aynen bu durumun yadırgancak bir tarafı yok. bir bayan nasıl eşi için -her şeye rağmen- evliliğini devam ettiriyorsa erkek de devam ettirebilir. yani toplum olarak giderek aldatılan bir çok kişinin bu durumu nasıl kabullendiğini görüyoruz ve bunu kanıksadık. veya sadece ben normal karşılıyorum.
Cevabı basit erkek için de kadın için de aynıdır.Bazen öyle çok seversiniz ki birisini gurur bundan sonra gelir.Kendiniz bile o kişiden sonra gelir.Adam demek ki böyle seviyor işte karısını.Bir çocuk lafıyla affedebiliyorsa bu sevdiğinin zaten en büyük göstergesi.Yoksa hangi normal insan kendisini aldatıp duran insandan çocuk ister ki.Ya da çevresindekilere aldatıldığım için ayrıldık demeyi yediremiyordur.Ama bu daha düşük bir ihtimal.Seviyor bence karısını
Ailenin içinde kimbilir neler var, kimbilir birbirlerinin daha nelerini kabullenmişlerdir. Olay tam da sizin duyduğunuz gibi değildir. Bir ailenin içini kimse bilemez.
Bu konu neden hala devam ediyor cok sasiriyorym
bize ne size ne guzel kardesim evli adam ne diye konusuyoruz ya ne kadar ayip
adamin esi gelip konu acsa neyse dicm dis kapinin dis mandali olarak neden evli barkli adam icin yorumlar yapiorz
evli oldugunu ogrendigimiz zaman bu arastirmayi kesmeliydik.
Konu sahibi arkadasim yanlis anlama ama senin masum olduguna inanmiyorum
Ben zaten boyle birini istemem onceleri sadece bi hoslantiydi diosn ama adamin hayatini da didik didik arastiriosn sana ne bana ne bize ne
Su bekar halimle cok sinir oldum ya evli barkli adamlara mi kaldik miss gibi kizsin kapat bu konuyu etrafta birsuru bekar hos erkek var mutlaka karsina birileri cikacktir.
cin olmadan adam carpmayin ona karsi bi ilgin olmasa hala umudun olmasa konuyu irdelemezdin bile
Insallah karsina seni seven senin de sevecegin hos bekar biri cikar