Kızlık zarı ya da başka birşey bunlar beni ilgilendirmez herkesin anlayışı hayatı kendine hayal fakat evlenmeden önce birlikteliklere karşıyım.
Bu düşüncem bu iki kelimeden kaynaklanmıyor..
Bu düşünceler içinde boğulan-boğdurulan, sırf bundan dolayı birliktelik yaşamayanlar daha kötü durumlar yaşıyorlar kendilerini kandırarak.
İnsanların kendi prensipleri düşünceleri, hayatlarını şekillendirmeli, bedenlerimiz değil.
karadutsarabi, Me-ti'den alıntınızın ufkumuz üzerine farklı bir bakış açısı nasıl olacak ?
Sizin bu metinden tam olarak anladığınız nedir ? Sistemi yargılamak adına inceden bir kadını aşağılamak yok mu ?
Yoksa yanlış mı anlıyorum ?
Midesi alıyor demek ki cok ilginc..Kadın tam bir yüzsüzmüs hamile kalsa bile kimden oldugu süphesiyle pek tadını cıkaramaz heralde adam..
Kadın çocuk istiyorum derken diğer adamlardan hamile kalmasın.
Adamın neden ayrılmak istemediğinide bir türlü anlamadım.Bana göre ne para ne başka şey böyle bir evliliği yürütemem.
onlar tencere kapak olmuş artık. ne olursan ol,ne yaparsan yap,dön dolaş yine bana gel demişler.
sen içinden sevmeye devam ederken o kişi ile görüşmeyede devam ettin mi?
Yabancının yanında anlatmakla ilgili yorumumu bu yazdıklarından yola çıkarak yazdım.
Katılıyorum. Burdaki herkesde maşallah adamın midesizliğinden, karaktersizliğinden, para düşkünlüğünden bahsetmiş. çok merak ediyorum aldatılan ama yinede kocasını affeden kadınlar içindemi bu şekilde düşünüyosunuz? yani kadın affedince olabilir ama aynı durumda erkek affedemez öylemi? kadın aldatılsa hala eşini sevdiğinden veya çocuğu için veya eşinin düzeleceğini, yuvalarının kurtulabileceğini vs. düşündüğü için pek ala affedebiliyor, kimsede bu durumu garip karşılamıyor. söz konusu erkek olunca niye bu kadar alevdendiniz anlamadım. bu adam da pek ala karısını çok seviyo olabilir - ki bence seviyor(konu sahibi buna çok üzülecek ama), evliliklerine şans vermek istemiş olabilir. ayrıca o evin içinde neler yaşandı, aralarında bu konuyu ne şekilde ne sözlerle hallettiler asla bilemeyiz.
gel gelelim konu sahibine, onada önce şunu söylüyorum. sen nası evli bi adama aşık olmayı, üstelik kendini vazgeçirmeye çalışıp onla ilgili herşeye kulaklarını tıkamak yerine, bir de ilişkilerinin durumlarından haberdar olmayı, açıkca burda söyleyemesende ayrılsınlar diye umut etmeyi nasıl HAZMEDİYORSAN, o adamda karısının aldatmasını hazmedebilir! bunları söylediğim için bana çok kızacaksın biliyorum ama bunlar gerçek. sen sadece evli bi adama aşık olsaydın ben bunu yargılamazdım emin ol, ama bide evliliklerinin durumunu takip edip üstüne bir de buraya yazıp aklınca adamı kötületmek istemen.. gerçekten önce herkes bi kendine baksın, evli bi insanın evliğince çıkan sorunlar yüzünden midesizliğinden karaktersizliğinden dem vuracaklarına önce bi kendilerine baksınlar.
Kadınlar nasıl affedip, evliliklerine devam ediyorsa erkek de öyle affeder. Kadın yaparsa o... olur klişesinden ötürü böyle düşünüyorsunuz bence. Evliliklerine şans vermişler, demek ki her şeye rağmen yürütmek istiyorlar. Bunda şaşılacak bir şey yok.
Aldatmak anlamadığım ve onaylamadığım bir durum, bence bahanesi yok. Böyle bir durumda ilişki bitmeli, her iki taraf içindeAma insanların görüşleri farklı farklı, karısını affeden erkek karaktersizse, kocasını affeden kadın ne oluyor. Adam bu kadını bıraksa, kendi haline ordan oraya sürüklense kadın, ya da assa kesse öldürse adamın erkekliğimi kanıtlanacaktı.
Adamı görsem alnından öperim, büyük yüreklilik ve bence büyük sevgi. Erkek olmayı çözmüş bence, yuvayı bu kez erkek kuş yapmış, ne olmuş elaleme halt yemek düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?