• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek aldatilirsa ?

eski komuşumuz bir kadın vardı. evdeki paraları alr çıtır erkeklerle kaçardı 3-5 ay sonra geri gelir, kocası affederdi sonra para toplayaıp tekrar giderdi. çok garibime gidiyor ama oluyor.

uzaktan bir akrabam kadınında yıllardır sevgilisi var eşi çocukları da dahil herkes bilir bu durumu evliliği devam ediyor. geçtiğimiz yaz düğün oldu kadın sevgilisnin masasına gitti oturuyor kocası tek başına bir masada :53:

2 örneğinde bizzat şahidim olduğum için erkekler daha mı geniş nedir

yok artık ya beterin beteri varmış daha neler duyucaz :31:

valla bana da erkeğin aldatılanı bir kadından daha geniş davranıyor gibi geliyor, istisnalar vardır mutlaka ama sahit olduklarım ve duyduklarım hep o yönde. adam ya çok umursamaz rahat oluyor aldatıldığını bile umursamıyor o derece ya da çok saf oluyor gözüyle de görse karısının yapmadım demesine inanıyor.

ama burda okuduklarım ve sahit olduklarıma bakınca kadınlar ilk süphede bile tepkilerini koyuyorlar, sonucunda barısır barısmaz o tartısılır ama kadın illa gözüyle görmeyi beklemiyor. zaten süphe kadının işi, erkekler dümdüz illa bi delil olucak

ben bekarken bi bayan komşumuz kocasını yakın bi komşularının kocası ile aldatmıştı tabi tüm siteye yayıldı durum, adam karısını affetti diye duyduk evi taşıdılar 2 sene sonrada beyin kanamasından öldü kocası

ben bekarken bi bayan komşumuz kocasını yakın bi komşularının kocası ile aldatmıştı tabi tüm siteye yayıldı durum, adam karısını affetti diye duyduk evi taşıdılar 2 sene sonrada beyin kanamasından öldü kocası

bence eceli gelmiştir de öyle ölmüştür. yoksa karısının derdinden ölecek biri olsa devam etmezdi..

aklıma bi tane daha geldi,

benim lisedeki en yakın arkadaşımın annesinin vukuatı. inanılmaz mutaassıp bir aile, hatta kızın babasına hacı diyorlar o derece, eşi de öyle tesettürlü, görünürde namazında abdestinde bir kadın. ben en yakın arkadasım olduğu için sürekli bunlardayım tabi. bi de burada çok büyük ve tanınmıs bir restoranın sahibi bi aile.

kadın kapalı ama inanılmaz bakımına düşkün evde nasıl dolaştığını görseniz bu kadın kapalı demezsiniz asla, zaten gençliğinde dansçıymış arkadasımın babasıyla tanısınca onun isteğiyle kapanmış.

neyse bu kadın sürekli restoranda durmak istiyor son zamanlarda, normalde eşi istediğinde tembellik edip gelmeyen kadın. sonra bi gün arkadasım şüpheleniyor annesinin hallerinden, (bi anda aşırı bakımlı olmaya baslamasından ben bile süphelenmiştim) annesinin telefon konusmasını dinliyor ve kadının restorandaki baş garsonla sevgili olduklarını öğreniyor, hem de uzun süredir. sonra kadın itiraf etmiş bi de kıza ballandıra ballandıra anlatmış, işte biz onunla kaçıcaz çok aşığız, babanı sevmiyordum zaten vs vs.. sonra ne yaptılar bilmiyorum. arkadaşımla yıllar oldu görüşmüyoruz, o da annesinin olayından iyice yüz bulup sapıtmıştı, en son evli bi adamla görüştüğünü duyunca soğumuştum derken yavas yavas koptuk.

Aldatmak karakter yoksunluğudur.
Kadını erkeği olmaz diye düşünüyorum.

bizimde karşı komşumuz vardı 2 tane de küçük çocukları vardı kadın güzeldi sibel cana benziyodu son zamanlarda hareketleri iyice değişmişti o zamanlar bende küçüktüm onlara gider gelirdim çocuklarının yanına. Kadın evle hiç ilgilenmezdi her yer o kadar dağınık ki bütün kıyafetler yerde sağda solda doğru düzgün yemek yapmazdı sürekli çocukların üstünden kapıyı kitler bi yerlere giderdi kocası gelir bulamazdı kadını bazende son ses müzik açıp çıkıp balkonda oynardı :1: bütün mahalledeki herkes kadının halinden şüphelenmişti ama kocası hiç bişey demiyodu ve kadın kocasının arkadaşıyla görüşüyomuş o adama kaçtı kaçtığı adamında 3 tane karısı var bu 4. olarak gitti :53: adamda bi tane kız aldı ordan da evini taşıdı..

