• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek aldatilirsa ?

gonul_atolyem

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
66
4
6
35
Bursa
kizlar hep kadinlarin aldatilma hikayelerini paylasiyoruz,yorumlar yapiyoruz. peki bir erkek aldatilirsa ne yapar ? kadinlar esleri ..... izlediginde dahi evi terkedebiliyorlar yeri geliyor ya da yatakta basmasina ragmen cok sevdigi icin affedebiliyor..

peki erkegin affetmesi mumkun mu?

cevrenizde gördüğünüz yasadiginiz olaylar varsa bu topicte de kadinin ihanetini ve erkegin olasi tepkilerini konusalim..

kizlar hep kadinlarin aldatilma hikayelerini paylasiyoruz,yorumlar yapiyoruz. peki bir erkek aldatilirsa ne yapar ? kadinlar esleri ..... izlediginde dahi evi terkedebiliyorlar yeri geliyor ya da yatakta basmasina ragmen cok sevdigi icin affedebiliyor..

peki erkegin affetmesi mumkun mu?

cevrenizde gördüğünüz yasadiginiz olaylar varsa bu topicte de kadinin ihanetini ve erkegin olasi tepkilerini konusalim..

affetmesin ne afetmesi hemen boşasın .......hatta öldüren yada yaralayanlara şaşırıyorum aldatan kadını bir değere koyup ta kendi hayatını mahvedip yıllar cezaevinde yatıyor değermi bir haysiyetsiz için...Şunuda unutmaadan yazayım kadın sevmiyorsa ayrılsın neden evliyken aldatırlar anlamıyorum iki taraf içinde söylüyorum bunu...Ben kesinlikle çok kızıyorum dilerim kimse yaşamaz böyle bir şeyi.......

Konu edilmesi bile iğrenç, iki taraftan herhangi biri böyle bir çirkinliği yapabilecek kapasitedeyse o ilişki o an o dk bitmeli. Erkek affeder mi sizce ? Bunun cevabı aşikar. Erkek yaptıysa elinin kiri, kadınsa yapan vay o... denen bir ülkede yaşıyoruz. Allah ıslah etsin, Kıyamet alameti aslında bayanlarda çok aldatıyor artık, ben şahit oldum çok kez üniversitede evli bayan arkadaşlarıma. Ama kadın milleti daha kurnaz profesyonelce gizleyebiliyor. Erkekler öyle değil dümdüzler mutlaka yakayı ele verecek bir aptallık yapıyorlar :35:

bunun kadını erkeği yoktur kesinlikle. aldatılan her şekilde insandır. cinsiyet ayrımına tabi tutan potansiyel aldatmaya meyilli ve aldatılmayı kabul etme iç güdüsüne sahip insandır.
yoksa insan doğası gereği eşini/partnerini başka biriyle paylaşıp 3 kişilik bir hayatı kabul edemez.

insani bir durum aldatmak da aldatılmak da .asla aslası yok bu işin maalesef.affededebilirler.garipsemiyorum kadın ya da erkek.
her şey başımıza gelebilir.

Kuzenim (erkek) 4 yıllık eşi tarafından aldatıldı, affetti. Cok zor zamanlar gecirdi ama evladı icin sürdürmeye calıstı. Velhasıl karısı olacak dangoz tekrar aldattı. Boşandılar.

Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltalım; aldatmanın ya da affetmenin cinsiyeti yoktur.

erkekler daha kolay affeder!!!!!!!!!!!
kadın eğer adama mecbursa affeder, yoksa aşktan gözü de kör olsa affetmez..

ya ben de şunu merak ediyorum
burda esip gürlüyoruz
kadın için de erkek için de
herkes asla affetmem boşarım vs tavırlar
erkek için de şu an hemen boşasın deniliyor

peki kim bu evliliklerinde onca sorunla yaşayan insanlar
herkes bu kadar gururlu gözü kara da
aldatılıp bunu sindiren kadınlar kim
nerde bu insanlar acaba
kime sorsan bu konuda esip gürlüyo boşuyo hemen
ama şurdaki konuları okuyunca da
aldatılıp affeden yüzlerce kadın görüyorum

peki kim bu evliliklerinde onca sorunla yaşayan insanlar
herkes bu kadar gururlu gözü kara da
aldatılıp bunu sindiren kadınlar kim
nerde bu insanlar acaba
kime sorsan bu konuda esip gürlüyo boşuyo hemen
ama şurdaki konuları okuyunca da
aldatılıp affeden yüzlerce kadın görüyorum

