bir erkegin sizi 'çantada keklik ' olarak görmemesini nasıl saglarsınız...

aynen bende öyleyim biraz ilgi gösterse kölesi olurum bunu onada söyledim anlamıyo. anlamak istemiyo belkide... tam beni anlatmışsın sanki agladımda bagırdım çagırdım da yok yok anlamıyo adam laftan düzelmiyo bende bu sıralar küsüm yeter aklı başına gelsin gelecekde bu sefer çok kararlıyım. aynn dedign gibi 3 günlük dünyayı kendime zehir edemem.

ya sevgıde tatktık olmamalı dıyorum doğal olunmalı dıyorum ama olmuyor,değer verdıkçe ustune dustukce kaçıyorlar ne bu ya,neden tatktık gereksınkı
ama lazımmış demekkı bu erkeklere

tabiki lazım. bende böyle konuları okuyunca derdm amannn sevgi herşeyiyle kocaman yaşanmalı baktım bizimki havalara girdi noluyoruz dedm bende artık bu taktikleri uyguluyorum. ne gerek var aslında mutlu yaşamak varken ' seni seviyorum ' lafını bile esirger olduk totosu kalkmasın die mecburrr napalım onlar istiyo bizde onlara göre oynuyoruz

aynen ya .. baktım çok kötü oluyorum ağlıyorum kendime haksızlık ediyorum.. şimdi de ne hali varsa görsünn valla yazmıyorum etmiyorum

heraldeeee ya kendimize gelelim biraz şişirdik kendi ellerimizle onları. bende suan aramıyormda aradıklarına cvp vermiyorm. kıvranıyodur eminim amannnn salla

bide bizde otursa su parçalar ne gerek böyle çıkmazlara giripde iki tarafında üzülmesine demi ama??

o kararlılıgı nasıl yapcaz????

kararlılığı şöyle yapacaksın. o olmadan bir hayatın var ve yaşıyorsun öyle değil mi? o yokken de mutluydun. o zaman o olmadan devam edebilirsin. kararlılık bu. zaten gelirse gelir canım.ilgisi var ise zaten yakın temas kurmak ister. en azından merak duygusundan. kararlı olursan karşında senin kararlarına saygı duyan ve yanında olabilecek biri olur. hani bazen erkekleri vezirde eden rezilde eden kadındır filan derler ya. ben vezirlik durumunu şekillendirdiğimiz süre yani kendi sınırlarmızıı çizmekle oluşturuyorz. benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?

geriye tek bir nokta kalıyor takmamak olay budur yanii adama bütün yolu denedimm fayda etmedi4:

kızlar bu defaaa göstercem ona demiştm yaa çok da iyi gösterdim :) aklı başına gelmiş. 2 gündür aradıklarını açmadım msjlarını engellemeye aldım saten görmüyodum. tek bi msj attım.' o yüzügü att. şimdi var git yoluna yolun açık olsun. hayatımı mahvettin ama düzelirim merak etme ' yazdım dahada ne cvp verdm ne konuştm delirmiş 2 gündür sürekli arıyodu saten bugun aradı önce açmadım sonra güzel bi ses tonuyla mutlu oldugumu göstererek açtım teli ' nolur beni affet ben sensiz yapamam. 2 gündür ne uyuya biliyrm ne yemek yiyorm dünyam şaştı dedi. herkesi silebilirm ama seni asla . bana çok iyi bi ders verdn ' dedi ohhh oldu zerreeekadar acımıyorm. her defasında en ufak bişeyde saatlerce hatta günlerce aramazdı güya tkgrck beni bırakamaz die düşünüyodu öyle bi bırakırımki dedm aklın durur. dersinin aldı sanırım. bu seferde gine aramadı aradım kızdım bagırdım bitti dedm kapatmıştım 2 gün onun yaptıgı gibi aramayınca aklı başına geldi. kızlar kesinlikle degersizmiş gibi davrancaksınız olay buuu başka care yok. düzelmez yoksa bu erkekler. kıymet bilmez. ben çok pişmanım nie önce böyle yaptıgında açmışımki telefonu diyorm. çok mutluyum valla bide mutlu oldugunuzu gösterin ozman dahada canları yanıyo kesinliklee denendiiii

önceleri hatalar yapardı kırardı affederdim. aman 3 günlük dünya derdim. 2 gün aramazdı aradıgında ben derdim uyuyamadım üzüldüm mahvoldum die şimdi bakıyorm o diyo yaaa öyle dönen işteee . şimdi o düşünsün 3 günlükmü dünya die. kızlar kesinlikle dersi hak ediyolar ders verin. yoksa üzülen hep siz olursunuz. ben çok geç kaldım bunu anlamaya ama anladım sonunda 2 buçuk senenin acısını aldım. mutluyum suanben .o huzursuz. bana diyoki üzülme sakın bende dedm ne üzülcem RABBİME şükür çok mutluyum 2 gündür dedm .

