• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar bnde çok kötüyüm. nie diye sorarsanız. çok kötü bir rüya gördüm. rüyamda hoşlandığım çocuk en yakın arkadaşıma teklif etmiş( hani şu bana daha önce kazık atan, benim o sebepten bi türlü güvenemediğim arkadaşım) ve sevgili olmuşlar. ben onları görüorum sarılırken öpüşürken. ya o kadar kötüydü ki. ağlıyorum filan. hala etkisinden kurtulamadım.

ama şunu anladım bn o çocuğu kaybedersem çok üzülücem sanırım. inş böle bişey olmaz yaaa:50:

ben de çocuğa ne zaman mesaj atsam hep verdiği cevapları rüyamda görüyorum, ama tabii bana attıkları cevaplarla alakasız şeyler..
hatta bu mesajıma da çok uzun bir cevap vermişti sonunda da güzel kız diye bitirmişti mesajı ama gel gör ki cvp mvp yok =(((((

Özel sorunları vardır kafası karman çormandır belki o an okudu ne yazsam diye düşünürken bi an aklından çıktı sonra atıcak, ya da bekletme taktiği devam ediyor, dur sakin ol, sabah gördün mü ne yaptı?

Son düzenleme:
Özel sorunları vardır kafası karman çormandır belki o an okudu ne yazsam diye düşünürken bi an aklından çıktı sonra atıcak, ya da bekletme taktiği devam ediyor, dur sakin ol, sabah gördün mü ne yaptı?

evden çıkmadım canım bugün, yüzleşmeye de cesaretim yok ki =((((((

beni parmakla gösterir artık bana asılan kız diye =( bir de cvp yazmazsa bir mesaj daha atmak gerek altta kalmamak için..onu düşünelim biz en iyisi :(((

akşam yazmadıysa hiç cvp yazmaz gibime geliyor ya, cevap yazılmayacak bir mesaj mı attık ki :((((

ilgisiz birşey yazsa da yeter..

msjın gayet mantıklıydı bnce. cvp yazmaması tuhaf cidden. en azından soruna cvp vermesi gerekirdi. dvm ettirmek istemezse anlardın ztn cvbından. :44:

evden çıkmadım canım bugün, yüzleşmeye de cesaretim yok ki =((((((

beni parmakla gösterir artık bana asılan kız diye =( bir de cvp yazmazsa bir mesaj daha atmak gerek altta kalmamak için..onu düşünelim biz en iyisi :(((

Ayyy görmemek için eve mi kapandın, ya sen neden bu kadar diken üstündesin, doğal hayatına devam et inadına hatta. Öğleden sonra git.:)

Üstüme düşecek mi diye de düşünüyor olabilir. Seni denemek için. O yazmadan yazmazsın zaten.

yok cnm faceten ekledim, 2. mesajı da attım daha ne düşünüyor ki düştük düşüceğimiz kadar..onun atlaması gerekiyordu :(

kız arkadaşı mı vardı acaba ya , hem yok gibi geliyor hem de böyle yapınca var gibi geliyor..nolur normal bi mesaj atsa, bilmiyorum desin o da bir cevap dimi yani..ya da şuraya gidebilirsin desin..o da bi cvp..bi daha da msj atmazdım öyle cvp yazsa..acaba ben yazdıkça o da devamlı yazıcak mı diye düşündü..hüsnü kuruntularım başladı gene =((

Back
X