- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
düşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşırı duygusaldır ama rol yapacak bir tip değil yapabileceğine inanmıyorumduygusal oldugu ıcınde aglıyor olabılır
sevgı bu kadar basıt degıl bence
kımısı dısına vuramaz kımısı rol yapar aglar degısır...
yok rol yapamaz zaten aylar sonra söylüyor ağladığınıbelkide rol yapıyodure
ayrıldınızmı, konuyu açarsan daha iyi anlıcazyok rol yapamaz zaten aylar sonra söylüyor ağladığını
Bence sevmiştir gerçekten ama ne için ağladığına bağlı. Kaybetme korkusuyla ağlamışsa sevmiştir.düşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
ha kendısı soyledı sız gormedınız bıle ustelık...yok rol yapamaz zaten aylar sonra söylüyor ağladığını
Heh ağladığını söylüyorsa kesin yalandır. "Ben senin için ağladım biliyor musunyok rol yapamaz zaten aylar sonra söylüyor ağladığını
:) öyle olmadı kii bir ara sıkıntılar vardı ben ayrılalım ozman falan demiştim üzerime gelme ben neler yaşadım falan derken konu buraya geldiHeh ağladığını söylüyorsa kesin yalandır. "Ben senin için ağladım biliyor musun" kiyamam.
bir ara sıkıntılar vardı ben ayrılalım ozman falan demiştim üzerime gelme ben neler yaşadım falan derken konu buraya geldi ayrılmadıkayrıldınızmı, konuyu açarsan daha iyi anlıcaz
öyle alenen ben ağladım demedi yani ben çok üzüdüm siz erkekler duygusuzsunuz sizin için hiçbirşeyin önemi yok dediğim için bunu söylediha kendısı soyledı sız gormedınız bıle ustelık...
guvenıyormussunuz rol yapamıyormus ınanıyorsanız sıkıntı yok ozaman ??
hayır tabikide öyle düşünmüyorum ama ne bileyim yani sizlerininde fikrini almak istedimNe alaka? Gözyaşı sevgi ölçüsü birimi değildir .
Bak arkadas, ben aglayan erkek cok gördüm. Ama çeşit çeşit olur bunlar. Kimisi vardır sen ağladığını görme diye başını çevirir, kalkar başka yere gider. Kimisi vardır kendini acindirmak için ağlar kasar kendini gözyaşı gelsin diye. Birincisi cidden cani yandığı ikincisi kaybetme korkusuyla ağlar. Bir de üçüncü grup vardır ki sen bunları hic ağlarken görmezsin. Bacakları uzatmış elinde telefon ya ben çok kötü oldum biliyor musun gözüme uyku girmedi, ağladım, kustum vs. Yazar. Bunlar da yalancının önde gidenidir.:) öyle olmadı kii bir ara sıkıntılar vardı ben ayrılalım ozman falan demiştim üzerime gelme ben neler yaşadım falan derken konu buraya geldi