Bi akrabamızda da yaşandı kadın kocasının aldatıyodu kocasıda çok iyi niyetli biriydi ilk evlendikleri sıralardı onlara gittiğimde kadın kocasının yanında bile yatmıyodu bazı geceler. Sonra ben bu kadının telefonunda mesajları yakaladım zaten durmadan kocasından gizli para çalıp kontör yüklüyodu birileriyle mesajlaşıyodu. Ben gördüğüm mesajları söyledim ortalık biraz karıştı kız hatta ilaç fln içmiş intihar etmeye kalkışmış ve sonunda geri barıştılar şimdi 2 tane çocukları var ve kız hala şüphele hareketlerde davranıyodu ama ben eskisi kadar samimi değildim artık o yüzden karışmadım bi daha

bizim tanıdık aldatılmıştı bi çok kez diyelim.gözle görmediysemde duyuldu baya boşandılar şuan.kadın istedi ısrarla boşanmayı adamm kabuluyduu şuan çağırsa yine gider adam..ilginçti

benim de bi arkadaşım vardı o zamanlar kocamla evlenmelerine vesile olduk kız benim arkadaşım erkek onun arkadaşıydı.
evlendiler oğlan işsiz güçsüz
babadan aldığı parayla ev geçindirir kız çalışır
oğlan alkolikti aldığı parayı içkiye basardı
sonra olan oldu
kız biriyle tanışmış adam da evli
bunlar baya birlikte olmuşlar
hatta şöyle anlatıyım yazın tatile gittik bu çiftle
bunlar adamla ayarlamışlar adam da aynı otele ailesini alıp geliyo
aynı yerlerde mola vermişiz aynı otelde yan yana odalarda kalmışız bunun sevgilisiyle
kız asla eşiine telefonunu vermezdi hep tatilde bile uzağa gider konuşurdu
kocası telefonu almak isteyince bana güvenmiyo musun diye rezalet çıkarırdı
bigün olan oldu kocası yakaladı kız da zaten seni sevmiyorum dedi çıktı gitti
sonraaa
kocası gitti adamla buluştu
adamla baya oturup sohbet etmişler :)
adam buna pırlanta gibi karın var kıymetini bil demiş :)
sonra eşi gidip tek taş yüzükle kızın peşinde beni affet diye dolandı bi süre
o sırada kız boşanma davası açtı
mahkemeye çıktıklarında hakim bunlara kısaca
sen kocanı aldatmışsın sen de alkolik ve işsizsin demiş aynı haltsınız boşamıyorum demiş
ama sonra adamın aklı başına geldi tabi dava açıp boşandılar..

benim de bi arkadaşım vardı o zamanlar kocamla evlenmelerine vesile olduk kız benim arkadaşım erkek onun arkadaşıydı.
evlendiler oğlan işsiz güçsüz
babadan aldığı parayla ev geçindirir kız çalışır
oğlan alkolikti aldığı parayı içkiye basardı
sonra olan oldu
kız biriyle tanışmış adam da evli
bunlar baya birlikte olmuşlar
hatta şöyle anlatıyım yazın tatile gittik bu çiftle
bunlar adamla ayarlamışlar adam da aynı otele ailesini alıp geliyo
aynı yerlerde mola vermişiz aynı otelde yan yana odalarda kalmışız bunun sevgilisiyle
kız asla eşiine telefonunu vermezdi hep tatilde bile uzağa gider konuşurdu
kocası telefonu almak isteyince bana güvenmiyo musun diye rezalet çıkarırdı
bigün olan oldu kocası yakaladı kız da zaten seni sevmiyorum dedi çıktı gitti
sonraaa
kocası gitti adamla buluştu
adamla baya oturup sohbet etmişler :)
adam buna pırlanta gibi karın var kıymetini bil demiş :)
sonra eşi gidip tek taş yüzükle kızın peşinde beni affet diye dolandı bi süre
o sırada kız boşanma davası açtı
mahkemeye çıktıklarında hakim bunlara kısaca
sen kocanı aldatmışsın sen de alkolik ve işsizsin demiş aynı haltsınız boşamıyorum demiş
ama sonra adamın aklı başına geldi tabi dava açıp boşandılar..

hakimde 10 numaraymış başkasının da başını yemesinler diye siz takılın beraber demiş süper yaa:)))

eski komuşumuz bir kadın vardı. evdeki paraları alr çıtır erkeklerle kaçardı 3-5 ay sonra geri gelir, kocası affederdi sonra para toplayaıp tekrar giderdi. çok garibime gidiyor ama oluyor.

uzaktan bir akrabam kadınında yıllardır sevgilisi var eşi çocukları da dahil herkes bilir bu durumu evliliği devam ediyor. geçtiğimiz yaz düğün oldu kadın sevgilisnin masasına gitti oturuyor kocası tek başına bir masada :53:

2 örneğinde bizzat şahidim olduğum için erkekler daha mı geniş nedir

sizin anlattığınız aldatmaya girmiyor ama kategorik olarak."cuckold" erkek ya da "femdom" ilişki diye araştırırsanız,ne demek istediğimi anlarsınız

Geçen hafta bir tanıdıgım anlattı eşi kocasını aldatmış hatta çocuklarını bırakmış sevgilisi ile kaçmış sevgilisi ile kaçınca adam boşanma davası açmış ve boşanmışlar fakat aradan biraz zaman geçtikten sonra kadın tekrar eski eşine dönmüş pişmanım affet diye adam eşini çok seviyormuş ve affetmiş tekrar evlenmişler nasıl affeden kadınlar varsa affeden erkeklerde vardır.

