amaan o kadarda katı olmamak lazım, salla gitsin benceöptüyse öptü noldu sanki senin hoşuna gitmedi mi hayır gelmezsede onu sonra düşünürsün, içinden nasıl geçiyosa öyle davran derim ben, ne güzel işte sen istiyodun o da geliyo, belki öylesine geliyodur çokda hoşlanmamıştır ama o da zamana ve sana bağlı, zamanla istersen onunda senden çok hoşlanmasını sağlayabilirsin, bence öptüyse o da seni istiyo demektir. ve bunu kovalamalısın bence, amaa yalnız tepkini belli et derim birazda, ne o öyle hemencik öpücükler bilmem neler, zor kadın olduğunu düşünsün ama bi o kadarda yakın olmalıki uzaklaşmasın bu dengeyi tutturmak çok zor ama biliyorum ben çok katı oldumda içinde kursağımda kaldı,koyver gitsin, çok kasma derim ben... bi daha bu anımıza dönemicez nasılsa...
iş toplantısında tanıştık. o an daha hoşlanmıştım. ama bi daha görmem sanıodum. meğer benim yaşadığım ilçedenmiş. ailesnin çalıştığı ofiste bende üyeydim. tanıstıktan sonra sürekli gelmeye başladı. 2 kız ve 2 erkek calıosuk. sürekli beraber vakit gecirmeye başladık. ondan hoşlandğımı öğrenmiş. ben benden hoşlancağına ihtmal vermiorum ama okadar ilgili her giydğim ayakkabıyı beğenir, yolda kıskanır, kolamdan içer, yediklerime dikkat eder, hatta kabus görmüştüm bi aksam anlattım kabataslak, aynı olayı bi filmde hatrlattı sok oldum. bi gün otele toplantıya gittik konaklamalı. içki içtim ve bu 15 gündür aklında oldumu falan söyledi, hoşlnıp hoşlnamadımı sordu, ben konusamadım galiba biraz dedim. biraz olmaz, soruma cevap ver dedi gece boyu. ve o gece öptü beni. kalbi cok hızlı atıodu elimi koydum suan senin için atıo dedi.[/QUOTE]
Ne ucuz numara...
İyi ki diğer uzuvlarını kontrol ettirip "Senin için..." dememiş...lmaz:
"Benden hoşlandın mı?" sorusuna "Biraz" diye cevap vermişsiniz, ilgi duyduğunuz burdan bile belli oluyor, o da hissetmiştir...
Erkekler bulduğuyla, kadın aradığını bulduğunda öpüşmeli... Bunu "kastığı" ya da beklenti içinde olduğundan değil kendisine duyduğu saygıdan yapmalı... Birkaç haftalık macera kadının dudaklarına götürecekse erkeği, o erkek bunu hak ettiğini kanıtlamalı... (Ki bence birkaç hafta yetersiz bir süre, kişi bu kadar zamanda kendi hislerinin adını koyamaz henüz; hoşlanma mı, beğeni mi, aşk mı...) Herhangi bir adamdan farklı olduğunu ispat etmeli... Sadece tenimize değil yüreğimize de dokunabilmeli... (O bunları şimdilik yapmamış, siz kendi hislerinizden ideal bir aşık yaratmışsınız kendi zihninizde...) Aksi halde sokakta yürürken öpüştüklerimize, öpüştüklerimiz de birbirine çarpar mazallah... :umursamaz:
o gece benden hoşlandğına ihtimal vermdeğim için sürekli geri çektim kendimi. duygularımı ifade edemedim. o da benden emin olamadığı için pek açık olamadı. iş yerinde rütbe olarak da benden üstte. kendisi cok rahat biridir. ben bilakis tutucu. her öptüğünde de ztn kendimi geri çektim. sadece ben deil arkdslarım bile benden hoşlandğını düşünmekteydiler. cünkü bana cok farklıydı. gözünü benden alamazdı. herseyime dikkat ederdi. dedği gibi farkımdaydı.. aradan bi ay gectikten sonra doğrulukmu cesaretlikmi oyununda otel gecesini hatrlıomusun die sorabildi. çünkü gercekten ağzımdan laf almak zordur benim.. o oyunda ztn 2. öpmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?