bir erkek aldatıldığı halde neden ayrılmaz karısından?

adam bunu dert etmiyosa neden sağda solda anlatıyo karısının aldatığı? herkes ondan öğrenmiş dedikodulardan değil.. afetmeyip ayrılsaydı yine böyle bir umut içine girmezdim..aynı sey bi kadın içinde gecerli sadece erkek değil. sizin eşiniz sizi sizin şefiniz ve en arkadasınızla aldatsa yine evliliğinize devam mı edecektiniz? üstelik arkadaslarınıza esim beni aldatıyo diye dert yandığınız halde?

Bu herkese anlatmak mevzusunu anlamadım.
Ayıp da günah da gizlidir benim bildiğim...
Ne biçim insanlar,ne biçim arkadaşlar bunlar ?
Nasıl bir marjinalliktir bu ?

bu anlattıklarımın hepsini ben araştırmadım evliliğinde olup biten herseyi, karısının aldatmasına kadar herseyi o etrafındaki herkese bir tek sen biliyorsun deyip anlatmıs.simdi de böyle bir duurm olunca herkes birbirine napıyo bu diyerek onun kendilerine anlatıklarını anlattı. bu anlattıklarımın hepsini ben daha iki gün önce öğrendim araştırmadım.ayrılmadıklarına sinir olmadım sasırdım. hiçbir zaman ayrılmasını beklemedim.ilk yazdığımda da söylemiştim içimde yaşadım ona olan hisselerimi ne kimseye söyledim ne de ona.ben evliliklerinin böyle olduğunu dediğim gibi daha iki gün önce öğrendim ki ben ondan 5 aydır hoşlanıyordum.

bana dert olmadı, hoşlandığımı belirtmeseydim herhalde böyle yazmazdınız. adamın karım beni aldatıyo deyip insanlara evliliğinde olup bitenleri anlatıyo, bir hafta önce boşanmaya kalkıyorlar sonra birden cocuk yapmaya karar veriyolar. ben kadın içinde bunun hazmedilecek birsey olduğunu sanmıyorum.ayrılsalar da yine birlikte olmak istemem onunla.ondan ayrılıp benimle ilişkiye başlamak isteseydi de güvenmezdim acıkcası ona hoşlanıyo olsam da

evli adamdan vazgeç karıştırma o konuları
bu sevdadan umudunu kes ayrılsınlar diye bekliyorsun ama
boşuna bekleme sana hayrı dokunmaz o adamın
hem erkeklerin bazıları sinirlenince ağızlarına geleni söylerler pireyi deve yaparlar belki de karısının o adamlarla münasebetini yanlış anlamıştır çok kıskançtır böyle şeyler söylemiştir
kim bilebilir ki kendinizi boş hayallerle kandırmayın belli ki adam karısına aşık.bu sevdadan tekrar söylüyorum vazgeçin yoksa çok kötü hayal kırıklığına uğrarsınız

arkadasıma anlatırken ondan öğrendim. ama herkes tarafından bilindiğini de iki gün önce bu cocuk mevzusu herkese ilan edilince millet ne biliyorsa anlattı herkes ona tepki gösteriyo aldatıldığı eşiyle birlikte olduğu için değil karım beni aldatıyo deyip etrafa karısını kötüleyip bir hafta önce dava acacağım derken simdi böyle yapmasına madem böyle yapacaktı insan karısını böyle kötüler mi diyo herkes. hoşlandığımı belirttiğim içn böyle bi tepki var bana beni ilgilendiren sey insan kötülediği eşiyle ki onun iddaasına göre yakın cevresiyle aldatmıs esi niye aniden devam eder evliliğe. hoşlanmadığım bir kişiyle ilgili ama yine böyle birsey öğrenseydim yine paylaşırdım.

Erkekler der öyle

Hepsinin karısı kötüdür, ahlaksızdır, uzar gider öyle

Çocuk yapma kararları falan öyle damdan düşer gibi alınmıyor, kendisinden hoşlandığını anlamış, zarf atmış sana hepsi bu

Konuda biraz abartı da hissettim, yorma kendini böyle şeylerle, ilgilenme boşver ...