O kişiler sunlar pitirtaycım; adam karısını aldatır ve metresine giderse boşanıyorlar, aldatıp karısından af d,ilerse boşanmıyorlar :) Yani boşayan kadın değil adam oluyor genelde.

Elbette istisnalar kaideyi bozmaz

aldatmak aldatılmak kadın erkek içinde aynı şekilde kötü birşey ya..bu cinsiyet ayrımına varılmaması lazım aslında ama işte türkiyede benliğimize damgalanmış..kadın aldatılır napar affeder..erkek birkez yapmış der..
kadın yapsa ne o..luğu kalır ne fa..şeliği o yüzdende toplumumuzda dışlanır kötülenir..erkekte öle olmaz ama..
kadın aldatsa erkek için yıkım olur...
erkek aldatsa aman 1 kere olmuş bir daha yapmaz..yada karısı ilgilenmemiş gözü dışarı çıkış derler her halükarda kadın suçlanır..türkiyede bu böyle..savunmasamda etmesemde zihniyetler böle..inş yavaş yavaş yıkılıyor bu zihniyetler...:31::31:

Çevremde affettiğini duyduğum erkekler var.

Hatta birtanesi varki, kadın kocasını komşu erkekle aldatıyor aynı zamanda en yakın arkadaşının kocası, ve aldatılan koca hariç herkes bunu biliyor aldatan kadının eşinin ailesi dahil, ama yuvaları yıkılmasın diye adama bişey diyemiyorlar. Kadını diğer adamdan uzaklaştırmaya çalışıyorlar, sanırım başardılarda...
Ama ne fayda. Allah kimseye yaşatmasın, kınamıyorum. İnsan kınadığıyla kınanmadan ölmezmiş.

Kuzenim (erkek) 4 yıllık eşi tarafından aldatıldı, affetti. Cok zor zamanlar gecirdi ama evladı icin sürdürmeye calıstı. Velhasıl karısı olacak dangoz tekrar aldattı. Boşandılar.

Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltalım; aldatmanın ya da affetmenin cinsiyeti yoktur.

kadını erkeği yok elbette ama bana da erkek daha kolay affediyor gibi geliyor. bi kere zaten aldatma potansiyeli olan kadın genelde eşinden daha baskın bir karakter oluyor (benim sahit olduklarım öyleydi) suçlu olmasına rağmen kadın zekasıyla ve cazibesiyle o adamı alt etmeyi basarıp hem suclu hem güçlü moduna giriyor. yani aldatılan erkek genelde inanmaya açık karakterde oluyor.

bir de kadınlar en ufak süphenin peşine düşerler ama erkek genelde konduramıyor. yıllar önce annemin yengesinin gelinin aldatısına sahit olmustum; 13-14 yaslarındaydım birlikte avşaya tatile gitmiştik, annemin yengesi, gelini, annem ve biz, adam orda yoktu ve kadın kaynanasının olduğu bir tatilde bir adamla tanıştı, annemin yengesi şüphelenip takip ettiğinde buluştuklarını görmüş. ertesi gün tatil bitti dönüyoruz hatun ben 2 gün daha kalıcam dedi dönmekten vazgeçti, hepimiz bindik vapura yenge son anda indi ben gelmiyorum diye. tekrar takip etmiş ve ikisini plajda basmış. sehre dönüp bunu oğluna anlattığında inanmamış fesatlık yapıyorsun demiş , velhasıl kelam sonra kendi gözleriyle görünce ayrılmıştı.

