• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

hadi ya:1: yazık çocuğa:1: bnmki de yeni yeni açıldı. yanımıza gelip bana hiç bakmadan konuşunca bozuluodum valla:5:

ama bi de şey var sizin çok muhabbetiniz yok. biz sınıf arkadaşı olduğumuz için konuşuoruz sürekli. bnde başlarda heycanlanıodum biraz ama şu an gayet rahatım. sıfır heyecan:65:

evet o iyimiş, peki o söz neyle alakalı geçiyor, biri diğerini terk mi ediyordu ? listesindeki kızlardan biri yazmış da..

heyecanın geçmesi süper..

evet o iyimiş, peki o söz neyle alakalı geçiyor, biri diğerini terk mi ediyordu ? listesindeki kızlardan biri yazmış da..

heyecanın geçmesi süper..

evt kız terkediodu sanırım bunu da çocuk söylüodu yanlış hatırlamıosam:44:

evt heycanımın geçmesine bnde şaşırdım. kendime güvenim geldi sanırım :65:

kızlar bişe sorcam. face te birilerinin profiline girince o kişi kimlerin girdiğini görebilio mu:26: öyle uygulamalara rastlıyorum face te doğru mudur bunlar:26: var mı böle bişe:26:

kızlar bişe sorcam. face te birilerinin profiline girince o kişi kimlerin girdiğini görebilio mu:26: öyle uygulamalara rastlıyorum face te doğru mudur bunlar:26: var mı böle bişe:26:

öyle bişey var geçen seneye kadar herkes yapıyodu ama şimdi kimsenin yapcagını sanmıyorum :)

facebook yöneticileri defalarca açıklama yaptı bu programları kendilerinin geliştirmediğini ikinci şahısların kandırmaya yönelik uygulamaları olduğunu açıkladı prg çalıştırıldığında çıkan sonuçlar tesadüften başka birşey değil için rahat olsun yani inanma bunlara

facebook yöneticileri defalarca açıklama yaptı bu programları kendilerinin geliştirmediğini ikinci şahısların kandırmaya yönelik uygulamaları olduğunu açıkladı prg çalıştırıldığında çıkan sonuçlar tesadüften başka birşey değil için rahat olsun yani inanma bunlara

çok saol cnm rahatladım valla:9:

bu çok keyifli birşey birinin benden hoşlandığını anladığımda hep kıvrandırdım. sanki ben ilgisini anlamıyorum gibi yaptım. inanılmaz keyifli oluyor. artık belli etmek için şekilden şekile giriyor. her zaman ilgisiz görünmek güzel oluyor. ahhh ilgi çekmek için ne taklalar atılıyor. eee bunu da herkes anlar yani. tabi biraz insan içine çıkmışsak. ben eğer hoşlanıyorsam hareketlerini biraz tartar alacağım cevaba göre güzel bir konuşma metnini bir gün önceden ezberleyip giderim. artık hayırlısı

bnde günde 50 kere giriorumdur kesin:37:

kime yorum yapmış ne eklemiş takip etmesi zor. malum bizim ki pek düşkün face e:1:
benimki değil ama ben yine de meraklı turşuyum, ya bu da hep güzel güzel kızlar ekliyor listesine be ya..heralde sınıf arkadaşları :(((((((
bu çok keyifli birşey birinin benden hoşlandığını anladığımda hep kıvrandırdım. sanki ben ilgisini anlamıyorum gibi yaptım. inanılmaz keyifli oluyor. artık belli etmek için şekilden şekile giriyor. her zaman ilgisiz görünmek güzel oluyor. ahhh ilgi çekmek için ne taklalar atılıyor. eee bunu da herkes anlar yani. tabi biraz insan içine çıkmışsak. ben eğer hoşlanıyorsam hareketlerini biraz tartar alacağım cevaba göre güzel bir konuşma metnini bir gün önceden ezberleyip giderim. artık hayırlısı

o metinden bir örnek alabilir miyiz acaba,

malum biz çok beceriksiziz bu konuda bize de örnek olur :1:

karşı taraftan ilgi görürken kaçmak güzel oluyo ama karşı taraf önce ilgilenip sonra uzaklaşınca hiç hoş olmuo:20:

karşı taraftan ilgi görürken kaçmak güzel oluyo ama karşı taraf önce ilgilenip sonra uzaklaşınca hiç hoş olmuo:20:

ya bendede bu durum oldu basta benimle konusmak için 40 takla attı konusmaya baslayınccada uzaklastı bide toka gibi bi mesaj atmıs gecen ben seni seviyorum amaa bana mesaj atmadıgın aramadıgın hallerini seviyorum diye

ya bendede bu durum oldu basta benimle konusmak için 40 takla attı konusmaya baslayınccada uzaklastı bide toka gibi bi mesaj atmıs gecen ben seni seviyorum amaa bana mesaj atmadıgın aramadıgın hallerini seviyorum diye

cidden erkekler peşinden koştuğu kızları daha çok seviyor:44:

çok sevsen bile hiç belli etmiceksin :20:

göz teması çok önemli:34:gözünün dibine dibine bakarım:75:
ben utanıyorum bakamıyorum :((( o baya uzuuun uzuuun bakıyor ama ben baksam ne değişecek ki zaten ? o bana bakmaya aşık galiba bana değil..:(

aaa dengesiz bunlar ya, tamam da öyle sevgi olur mu ki :(((( hep tersle tersle nereye kadar, o zaman birbirini seven çıkan, evlenen,sözlenen insanlar birbirlerini sevmiyor mu yani...bunlar psikolojileri bozuk erkekler mi acaba, terslenilmekten hoşlanıyor ?

ben utanıyorum bakamıyorum :((( o baya uzuuun uzuuun bakıyor ama ben baksam ne değişecek ki zaten ? o bana bakmaya aşık galiba bana değil..:(

aaa dengesiz bunlar ya, tamam da öyle sevgi olur mu ki :(((( hep tersle tersle nereye kadar, o zaman birbirini seven çıkan, evlenen,sözlenen insanlar birbirlerini sevmiyor mu yani...bunlar psikolojileri bozuk erkekler mi acaba, terslenilmekten hoşlanıyor ?

kafam çok karışık:44:

bi kaç gündür forumda deişik hikayeler okuyorum. bi kaçında çocuk kızı çok sevio kızda çocuğu öyle ama çocuk söylemio. aradan yıllar geçio anca itiraf edio. söylememe sebebi de sen hiç hoşlandığını belli etmedin oluyo:37:

bi kaçında ise yine aynı şekilde çocuk kızdan hoşlanıo. kızda anlıo ve çocuğa açılıo. bu sefer çocuk çok acele ettin. bn bi adım geldim sen bana iki adım geri döndün. beklemiodum filan dio..:44:

kafamm çooook karıştııııı:27: nası davrancaz ya :36: doğru olan nedir. birisi artık söylesin lütfen:36:

Back
X