Bir Erkek, Bir Kıza Umrunda Değilmiş gibi davranıyorsa...

utangaçları unutmayalım onlarda tam tersi davranırlar umurunday ken hiç aldırış etmezler utandıklarından da bunu belli edemezler bu ta ki söyleyinceye kadar devam eder tabi söyleyeceği zaman da iş işten geçer

eger kızdı ise hiç umrunda olmaz hele birde acayip tip biri ise beklede arasın hiç aramaz ancak sen ararsan öyle:22::103:

ben klasik düşünce kalıplarına ve kadın erkek davranışlarına tek bir pencereden bakmıyorum açıkçası.
her şey ilişki uzmanlarının dediği gibi olmuyor bu hayatta.pek çok insan ve davranış biçimi varken özellikle de.
o yüzden konuyu salt bir açıdan ele almamak gerekir diye düşünüyorum.yaşadığım şeylerde de mesela bu tip erkek şu sinyali
verirse bunu ister kadın bunu yapmalı gibi ...günümüz modern kadın erkek açıklamaları doğrultusunda davranmıyorum.

bir erkek bır kıza umrunda değilmiş gibi davranıyor ise gerçekten umrunda degıldır.

Ancak suda var bazı kızlar malesef kaçan erkeklere sahıp olmak ıstıyor onlara zor olanı sevmek ve elde etmek duygusu ıyı geliyor bu gibi durumlardada erkekler sevse bıle kaçıyorlar ama ılerleyen veya adı konmuş bır ılışkıde bır erkek bır kızı aramıyorsa aramak ıstemedıgı ıcındır,umrunda degılmış gibi davranıyorsa gerçekten umrunda olmadığı içindir.Erkekler basit düşünenler ne yapıyorlarsa onu hıssettıklerı ıcın yapıyorlardır.

Aci ama gercek..umurunda olsan yaninda olursun..arar sorar..ilgisiz birakmaz..kadin erkek farketmez birinle ilgiliysen onu bos birakmak istemezsin,merak edersin ama durum boyle degilse o iste bi terslik vardir demektir..

Back
X