kısaca, kadın en ufak süpheyle bitirmeyi göze alabilirken, erkek mutlaka gözüyle görmek istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karısı aldattığında affeden erkekler vardır elbette.
ama bizim ülkemiz kadın boşanmak istese ancak adam istemezse,o kadını öldüren arkaklerle dolu.
hatta,kendi aldatıp boşanan, o aldattığı kadınla evlenen , yinede eski karısının kimseyle beraber olmamasını isteyip birde biriyle beraberliğini duydumu yine öldüren erkek müsvetteleri varken aldatan kadını affeden adamların sayısı çok çok azdır.
k

kadını erkeği yok elbette ama bana da erkek daha kolay affediyor gibi geliyor. bi kere zaten aldatma potansiyeli olan kadın genelde eşinden daha baskın bir karakter oluyor (benim sahit olduklarım öyleydi) suçlu olmasına rağmen kadın zekasıyla ve cazibesiyle o adamı alt etmeyi basarıp hem suclu hem güçlü moduna giriyor. yani aldatılan erkek genelde inanmaya açık karakterde oluyor.

bir de kadınlar en ufak süphenin peşine düşerler ama erkek genelde konduramıyor. yıllar önce annemin yengesinin gelinin aldatısına sahit olmustum; 13-14 yaslarındaydım birlikte avşaya tatile gitmiştik, annemin yengesi, gelini, annem ve biz, adam orda yoktu ve kadın kaynanasının olduğu bir tatilde bir adamla tanıştı, annemin yengesi şüphelenip takip ettiğinde buluştuklarını görmüş. ertesi gün tatil bitti dönüyoruz hatun ben 2 gün daha kalıcam dedi dönmekten vazgeçti, hepimiz bindik vapura yenge son anda indi ben gelmiyorum diye. tekrar takip etmiş ve ikisini plajda basmış. sehre dönüp bunu oğluna anlattığında inanmamış fesatlık yapıyorsun demiş , velhasıl kelam sonra kendi gözleriyle görünce ayrılmıştı.

kısaca, kadın en ufak süpheyle bitirmeyi göze alabilirken, erkek mutlaka gözüyle görmek istiyor.

Erkekler her konuda düz mantık bizim gibi affediyorsa da kendini paralamıyor. Düşünüyor, unutubilirim diyorsa affediyor, unutamam diyorsa boşanıyor.

Bizim gibi hep affedip hem de hayatı kendilerine zindan etmiyorlar.

Eşimin çok yakın bir arkadaşının karısını başka bir adamla birlikte bir AVM de gördüm.Yok canım değildir derken yakınlaştım baktım o,annemde gördü hatta.Ama o bizi görmedi.Bilet alıp elele sinemaya girdiler.Ve gördüğüm AVM çok merkezi,herkesin onları görebileceği biryer şok olmuştum.Eşimi arayıp söyledim o da şok oldu.Ama bişey yapamadık tabii,o günden sonra görüşmüyorum.

kizlar hep kadinlarin aldatilma hikayelerini paylasiyoruz,yorumlar yapiyoruz. Peki bir erkek aldatilirsa ne yapar ? Kadinlar esleri ..... Izlediginde dahi evi terkedebiliyorlar yeri geliyor ya da yatakta basmasina ragmen cok sevdigi icin affedebiliyor..

Peki erkegin affetmesi mumkun mu?

Cevrenizde gördüğünüz yasadiginiz olaylar varsa bu topicte de kadinin ihanetini ve erkegin olasi tepkilerini konusalim..

[ı]aldatmak kafada başlar bedensel olarak biter,bunun cinsiyeti yoktur maalesef.çok yakın bir çevremde bayan arkadaşım eşini kalben aldattı uzun bir süre görüştü bu adamla hatta eşini bırakıp onunla evlenmeyi bile düşünüyordu.adam ona eşinin göstermediği ilgiyi,sevgiyi,şevkati gösteriyordu.hastalandığında başında beklerken,eşi bir kere arayıp ''nasılsın'' demiyordu
sonra ne mi oldu?
Bu arkadaşım
eşinden de vazgeçemedi bir süre ikisini beraber idare etti
sonra eglaya zırlaya sevgilisinden ayrıldı
eşi bunlardan bi haber tabii
iş güç çalışma hayatının yogunlugundan
karısının onu aldattığını bile bilmiyor
eline karısının telini alıp baksa fotolar msjlar yıgınla
ama adam ruhsuz vurdumduymaz,
sonuç olarak hala evliler...
Ve umarım arkadaşım bidaha böle arayışlara girmez
[/ı]

