Bir erkek "ben hatali olsamda beni alttan almalisin" diyorsa?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Karsinizda sizi cok seven bir insanin oldugunu düsünün. Sevgisini her sekilde belli ediyor, fakat sadece siz ona yumusak davrandiginiz zamanlarda. Sizde onu cok seviyorsunuz. Fakat herseyden nem kapiyor, cabuk sinirleniyor, sinirlendiginde gözü hic birseyi görmüyor. Sizin sürekli onu idare etmenizi bekliyor, ben severim bana beni cok seven degil beni kaldirabilen lazim diyor. ¨Ve en önemlisi "hatali olsamda beni alttan al lütfen" diyor. Huysuz oldugunu, ters bir adam oldugunu kabul ediyor. Sonra siz bakiyorsunuz, ne kadar sevsenizde böyle bir insanla hayat gecmez diyorsunuz. Ve son noktayi koymak istediginizde bu sefer o o alttan almaya basliyor, siniri geciyor, yumusuyor sizi sevdigini söylüyor. Ama yine o hakli!!! Böyle bir adamla hayat gecer mi?

Bana sorarsaniz gecmez. Anlayisiniza ve yumusak huylu olusunuza karsilik seviyor sizi. Sizi mükemmel görüyor, hatalarinizla kabul etmiyor, oysa mükemmel insan yoktur, bunu anlamiyor. Yaptigi hatayi bile anlayisla ona anlatarak, sunu keske söyle yapsaydin daha iyi olurdu dediginizde eger bunada sacma sapan verecek bir cevabi varsa o adamla ömür gecmez. Niye hep erkekler hakli? Niye hatali olduklarinda bile alttan alinmayi beklerler? Biz bayanlar neyiz? Robot mu?

Son düzenleme:
kus sutu ile beslese durmam iki dakika.. kavga oldugunda hic sesim cikmicakmis.. ne o canim insaniz normaldir, bøyle birini ariyorsa kolay gelsin derim ona, bulduysada sana kolay gelsin ne diyim:1closedeyes:

Böyle biriyle hayat nasil gecer anlatayim:

Sen kendini yasim 25 ise 45 gibi hissetmeye baslarsin.

Sen hayata küsmüs bir insan olarak dolanip durursun.

Sen erkeklerin e sini bile duysan nefret etmeye baslarsin.

Sen 10 yillik evlilik yada birlikte yasantidan sonra, ölsemde kurtulsam yada o ölse kurtulsam demeye baslarsin.

Böyle bir insanla hayat değil dakika geçmez bide kılıf bulmuş ben sinirli,huysuz bi adamım die ee karşısındaki de sinirliyse nolucak kim kimi alttan alıcak

bencede çok bencil biri hayat okadar uzun değil kimse kendini başkası için bu kadar yıpratmasın sonuçta insanız kimse mükemmel değil bizi hatalarımızla sevaplarımızla sevecek insanlarda var

O resmen senden kendisini önemsememeni, ona cevap vermemeni, duygularını bastırmanı istemiş. Böyle davranmak için karşındakini hiçe sayıyıor olman gerekir, yoksa önemsediğin birine tepki verirsin mutlaka. Ama bu şekilde huzurlu olacaksanız denemeye değer, tabi bi gün bi yerde patlak vermezse...

benim de aynı sorunum var canım.
bu erkeklerin bencilliğinden ve kendine fazla güvenmesinden kaynaklanıyor. :mymeka:
ben de uyumlu bir insanımdır, kolay kolay sinirlenmem.
ben iyi iken, anlayışlı iken bir sorun yok,herşey mükemmel. ne zaman bir şeyi kabullenmesem tartışma çıkar.
fazla alttan almamak lazım, iyice alışıyorlar.
ben de eskisi kadar sakin değilim artık. kendimi yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor.
:1no2:

İyi o zaman sen de aynı şeyi istediğini söyle canım:) Sen hatalı da olsan alttan alacaksa sen de alırsın.:)
Bir ilişkide karşılıklı anlayış olmalı, tek taraflı anlayışla nereye kadar?Bencil ve gelişime kapalı.
Ben buyum, değişemem diyen insanla, ömür geçmez.
Ya kötü huylarını törpülesin ya da seni kaybetmeyi göze alsın.İyi bir terbiyeye ihtiyacı var anlaşılan .

ikili arkadaşlıklarda da,evliliklerdede her zaman aynı taraf alttan alırsa tabiki olmaz..kim dayanırki buna,,
birde alttan alınacak konu vardır alınmayacak konu vardır..kendini garantiye alıp bu tarz yaklaşıyorsa vede düzelme eğilimi de yoksa bu kim olursa olsun kendini ezdirme derim...

tepkimi onun sinirlerinin çok hat safada olduğu dakikalarda vermem buna ok ama tepkisiz kalmammı kimse beklemesin derim. bu arada hatalıysa hatasını da kabul etmeli.

bir ömür ve hayatmı :1shok:
1 dakikamı bile harcıyamam bu kdr bencil bir insanla :1closedeyes:

bencillik ve kendine güvensizlikten başka hiçbişey değil bence:1closedeyes:
böyle bir insanla bırak ömürü saniyeler geçmezsengözlerimebaksanab

Bir erkek "ben hatali olsamda beni alttan almalisin" diyorsa?
kır kafasını sen sağ o selamet oldu köle alıyorlar sanki bizi

Bence iyi yorumlanmış.Onu hiçe saymıyorsan mutlaka tepki verirsin.O da bunu kaldıramaz.Senden sadece onu alttan almanı istediğini ama senin ondan daha erkek olduğunu düşünmeye başlar.Ömür böyle geçmez geçse de zarar görürsünüz.

tepkimi onun sinirlerinin çok hat safada olduğu dakikalarda vermem buna ok ama tepkisiz kalmammı kimse beklemesin derim. bu arada hatalıysa hatasını da kabul etmeli.

Yatışmasını beklemek gerek haklısın ama hatasını kabul edip değişir birine benzemiyor, kemikleşmiş artık:bbo:

ben merkezli bir erkek daha ömür değil hayat değil dakika bile geçmez bu erkekle tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…