Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğin size bakarken içi gidiyorsa gerçekten seviyor mudur?
Bazı erkekler de iyi oynuyor. İç çekerse şehvet de hissediyor olabilir. Yani içi şöyle gider,belki seni izler bazen. Ama iyi niyetli olmaz yaa içi gitme falan
İçi nereye gidiyor ve gittiğini nasıl anlıyorsunuz? Boş mu kalıyor tamamen? Eğer öyleyse damacanayla su doldurun buna tepki olarak içi geri gelirse sevmiyordur.
Aynı sınıftayız bana WiFi şifresini veren bir çocuğa bir hışımla "aa gerizekali şifreyi veriyor" demişti.Okulun son günü beni takip ediyordu ve acilacakti buna eminim acilamayinca hatta yıkıldı ve uzuldu
Aynı sınıftayız bana WiFi şifresini veren bir çocuğa bir hışımla "aa gerizekali şifreyi veriyor" demişti.Okulun son günü beni takip ediyordu ve acilacakti buna eminim acilamayinca hatta yıkıldı ve uzuldu