Eşimin çok yakın bir arkadaşının karısını başka bir adamla birlikte bir AVM de gördüm.Yok canım değildir derken yakınlaştım baktım o,annemde gördü hatta.Ama o bizi görmedi.Bilet alıp elele sinemaya girdiler.Ve gördüğüm AVM çok merkezi,herkesin onları görebileceği biryer şok olmuştum.Eşimi arayıp söyledim o da şok oldu.Ama bişey yapamadık tabii,o günden sonra görüşmüyorum.

muhtemelen eşi de bahsettiğim gibi sakin mizaçlı bi karakterdir. yoksa ne cesaret avm'de el ele.. benim bahsettiğim hikayedeki akrabamız da inanılmaz iyi niyetli sakin bi adamdır hatun zerre korkmadığı için cesaret edebildi zaten.

Allah'tan çocukları yoktu da hemen ayrıldı adam sonra tekrar evlendi şimdi cok mutlu 2 de çocuğu var.

aldatmayı affedenlerden biri de futbolcu caner erkin. sarmaş dolaş fotografları cıktı kadının berkay'la, adam ben karıma güveniyorum dedi tuttu elinden kapattı konuyu. iki taraf için de çok zor ama erkek için daha ağır bence

Böyle büyük büyük konuşuyorum bir gün başıma gelecek ama :52: Aldatmanın affedilmesi ne demek yahu ?

Yani burada , yok ..... izlemiş yok gözü dışarıdaymış falan değil bahsettiğim ,

Hayatına bir başkasını almış , ikinizi bir dönem idare etmiş , hatta ona aşık olmuş kişi ... Muhtemelen işler sarpa sarıp ''ahhh ahhh eldeki kuş daldaki kuştan daha vefalıymış '' meğer diye kafasını vurunca geri döner ve af diler .

Affedersin diyelim , hep akılda deli sorular , kuşkular .

2. bir şans vermek tamam eyvallahta , o 2. şansı herkes yeni hayatlarında denese daha mutlu olunmaz mı ?:26:

Ha erkek aldatılırsa , az akıllı ise ; yol verir hayatına bakar .

Az aklı evvel ise barışır .

Aptal ise hem kendi hayatını hem karşısındakinin hayatını maffedecek bir cinnete sürüklenir.

Benim de çok yakın bir akrabam aldatıldı karısı tarafından, 3-4 yıllık evliydiler
kadın facebooktan biriyle tanışmış ve adam ona çok ilgi gösteriyormuş, çok güzelsin diyormuş
kadın konuşmaya devam etmiş, en sonunda kocası bunun mesajlarını yakalıyor, sonrasında koyuyo kapının önüne..
sonra öğreniyoruz ki aslında kocası bunu daha önce de yakalamış ama kadın yalvar yakar affettirmiş kendini, adam beni kandırdı diye..

kocası çok seviyordu kadını, el üstünde tutuyordu...Amma velakin, içinde varmış hatunun...

eski komuşumuz bir kadın vardı. evdeki paraları alr çıtır erkeklerle kaçardı 3-5 ay sonra geri gelir, kocası affederdi sonra para toplayaıp tekrar giderdi. çok garibime gidiyor ama oluyor.

uzaktan bir akrabam kadınında yıllardır sevgilisi var eşi çocukları da dahil herkes bilir bu durumu evliliği devam ediyor. geçtiğimiz yaz düğün oldu kadın sevgilisnin masasına gitti oturuyor kocası tek başına bir masada :53:

2 örneğinde bizzat şahidim olduğum için erkekler daha mı geniş nedir

Back
X