canım asla tavrını bozma dimdik ol 2 günde yumuşama adam hatasını anladı diee sakınn bu sefer kararlı ol bu uzun bir süreç olsun mümkünse

canım asla tavrını bozma dimdik ol 2 günde yumuşama adam hatasını anladı diee sakınn bu sefer kararlı ol bu uzun bir süreç olsun mümkünse

aynen öyle yapacam ama çok huzurluyum hiç buakadr olmamıştım uzun zmandır. keşke diyorm keşke önceden yapsaydım okadar günlerm mutsuzlukla geçti. bundan sonra herkes yerini bilcek

Buna katılıyorum tamamen.
Benim sevgilime olan aşkım hep onunkinden az oldu şimdiye kadar. Bu insanın elinde olan birşey mi? Sanmıyorum.
Zaten hep der bana, sen beni benim sevdiğim kadar sevemezsin diye. Geçen gün tartıştık mesela, akşam telefonda onu üzdüm biraz kapatmadan önce yine dedi ki, sen beni sevmesende ben seni seviyorum dedi. Ki, sevildiğini çok iyi biliyor kendisi ama ben sinirliyken sevgimi gösteremiyorum malesef ve öfkem daha ağır basıyor. 8 nefret ediyorum bu huyumdan )
En önemli şey bence taviz vermemek. Sevgilim şuan a kadar pekçok konuda fazla taviz verdi bana ve hep birşeyler istedikçe istedim ondan.
Geçen hafta birşey istedim yine ve ilk defa yap(a)madı. Yapamadı diyorum, çünkü uğraştı baştan yapmam demedi. İstediğim haksızca birşeydi bunun farkındayım ve hatta yapamasada yapmak için uğraşması yeterliydi benim için.
Ama gel gör ki geçen haftadan beri tartışıyoruz, ben sürekli imada bulunuyorum yapamadığına dair, laf sokuyorum.
Dün de aldı telefonumu rehberden bir erkek arkadaşımın numarasını sildi, bende bana sormadan, söylemeden nasıl yaparsın bunu diye kıyameti kopardım. Telefonu yere mi çarpmadım, ona yine laf mı sokmadım. Mesele o numarayı silmesi değildi, zaten uzun zamandır görüşmediğim biriydi ama bunu yapacak biri varsa o bendim ve en azından bana sormalıydı bunu yaparken.
Çıktım gittim yanından, benden sonra işyerine dahi gitmemiş akşam öylece oturmuş evde. Yine kendisi aradı beni, özür diledi.
Öyle olunca uzatmadım daha fazla, bugün iyiyiz.

Ama genel olarak ilişkime baktığımda hep arayan odur, beni merak eder. Tavırlarıma, kaprislerime, şımarıklıklarıma katlanır. Hatalarına ya da bana göre yanlış olan davranışlarına göz yummam, alttan almam mutlaka konuşur, dile getiririm. Muhakkak benimde yaptığım fedakarlıklar var ama onun benim için yaptıkları çok çok fazla.
Taktik uygulamıyorum çok seviyorum onu ( ne kadar üzsemde ) herşey olağan gelişiyor.
En önemli şeyde sevgi. Sevgi olmasa kimse kimsenin en ufak bir hatasına katlanmaz.
Hadi canım der, çeker gider.

canım bu anlattıklarının çoguda sevgilinden kaynaklanıyo. o yapıyo die sende üstüne gitmişsin aynen bizdede öyle ben affediyrm die herşeye kızar bagırır olur olmaz herşeye trip atar. nie affediyrm katlanıyorm die. sizdede tam tersi sen o katlanıyo die sen abartıyosun hayat böyle işte iyilerin yeri yok galiba hep hırcın olcaksın kendini ezdirmiceksn bak o nasıl eziliyo bunu yeni ögrendm. oda beni seviyo ama senin yaptıgın şeyleride o bana yapıyo. yeri geliyo üzüyoda katlanmıcam artık tavrımı koycam. neden böyle ama biz alttan alıyoz die siz neden üste çıkıyosunuz. mutlu olmak varken hep bir ' ÜSTÜNLÜK ' içinde oluyoruz.

Canım çok haklısın.
Haksız yere üzerine gidiyorum sevgilimin çoğu zaman ve işin kötüsü bunun farkında olduğum halde kendime engel olamıyorum.
Benimde kızma, söylenme, bazen bağırıp çağırma, sık sık tavır yapma huylarım vardır ve kendisi daha fazla büyümesin diye susar, alttan alır.
Bunun tek sebebi bana olan aşkından ve aşırı düşkünlüğünden kaynaklanıyor zaten yoksa biliyorum çekilmez olduğumu.
Tabi sevgide bir yere kadar gider, insanın bir sabır noktası vardır ve birgün sınıra dayanabilir.
Başlarda hiç böyle biri değildim ama zamanla insan sahiplenmeye başlanıyor karşısındakini ve en ufak şeyleri dahi sorun edebiliyor.
Sevip alttan aldığı için ya da kırmamak için taviz verdiği için bunun suyunu mu çıkarmak lazım, kesinlikle hayır.
Herhangi bir üstünlük çabam yok, her seferinde diyorum daha dikkatli olacağım abartmayacağım üzerine gitmeyeceğim diye ama...
Aması var işte.
Dediğin gibi mutlu olmak varken bu tür davranışlara hiç gerek yok.
Onu üzdüğümde bende üzülüyorum çünkü, hiç haketmiyor diyorum kendi kendime.

