bir erkegin sizi elde etmesi için nasıl olması gerekir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam kızlar:smiley-cool:bende merak ettim,bu konuda yorumlarınızı bekliyorum:teytey:bir erkegin sizi etkilemesi için nasıl olması gerekir,davranıs olarak,fiziksel olarak,düşüncesel olarak yani aklınıza gelebilcek her kriter için düşünceleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum cevaplarınız için simdiden tesekkür ederimyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

öyle çok bilmiş olmamalı
kendini övmemeli
mütevazi olmalı
insanların yanında aşırı rahat konuşmamalı, yani efendi olmalı

en önemlisi beni çok sevmeli ve ona güvenmemi sağlamalı. özellikle güven oldumu ve onun için herşeyden değerli olduğumu hisettimmi ben eririm resmen.

tip olarak çok yakışıklı sevmem,ama yüzü bana güzel gelmeli, baktımmı beni itmemli beni itmiyosa çirkinde olabilir.

sipariş verir gibi oldu.
bu özellikleri gördüğüm ilk kişiyle evlendim. başkasında göremiyeceğimi düşündüğüm için.

genel de erkeklerin bana ilgi göstermesin alışığım.. girdigim bi ortamda bi adam bana cok kayıtsız davranıyosa ilk aşamayı gecer..her gördügü güzele kur yapan biri olamaması gerek AĞIR OLMALI
tutamayacagı sözler vermemesi gerek lafının arkasında durmalı
biraz çocuksu olması gerek
beni bir kadın değil öncelikle bir insan oldugum icin sevip deger vermesi gerek
çevresi tarafından saygın bi kişi olmasu gerek bide esmer olursa tam süper olur : )

Görüntü itibariyle ulaşılmaz olmalı ama içi de bi o kadar mütevazi olmalı
Ağır görünmeli
Benim yanımda şımarık olmalı ama başkalarıyla otururken gayet ciddi olmalı
Sevgisini sözlerle değil davranışlarıyla belli etmeli
Beni koruyup kollamalı
Kariyer sahibi olmalı
Hayvanları sevmeli
Bu özelliklerin hepsi sevgilimde mevcut o nedenle cok mutluyum:))

Efenüme söyliyimmmmşakkıdı

Öncelikli olarak
Dürüst olmalı...
Samimi olmalı yapmacık olmamalı...
Ona bakınca heyecanlanmalıyım:asigim::1rolleyes:
Her kıza ulaşma isteği olmamalı:mymeka:
Geniş görünüşlü olmalı(ben ne dersem onu yapsın olmamalı:mymeka:)
Fiziği umrum bile değil...Ahlakı huyu iyi olduktan sonra:1closedeyes:

Ha birde şu marka kıyafet giyiniyorum..Şu marka parfüm kullanıyorum diyip markalığını ön plana cıkarıp beni cileden cıkarmasın:mymeka:(bu tip erkekler cok , düşünceleri bunları söylersem kız bana tav olur kolay olur tavlamam:mymeka: yok öyle tav olma...İnsana yakışan önemlidir..Pahalılığı yada markalığına turp suyu sıkım:1closedeyes:)

Temiz ve titiz mi?
Dürüst ve güvenilir mi?
Çevresi tarafından sevilen saygı duyulan biri mi?
Samimi mi?
Bakışı, gülüşü içten ve duygulu mu?
Oturup kalkmasını, konuşmasını biliyor mu?
Ağır ve efendi mi?
Bunlara bakarım öncelikle. Herşeyiyle bir bütün olarak kalbimi çalan o adama deli gibi aşık olup evlendim. :asigim:

bi kere zeki olmalı aptl erkeğe katlanamam
ikinci kılık kıyafetine özen göstermeli
yüzüne bakılck gibi olmalı( yakışıklı vs olsun takıntım yok)
göbekli olmamalı
her durumda ortk yanımız olan birisi olması tercihimdir :)

Bekarken hep neşeli sevecen güleryüzlü girişken hareketli insanlarla beraberdim. Çünkü beni bu hareketler çekiyordu.Kesin böyle bir insanlar evlenirim derdim.
Gel gör ki evlendiğim insan sakin oturaklı kalabalığa girmekten çekinen aklı başında olgun ve birazda sert bir insan.
Demekki büyük konuşmayacaksın.

