- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
kızlar bu saat oldu hala cevap yok , sizce ışık var mı :44:
ben bir daha o yoldan nasıl geçicem, asılıyormuşum durumuna düştüm((((
dur bakalım cnm daha erken. nie böle yaptı anlamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu saat oldu hala cevap yok , sizce ışık var mı :44:
ben bir daha o yoldan nasıl geçicem, asılıyormuşum durumuna düştüm((((
Özel sorunları vardır kafası karman çormandır belki o an okudu ne yazsam diye düşünürken bi an aklından çıktı sonra atıcak, ya da bekletme taktiği devam ediyor, dur sakin ol, sabah gördün mü ne yaptı?
akşam yazmadıysa hiç cvp yazmaz gibime geliyor ya, cevap yazılmayacak bir mesaj mı attık ki(((
ilgisiz birşey yazsa da yeter..
evden çıkmadım canım bugün, yüzleşmeye de cesaretim yok ki =((((((
beni parmakla gösterir artık bana asılan kız diye =( bir de cvp yazmazsa bir mesaj daha atmak gerek altta kalmamak için..onu düşünelim biz en iyisi((
msjın gayet mantıklıydı bnce. cvp yazmaması tuhaf cidden. en azından soruna cvp vermesi gerekirdi. dvm ettirmek istemezse anlardın ztn cvbından. :44:
Üstüme düşecek mi diye de düşünüyor olabilir. Seni denemek için. O yazmadan yazmazsın zaten.
Ayyy görmemek için eve mi kapandın, ya sen neden bu kadar diken üstündesin, doğal hayatına devam et inadına hatta. Öğleden sonra git.:)
yarım saat sonra evden çıkıcam, ama yolumu uzatıp çok ters bir taraftan geçmeyi düşünüyorum , yoksa direk onun önünden geçmem gerek((
Hemen yazmalısın.
Hem fırsat bu fırsat yalnız geç bakalım yaa.