bir erkek 4 gün boyunca niye bir bayanı aramaz?

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
28
31
Sevgilimle geçen hafta buluşup bi cafeye gittik oturduğumuz yerde eski sevgilim garson olarak işe başlamış onun orda olduğunu hiç bilmiyordum bilsem neden oraya gideyim karşılaştık tepki verince sevgilimede bunu açıklşadım neyse herşey yolunda akşam konuştuk sabah konuştuk hatta görüntülü aradı sonra hiç mesaj atmadı kaç mesaj attım sayısını bilmiyorum ilk gün sonra kestim mesaj atmayı 4 gündür ortada yok nedenini söylemeden neden böyle yapar bi insan anlayamıyorum..

Kalbi kırılmış olabilir veya yalan söylediğinizi düşünmüştür. Üstüne düştükçe ters tepmiş, suçlu olduğunuzdan aradığınızı düşünüyor muhtemelen. Biraz kendi haline bırakın.

3 gün oldu hiç mösj fln atmadım aramadım nerden bileyim ya yüzünü görmeye tahammülüm yok o çocuğu çok büyük acılar çektirmişti bana sevgilimde biliyordu anlatmıştım önceden

Kıskanmıştır herhangi bir şeyini. Ya kendisinden daha yakışıklı görmüştür ya da başka bişey

3 gün oldu hiç mösj fln atmadım aramadım nerden bileyim ya yüzünü görmeye tahammülüm yok o çocuğu çok büyük acılar çektirmişti bana sevgilimde biliyordu anlatmıştım önceden

Hala aklınız onda zannedip bilerek götürdünüz diye düşünmüş olabilir. Hadi öyle düşünmese bile belki çocuğa attığınız bir bakıştan, duruşunuzdan yalan yanlış anlamlar çıkarmış olabilir. Sadece kıskançlık bile olabilir. Bence aramamaya devam edin, bırakın. Zaten o ulaşır size isterse.

Bekleyeyim bakayım hayırlısı .

Yaşıyor değil mi?
Başına bi kaza gelip şu an hastanede olabilir mi? Bilinci kapalı???

O nasıl bir şey ya hadı trıp atıyor ondan boyle yapsa check-in yapmak nedir yada sizinkini beğenmek
Üzerine gitmeyın gitmedikçe sırf meraktan o sizi arar neden aramıyor artık bu diye bence . Ama cok kafanıza taktıysanız da birşey konusmamız lazım deyın cevap verır enınde sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…