- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
-
evet 8 aydır ..Sevgilin olduğuna emin misin onun?
3 gün oldu hiç mösj fln atmadım aramadım nerden bileyim ya yüzünü görmeye tahammülüm yok o çocuğu çok büyük acılar çektirmişti bana sevgilimde biliyordu anlatmıştım öncedenKalbi kırılmış olabilir veya yalan söylediğinizi düşünmüştür. Üstüne düştükçe ters tepmiş, suçlu olduğunuzdan aradığınızı düşünüyor muhtemelen. Biraz kendi haline bırakın.
evet 8 aydır ..
3 gün oldu hiç mösj fln atmadım aramadım nerden bileyim ya yüzünü görmeye tahammülüm yok o çocuğu çok büyük acılar çektirmişti bana sevgilimde biliyordu anlatmıştım önceden
bende buna anlam veremiyorumYani o kızdığı durumdan sonra normal davranıp, üstüne böyle yapması dengesiz insan olduğunu gösterir.
Değişik tüm erkekler anlamsız bukadar severken ..Kıskanmıştır herhangi bir şeyini. Ya kendisinden daha yakışıklı görmüştür ya da başka bişey
evlilik planlarımız hazırdı buyüzden kafama takıldı takmam böyle şeryleriKendi haline bırak. Dönerse sen de istersen konuşursun
bende buna anlam veremiyorum
Bekleyeyim bakayım hayırlısı .Hala aklınız onda zannedip bilerek götürdünüz diye düşünmüş olabilir. Hadi öyle düşünmese bile belki çocuğa attığınız bir bakıştan, duruşunuzdan yalan yanlış anlamlar çıkarmış olabilir. Sadece kıskançlık bile olabilir. Bence aramamaya devam edin, bırakın. Zaten o ulaşır size isterse.
O konudan dolayı sizi suçlu gösteriyor,
Hiçbir şey yokmuş gibi davranın, kendine gelir yavaş yavaş..
Siz üstüne düştükçe kendini daha çok naza çekecektir.
Yaşıyor haber alıyorum chek-in yapıyor her gittiği yerde benimkileride beğeniyorYaşıyor değil mi?
Başına bi kaza gelip şu an hastanede olabilir mi? Bilinci kapalı???
Yaşıyor haber alıyorum chek-in yapıyor her gittiği yerde benimkileride beğeniyor
1 2 gün daha bekleyeceğim sonra galiba kaçıcam yarın bi geçsin tatile çıkıcam direk hava değişimi olmazsa hayırlısıO zaman arkanızı dönün, en hızlı olabildiğiniz halinizle bu ANORMAL adamdan uzaklaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?