Kadınlar aldatılmayı affedince sorun yok erkekler affedince mi sorun var ?
Adam bile dert etmiyorsa sizin bunu dert edip buralara taşımanız yersiz bence
Yoksa sadece kişisel olarak mı bakıyorsunuz onu affetmeseydi ben le olabilirdi diye
Hepsi neyse neyde, siz neden bu kadar evliliklerinin icine giriyorsunuz. Evde kimin yemek yaptigindan, kimin ütü yaptigina kadar arastirmissiniz.
Baktiniz evli neden cekilip gitmiyorsunuzda dedektiflige soyunuyorsunuz. Belkide bütün bu anlattiklariniz sizin hayal ürününüz.
Bu kadar arastirma yapmanizin, adamin ayrilmamasina sinirlenisiniz sebebi adama asik olmaniz mi?
Nereden biliyorsunuz olaylarin tam olarak nasil gelistigini.
Ayrica diyelim ki aldatilmis affetmis bilmem ne, bundan size ne?
Nefret ediyorum , insanlarin iliskilerine böylesine burnunu sokan, asik oldum ayrilmadi diye böylesine evliliklerin icine giren insanlardan.
Anlattiklarinizdan tek birsey cikardim ben.
Ayrilmalirini o kadar cok istemissiniz ki, ayrilmayip evliliklerine devam ettiklerinde sinir olmussunuz.
adam karısından ayrılıp sizle gönül ilişkisine başlasaydı sanırım gözünüzden düşmezdi konu sahibi. adam sizin hiçbirşeyiniz eğil siz de dış kapının dış mandalı bile değilsiniz derdi size niye düştü anlamam ?
pusuya yatmış bekliyorsunuz sanki
yorumları okuyamadım sadece konuya gore yorum yapacagım .
adamın karısı tarafından aldatıldıgını kımden ogrendın ?
eger kendısı soyledı ıse zaten hep boyle olur .
aldatan aslın da kendısıdır ama,yenı kısıyı tanırken bunu dıyemez
ne yapar esıne suc atar ,karsı tarafı bır yer de tav edebılmek ıcın .
aldatan erkeklerın yenı kısıye sıktıkları palavralardır bunlar .
"evlı gıbı degılız ayrılmak uzereyız sıddetlı gecımsızlık var aramız da
aynı evde ıkı dusmanız evlılıgımız de bıtmek uzereydı zaten
esım benı aldatıyor" v.b..
bunun gıbı bahaneler uretırler,ama bı'de bı bakarsın kı ayrılıcam
dıyen adam cocuk da yapar ne ılgınc degıl mı :)
ayrıca sızın aranız da bı ılıskı yoksa da ,bu kadar sızı ılgılendırmemelı dıye dusunuyorum .
bana dert olmadı, hoşlandığımı belirtmeseydim herhalde böyle yazmazdınız. adamın karım beni aldatıyo deyip insanlara evliliğinde olup bitenleri anlatıyo, bir hafta önce boşanmaya kalkıyorlar sonra birden cocuk yapmaya karar veriyolar. ben kadın içinde bunun hazmedilecek birsey olduğunu sanmıyorum.ayrılsalar da yine birlikte olmak istemem onunla.ondan ayrılıp benimle ilişkiye başlamak isteseydi de güvenmezdim acıkcası ona hoşlanıyo olsam da
Herkese Merhaba,
Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?
Bazen diyorum iki de evliymiş, karakterini görünce..
siz o adamdan neden ayrılmıyorsanız ondandır. sonuçta sizi de karısıyla aldatmış
Erkekler der öyle
Hepsinin karısı kötüdür, ahlaksızdır, uzar gider öyle
Çocuk yapma kararları falan öyle damdan düşer gibi alınmıyor, kendisinden hoşlandığını anlamış, zarf atmış sana hepsi bu
Konuda biraz abartı da hissettim, yorma kendini böyle şeylerle, ilgilenme boşver ...
evli adamdan vazgeç karıştırma o konuları
bu sevdadan umudunu kes ayrılsınlar diye bekliyorsun ama
boşuna bekleme sana hayrı dokunmaz o adamın
hem erkeklerin bazıları sinirlenince ağızlarına geleni söylerler pireyi deve yaparlar belki de karısının o adamlarla münasebetini yanlış anlamıştır çok kıskançtır böyle şeyler söylemiştir
kim bilebilir ki kendinizi boş hayallerle kandırmayın belli ki adam karısına aşık.bu sevdadan tekrar söylüyorum vazgeçin yoksa çok kötü hayal kırıklığına uğrarsınız
Bu herkese anlatmak mevzusunu anlamadım.
Ayıp da günah da gizlidir benim bildiğim...
Ne biçim insanlar,ne biçim arkadaşlar bunlar ?
Nasıl bir marjinalliktir bu ?
Bnce buna en iyi yaniti erkekler verir... Herkes kocasina sorsun bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?