Aşık olmalığım:utangac: sadece aşık olmam yeter:çok üzgünüm:sevmeliyim ona özlem duymalıyım yanımdayken bakmaktan dokunmaktan sıkılmamalıyımbenneyaptımki eve gelmesini dört gözle beklemeliyim:asigim:

zeki olacak
efendi olacak nerde ne konuşulur bilecek
aileme sayğılı olacak
temiz olacak özellikle dişleri temiz olacak
girişken olacak ve tabi çalışkan
efendiğime bu özellik olmazsada olur ama olursa güzel olurlardan:D
güzel bir gülümsemesi olacak... güzel gülen erkeğe zaafım var anacığım:D

Allah mutlulugunuzubozmasın canım fikirleirn için tesekkürler:)
Görüntü itibariyle ulaşılmaz olmalı ama içi de bi o kadar mütevazi olmalı
Ağır görünmeli
Benim yanımda şımarık olmalı ama başkalarıyla otururken gayet ciddi olmalı
Sevgisini sözlerle değil davranışlarıyla belli etmeli
Beni koruyup kollamalı
Kariyer sahibi olmalı
Hayvanları sevmeli
Bu özelliklerin hepsi sevgilimde mevcut o nedenle cok mutluyum:))

güzel düşünceler canım sagolasın:)
Efenüme söyliyimmmmşakkıdı

Öncelikli olarak
Dürüst olmalı...
Samimi olmalı yapmacık olmamalı...
Ona bakınca heyecanlanmalıyım:asigim::1rolleyes:
Her kıza ulaşma isteği olmamalı:mymeka:
Geniş görünüşlü olmalı(ben ne dersem onu yapsın olmamalı:mymeka:)
Fiziği umrum bile değil...Ahlakı huyu iyi olduktan sonra:1closedeyes:

Ha birde şu marka kıyafet giyiniyorum..Şu marka parfüm kullanıyorum diyip markalığını ön plana cıkarıp beni cileden cıkarmasın:mymeka:(bu tip erkekler cok , düşünceleri bunları söylersem kız bana tav olur kolay olur tavlamam:mymeka: yok öyle tav olma...İnsana yakışan önemlidir..Pahalılığı yada markalığına turp suyu sıkım:1closedeyes:)

deneyimlerinden yola cıkarak bana vermiş oldugun cevap çin tesekkür ederim canım:)
Bekarken hep neşeli sevecen güleryüzlü girişken hareketli insanlarla beraberdim. Çünkü beni bu hareketler çekiyordu.Kesin böyle bir insanlar evlenirim derdim.
Gel gör ki evlendiğim insan sakin oturaklı kalabalığa girmekten çekinen aklı başında olgun ve birazda sert bir insan.
Demekki büyük konuşmayacaksın.

yazılan mesajlardaki özellikler genelde bütün erkeklerde oluyo..EVLENMEDEN ÖNCE..evlendikten sonra bazıları kayboluyo bazıları arada bir uğruyo..bazıları sonradan çıkıyo..göbek gibi...olsun yinede benimki kocacığım gibi olsun..lütfen

eğer kızda bişey yoksa erkek onu etkilemek için sabırlı ve inatçı olmalı yani ya sen olmalısın ya hiçkimse demeli bundan etkilenmeyecek kadın olmaza.s:1rolleyes:

söylenecek çok şey var aslında:))) iş becerebilmelii.. olaylara pratik etkili çözüm yolları üretebilmeli.. beceriksiz erkeklere dayanamam çünkü. nazlı kaprisli kırılgan erkeklerede dayanamam. laubali ve basit olmamalı. güven vermeli her zaman..dıştan bakınca dikkat çekici ve etkileyici olmalı her anlamda..vede kolay olmamalı...aklıma şimdilik bunlar geldi.. ve böyle birini tanıdığım için şanslıyım sanırım:)))

Valla şekerim bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu erkek milletinin hepsi aynı malesef ...:oklava:Kötü Kazen

fazla sırnaşık olmuyacak sırnaşık şey gözleriyle anlatsın anlatacaklarını yeterli benim içinyerimseniben

benı elde etmesı için kesınlıkle cool olması gerekır.bır de yesıl gozlulere cok fecı bır zaafım var :teytey:

Back
X