- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
-
Anlayamıyorum her yerden takip ediyor maşallah cevap vermiyor istemediğim her şeyi yapıyor 4 gündür kendime soruyorum olan birşey yok anlamsız yaniO nasıl bir şey ya hadı trıp atıyor ondan boyle yapsa check-in yapmak nedir yada sizinkini beğenmek
Üzerine gitmeyın gitmedikçe sırf meraktan o sizi arar neden aramıyor artık bu diye bence . Ama cok kafanıza taktıysanız da birşey konusmamız lazım deyın cevap verır enınde sonunda..
Sakın yüz verme haklıysan affedersen yani kendi hatasını anlayıp konuşmazsa arama bileAnlayamıyorum her yerden takip ediyor maşallah cevap vermiyor istemediğim her şeyi yapıyor 4 gündür kendime soruyorum olan birşey yok anlamsız yani
Aramam zaten bu peşinde koşmaktır keyfine göre sadece evlilik planlarımız vardı 2 aya isteme falan sinirlerim bozulduSakın yüz verme haklıysan affedersen yani kendi hatasını anlayıp konuşmazsa arama bile
Arasam bulamam :) Evli bi adam artık eski olan ne işim olur biliyo da halbukiOnu bilerek o mekana götürdüğünü düşünmüş olabilir.
Arasam bulamam :) Evli bi adam artık eski olan ne işim olur biliyo da halbuki
Yok ya wp konuşuyoruz genelde resim görünüyor son görülme vsSizi engellemis olabilir mi?
yemek yiyorduk yemek bitti öyle kalktıkiyide onu görünce kalkmadınız mı ? oturmaya devam ettiyseniz başka şeyler düşünmüş olabilir..
Konuyu okudunmu acaba?"Bayan" olduğun için aramamıştır, kadın olsan arardı belki...
yemek yiyorduk yemek bitti öyle kalktık
evlilik planlarımız hazırdı buyüzden kafama takıldı takmam böyle şeryleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?