• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek aldatilirsa ?

Ben bi kere aldatildim affetmedim kendi adınıza konusun.bence aldatlip kabul eden kadında gozumde acizdir.bu benim dusuncem.ama erkekte durum biraz daha farkli.seref namus meselesi. Boynuzu yiyp affedenler lütfen erkek demesin kendine.

Sadece erkegin deyildir seref namus, kadinindir ayrica. Nasil erkek affetmiyorsa yada affediyorsa kadinda affedebilir yada affetmeyebilir. Ikisine kalmis bir durum. Affetmek deyilde, aldatmak fiili basli basina serefsizce.

Erkek aldatırsa o erkek kadın kadınlıgını yapmamıştır erkek ihtiyacı geregı yapmıştır kadın aldatırsa namussuz şerefsiz olur. Bu düşünce cok mevcut gunumuzde. Ancak su varkı kadın yada erkek gözünüz baska ınsanlara kayacak evlilik dediğimiz ve kutsallıgına inandığım kurumu kırlrtmesın kimse. Olan çocuğa çocuklara oluyor. Ve daha kötüsü daha çocukken psikolojisi feci bozuk bireyler yetişiyor.

Babamın arkadaşıda aldatıldı.Adam hiç umursamadı karısını.Aldattığını öğrenince "istiyorsan ayrılalım" demiş o kadar.Yani kadın istemese ayrılmazdı.Sevgi bitince erkekler için pek önemi olmuyor.Çıkar ilişkisi gibi düşünüyorlar.Aldatan kadınlar da bu yüzden aldatıyor sanırsam.

Kuzenim eşini aldattı. Reelde ilişki oldu mu bilmiyorum ama sesli chat sitesinde birine kocacım demiş hatta kızına da baba dedirtmiş falan. Kocası yakalayınca işi pişkinliğe vermiş ilgisiz bırakmasaydın yapmazdım demiş. 4 ay kadar yatakları ayırdılar şuan bingo kuzenim hamile. :27: Biraz affettirme hamileliği oldu sanki. Kocası hala soğuk. Eğer doğumdan sonra da düzelmezlerse çocuklara acırım başka kimseye değil.

Daha 1 ay once unlu bir futbolcu esi tarafindan aldatildi ve esini affetti.Mutluluk pozlari veriyorlar simdi,gazetelerde denk geliyorum.Ama adamin yuzu hep dusuk.O medyanin o kadar haberine,psikolojik baskisina ragmen bunu yapabilmek yurek ister.Aldatilmak her iki cins icin de asagilayicidir,benimle mutlu degil misin kardesim?O zaman benimle olan iliskini bitireceksin.Cin olmadan adam carpmaya,katakulli cevirmeye kalkmayacaksin.Kocam/karim ilgilenmiyo benimle yagggggg deyip duygu somurusu yapmayacaksin.Sonra midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.

aldatan kişiyi affetmeseler de sonraki sevgililerinden çıkarıyorlar acısını. aşırı şüphecilik, kıskançlık yapıp nedenini daha önce aldatılmış olmalarına bağlıyorlar açıkça söylüyorlar bi de bazıları.

Back
X