Onun da vermek istediği farklı bir ceza olabilir mi? :26: Sonuçta boşansa,karısı özgür olacak... Milletin lafından da çekiniyo olabilir... :26:

siz o adamdan neden ayrılmıyorsanız ondandır. sonuçta sizi de karısıyla aldatmış

benim onunla bi ilişkim yok ki okumamıssınız galiba ben onu gördüğüm gün evli olduğunu da öğrendim ve içimde yasadım hislerimi hiç kimseye birsey söylemedim belli etmedim

Az önce aldatıldığını yazan bir arkadaşa "İhanetin affı yoktur ama herkes kendi yaşadığını bilir, yargılayamam." türünden birşeyler yazmıştım. O bahsettiğiniz erkek de gelip buraya yazsa ona da aynı şeyleri yazardım. Kadın ya da erkek ihaneti affetmek bana göre değil ama vardır bir sebebi.

Son düzenleme:

benim hoşlandığımı bilmiyor.bana söylemedi cocuk meselesini.ben etrafımdakilerden duydum. merhaba nasılsın seklinde diyologumuz var.anlayamaz yani. haklısın ben sadece merak ediyorum hem karısını kötüleyip hemde biyle bi karar alınmasına. eğer bi ilişkm olsaydı beni de sağda solda kötülerdi

ben ayrılsınlar diye beklemiyorum evli olduğunu öğrendiğim gün zaten umut denilen sey başlamadan bitmişti ama yine de içten içe bişiler hissediordum. kesinlikle beklemiyoum dediğin gibi hayrı dokunmaz karısını herkese kötüleyip sonra da karısını kötülememiş gibi davranması cok adice. aldatan karısını affedip evliliğine sahip cıksaydı inan daha cok asık olurdum ama karısını herkese kötüleyip de sonra böyle yapması gözden düşürecek birsey. inanın ona karsı hayallerim yok bunu öğrenene kadar olmadı mı oldu hayallerim ama yasadığı her özeli herkese kendisinin anlatması ve az önceki söylediklerim benim ona olan hislerimi yok etti. yoksa eşinden ayrılmaması değil.

Bu herkese anlatmak mevzusunu anlamadım.
Ayıp da günah da gizlidir benim bildiğim...
Ne biçim insanlar,ne biçim arkadaşlar bunlar ?
Nasıl bir marjinalliktir bu ?

evli olduğum adamın evliliğimizde yaşadığımız şeyi herkese anlatması beni yıkardı. hani keşke karısının yaptıklarını herkese anlatmasaydı bir şekilde insanlar öğrenmiş olsalar bile sahip cıksaydı bir kez daha hoşlanırdım aşık olurdum. hep diyorum ki eğer benim onunla bir ilişkim olsaydı bizim yaşadıklarımızı da gidip yedi cette duyururdu.

bi kadın niye ayrılmıyrsa ondan ayrılmaz heralde.hem burda da aldatılanlar konu açtığında eşine kötü şeyler söylüyor hatta aldatılmayanlarda söylüyor iki gün sonra bi bakıyrsun süt liman olmuş hatta sana kızıyr aslında öyle değilde eşim bilmem ne savunma mekanizması onlar.bazı şeyleri daha katlamılır kılıyor sadece.

şimdi farkettim ki bir derdim var konu başlığı altında yazmısım bu da bu sorunun benim dert etmişim gibi göründü sanırım.

Bu mu yüreklilik oluyor cok komik..Ben kadınken bana böyle birsey yapılsa kan cıkar erkek yada kadın affedilcek sey degil.

Amaan yani derdiniz kalmamıs.
bı erkek nıye affeder? bır kadın nıye affeder?
Kime ne ??
Herkesın dusuncesi yasantısı kendine isteyen affeder ısteyen affetmez sımdı bunun derdıne dusmenın mantıgı nedır?
kadın affeder erkek affederse midesiz olur mantıgı zaten ayrı konu ama gereksız bı tartısma konusu bana gore.

O adam karısıyla buna ragmen bırlıkteyse kendı bılecegı ıs.
sen ona karsı hıssettıklerını ıcınde yasamıssın zaten senin deyiminle karektersızmıs
ee onun ıcın konu acma dusuncesi demek bu adam saf mı karısını affedıcegıne bana gelsın demek degılde nedir?
diyecegım.. ters anlayacaksınız her neyse merak ettınız dıyelım cevaplar yeterlı zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…