Bence en önemli konu aldatılan erkeğin anlaması.

Eğer kadın ikinci adamla kaçma/uzun süreli ilişki kurmazsa ve azıcık da aklı çalışan bir hatunsa işin içinden çok kolay sıyrılabilir bence. En azından 1gece-1hafta kadar süre erkek arkadaşını aldatan ancak adamın bundan haberi bile olmayan bir sürü kadın gördüm etrafımda.

Erkek arkadaşını dediğime bakmayın bu arada, arada bir buluşup el ele tutuşmalı değil, baya beraber yaşıyor sayılırlardı falan.

Ben aldatilip kabul eden erkeği anlamam.ya arkadas sende hic mi şeref yok.bu kadar mi acizsin.inanamiyorum bu tur olaylara.bi kere bir aldatan yine aldatir.nasilsa beni seviyor vazgecemez bu kenarda dursun bende eglenceme bakayım der.bi kere aldatip durulcagina inanmıyorum kimsenin..

Ben aldatilip kabul eden erkeği anlamam.ya arkadas sende hic mi şeref yok.bu kadar mi acizsin.inanamiyorum bu tur olaylara.bi kere bir aldatan yine aldatir.nasilsa beni seviyor vazgecemez bu kenarda dursun bende eglenceme bakayım der.bi kere aldatip durulcagina inanmıyorum kimsenin..

E biz de aldatılıp affediyoruz biz de mi şeref yoksunuyuz? Erkeklerdeki şerefse bizdeki adana karpuzu mU?

E biz de aldatılıp affediyoruz biz de mi şeref yoksunuyuz? Erkeklerdeki şerefse bizdeki adana karpuzu mU?

Ben bi kere aldatildim affetmedim kendi adınıza konusun.bence aldatlip kabul eden kadında gozumde acizdir.bu benim dusuncem.ama erkekte durum biraz daha farkli.seref namus meselesi. Boynuzu yiyp affedenler lütfen erkek demesin kendine.

yakınımdan bir erkek eşi tarafından aldatıldı
kadın küçük yaşta evlenmiş eşiyle, içinde bişeyler kalmış sanırım eski sevgilisine dair
aynı mahllede oturuyolarmış zaten eski sevgilisyle kadınında 2 yaşında bir kızı vardı onu dışarı çıkarırken eski sevgilisyel grüşüyor
kadın eve gdiyor eşininde haberi olmuş bu durumdan birebir görmüşte
eve gidince tartışma çıkıyor tabi kadın bu adam beni öldürücek diye kendini 4. kattan aşşağıya atıyor
uzun süre hastanede yattı kadın ölmedi kocasıda başındaydı hep:31:
taburcu oldu hastaneden kadın
şimdi eşiyle eskisinden daha iyiler :37::37:

Ben bi kere aldatildim affetmedim kendi adınıza konusun.bence aldatlip kabul eden kadında gozumde acizdir.bu benim dusuncem.ama erkekte durum biraz daha farkli.seref namus meselesi. Boynuzu yiyp affedenler lütfen erkek demesin kendine.

Kendi adıma konusuyorum aldatıldım affettim ve serefsiz değilim. Aciz hic değilim.... Aldatılıp bunu yutabilen kadın midesi geniş değildir kendini biliyordur gönlü geniştir. Her neyse.

Boynuz fln cok yanlış kelimeler, bu acıyı yasamış biri olarak bu kadar rencide edici konusmanız cok acı geldi bana.

Kendi adıma konusuyorum aldatıldım affettim ve serefsiz değilim. Aciz hic değilim.... Aldatılıp bunu yutabilen kadın midesi geniş değildir kendini biliyordur gönlü geniştir. Her neyse.

Boynuz fln cok yanlış kelimeler, bu acıyı yasamış biri olarak bu kadar rencide edici konusmanız cok acı geldi bana.

Ben erkek icin dedim o kelimeyi.bence onemli namus bu benim deger yargim.aciz olarak görüyorum kadini.maalesef.nasi bir kadin erkeğini baska bi kadinla paylasabilir ki.sevdim ettim kelimeleri bana gore degil.bende sevdim ama büyük acilar yasamama rağmen silip attim pisman değilim

Back
X