ahhh canım aahhh aynı benm nişanlım gibi konuştun. oda bana ne sözler verdi tamam bidaha olur olmaz şeye kızmıcam üzmicem die ama gene aynı biliyorm oda böyle olsun istemez. istemiyoda... bende çogu zman susuyorum napım başka carem kalmıyo susmassam büyüyecek olay ... dahamı iyi ??? hayır. ilk zmanlar yapmıyodu çünkü daha huyumu bilmiyodu şimdi affettigmi yüzüne güldügümü bildigi için böyle. canım lütfen bunu ona yapma ben çektigim için çok iyi bilirim nasıl zor oldugunu. insan zman sonra uzaklaşıyo bile eger çok seviyosan kendini toparla benden sana ufak bi tavsiye. çeken bilir..!

Çok haklısın.
Geçen gün tartışırken dedi zaten, sana olan sevgimi kullanıyorsun, bunu bildiğinden böyle davranıyorsun dedi.
Ağladım telefonda biliyor musun...
Durduk yere onu üzüyorum, üzülüyoruz diye kızdım kendi kendime.
Bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim canım. Bu kez gerçekten özen göstereceğim.

evet tatlım kesinlikle başar bunu. kıymetini bil. bak senin için neler yapmış o sende yap bi fedakarlık çokmu zor. önce işe ilk kızdıgın bişeyden başla o günü bekle ve kızmıcam de içinden o günü atlatırsan daha sonra alışırsın.

taktikler süperrr agzına saglık uygulıcam hepsini. ha bide anlamadgm bi yer var eskiden olsa kavga ederdn demiş ya nasıl yani sen buluşmak isteynce kavgamı ediyosn :) anlamadım

yanı eskıden o işi cıkınca görusmelerımızı erteleyınce ben hemen surat yapardım uzulurdum ama ılk kez gecenb sefer gene erteleyınce tamam canm olu dedım sonra bı saat gecnce aradı napıyon demek ıcın kuzenlerımleyz egleneyrz ımajı verdım o da nasıl yaa bız yarın görsmıceez sen bugun hıxc uzulmedın dıye kafasına takıldı hatta ımalarla bıle bı hafta aynı seyı söyledı :)

arkadasım senı cok ıyı anladım ben hem tkgrck hemde senın durumunu yasadım şöyle ki

gecen yıl bırıyle beraberdım uzerıme oyle tıtrıyordu kı sankı perı kızıyım gıbı davranıyordu bana benm ıcın yapmadıgı fedakarlık kalmadı 10 kere ayrıldım ondan canm nezman ıstese gerı döndum o hep hazırda benı beklıyordu bılıyrdum butun hesaplarının sıfrelerı elımdeydı ayrı olsak bıle degııstrmezdı yanı kısacası bana tapıyordu dört dörtluk beyfendı bırıydı ben mı bende onu cok ama cok sevıyordum ama gözm okadar kör olmuskı neler yapmısım meger ona şimdi düşünunce çok pişmanım ıns hakkını helal edıyordur sonucta evlenemedık cunlku aılem yuzunden olmadı... lütfenn kendıne gel suan kıymet bılmıyorsun amaa o olmazsa hayatında basına neler mı gelecek söyleyeyım

şimdi sözlumle 5 aydr beraberız eskı ılıskımden bekledıgm ılgıyı görecem sanıyorm öyle şımarmıısm kı bı baktımm aa yok ne aynı ılgısı yarısnın yarısı bıle yok ben tepe taklak oldummm ınan böyle sevılırken bunları yasamak anlatılmaz demem o kı bu cocouk bır gun restı ceker gıderse hayatına alacagn bır baskasında onu asla bulamazsın vee benm gıbı olursun kıymet bil

haa şuan sözlumle mutluyum cok sukur ve onu cok sevıyorm herkes aynı olmaz tabıkı o kendını agırdan aldıkca bende daha cazip bı hal alıyor ınsan dogası kaçan kovalanır hep... ayrıcaa farka bakın eskı görstm kısı yanı ustume tıtreyen karıyer olarak cok ıyı bı yerdeydı şuan ıse sözlum benden karıyer olarak daha asagıda ama ınsan psıkolojsı ıste ugrastıran taraf hep ılgıyı canlı tutuyorr

ayyyyy çok konustmm :)

yok canım ne çok konuşması sohbet ediyoruz surda:) çok dogru şeyler söylemişsn. keşke nişanlımda bunları okuyabilseydi ozman anlardı. seviyo ama kaybedince anlıcak galiba.

bende taktik uygulayanlardan değilim..içimden geldiği gibi davranırım iş karşınızdakinde bitiyo sizin kadar değer veriyorsa zaten şanslısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…