köpeğim vardı onunda vardı hatta videosunu paylaştı bende yorum yaptım ama valla kötü amacım yoktu yorumlaştık sonra özel sohbetten konuştuk ertesi günü baktım video silinmiş OMG!! demedim bişi sonra bi gün daha geçti normal okulda konuşuyoruz baktım faceten silmiş beni okulda gördüm hiç hesap sormadım elbet vardır bi bildiği die baktım benle konuşuyo hiç bişe yokmuş gibi alla alla nese kuzene anlattım bence kesin o kız sildi seni die iiyide silse ne değişcek okulda hergün görüyorum ki 1.5 sene daha benmle

neye engel olabilir adam gibi konuşsun anlarım ama bu biras kabaca olmuş nese bende vazgeçtim ondan göz ardım oldu oğlak burcu bu arada hava atmaya idol olmaya bayılır bolcada milleti aşağılar ama beni bi kere aşağılamadı ilginç bana iyiydi nedense bu arada öüğrendm ki bu sevgilisi onun en uzun ilişkisiymiş öncekiler 1 haftalık flnmış bende onun arkisi benden hoşlanıo die bakalım dedim çünkü çocuk kötü değil akıllı seki dürüst tipide fena değil tabi gözardımın da yakın arkisi bi gün 3 ümüz oturduk ben tabi taktik bu ya zorlandığımda konu var hazır dedim bana şu konuyu anlat die göz ardımın arkisine söyledim hemde 3 ümüzüz ne dese beğenirim hayır dedi bende genelde gıcık olsam belli etmem öyle bişi söyledim ki gözardım gülmekten öldü

kıyamam <3 dedim ki aman çalıştırmasan çalıştırma sana mı kaldık kendim çalışırım geçerim seni görürsün dedim ve geçtimde işte aziimm

sonra bi gün arkimi arayıp bişi sorcaktım kız arkimi aradım telefona erkek çıktı kimsin sen dedim ben dedi işte o reddeden çocuk benmle konuşmak istemiş efendim bende tabi intikam zamanı hıı tamam arkimi versene bana dedim by dedim

dvamı varda ellerim yoruldu yahuu