bir erkegin sizi elde etmesi için nasıl olması gerekir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle zeki olacak
dürüst olmalı
evinde isterse çocuk olsun ama dışarda ağır başlı ve ne söylediğini bilen biri olsun
saygılı ve her işinde ölçülü olsun
naz, tavır kaprisi hiç olmasın

Herşeyden önemlisi :) Yüce Mevladan korkup, kulundan utansın

............................................

Son düzenleme:
Valla ask oyle birseyki bence bekledigin aradigin ozellikleri o an o kiside varmi yokmu diye aramak gelmiyo bile insanin aklina.Kayitsiz sartsiz seviyo insan sevince.Butun bu konusulanlar sadece istekte kaliyo bence insan sevdimi herseyi hos geliyo :asigim:

Ya arkadaşlar bu devirle mi alakalı bir şey bilmiyorum ama erkekler sanırım kolay şeylere daha da alıştırılmış oldukları için, kendilerini zorlayan bir şeylerle karşılaştıklarında tepkisiz kalıyorlar. O yüzden bi erkek öncelikle karşısındakinin kıymetini çok iyi bilmeli. Mantığını kullanabilmeli, tamam zeki olmalı ama insanları gerçekten insan yapan taşıdıkları kalplerdir. Bir erkek sadece akıl ve mantıktan oluşmamalı, elini kalbine götürüp öyle düşünmeli.:kahve:

Aslında şu da var, belli bir tasvir yaptığımızda bir şeyleri unutabiliyoruz. CADIARZU

O zaman mevlam "hayırlısını" nasip etsin demek daha doğru sanırıma.s

elde etmeye çalışsaydı kaybederdi:smiley-cool:

sevgisini hissettiğim an güvendiğim an olay tamamdırrrrrsırnaşık şey

nitekim öyle de oldu. Allah a şükürler olsunnnnnn:dance:

ben bu cümleyi sewmiyorum elde etmek,elde edilmek hayatımda yeri yok istersem olur istemezsem olmaz gibi bir durum olmazsa olmazlarım var güçlü bir adalaet duygusuna sahibim acı da çeksem ner de hayır demesini bilenlerdenim...kıssacası ben istersem olur

öyle çok bilmiş olmamalı
kendini övmemeli
mütevazi olmalı
insanların yanında aşırı rahat konuşmamalı, yani efendi olmalı

en önemlisi beni çok sevmeli ve ona güvenmemi sağlamalı. özellikle güven oldumu ve onun için herşeyden değerli olduğumu hisettimmi ben eririm resmen.

Tip olarak çok yakışıklı sevmem,ama yüzü bana güzel gelmeli, baktımmı beni itmemli beni itmiyosa çirkinde olabilir.

Sipariş verir gibi oldu.
Bu özellikleri gördüğüm ilk kişiyle evlendim. Başkasında göremiyeceğimi düşündüğüm için.

öyle ısmarlama erkek yok be canım piyasada:)

Dis gorunus olarak vazgecmedigim 4 kuralim vardir; uzun boy, ne sisman ne ince iri bir vucut, yumusacik guzel saclar ve duzgun disler... Eger bi erkek boyleyse benden tam bir puan alir
Ama davranislara gelicek olursak ben aslinda ne aradigimi tam olarak bilmiyorum. Bir suru davranis var. Yani yalan asla soylememeli, olaylari abartmamali, kendini kiskandirmaya calismamali, kendini surekli ustun gormemeli ve umursamaz takilmamali. Cevresinde kime deger verilip verilmiycegini bilmeli. Boyle bir erkek her turlu benden tam puan alir. Bu senelerdir boyleydi. Ve su anda bu ozelliklere sahip bir sevgilim var :D annem beni kadir gecesi dogurmus sanirim arkadaslar :D

Back
X