Bir erkek bir kızla neden öpüşür ?

asıl öpmüş tamam da sonra ne olsu ertesi gün olmamış gibi mi davrandı ?

bence basbaya senden hoslanmis ya neden hoslanmadigini hoslanmadan optugunu dusunuyorsun ki?
sonrasinda neler oldu asil onemlisi sonrasi bence

amaan o kadarda katı olmamak lazım, salla gitsin bence öptüyse öptü noldu sanki senin hoşuna gitmedi mi hayır gelmezsede onu sonra düşünürsün, içinden nasıl geçiyosa öyle davran derim ben, ne güzel işte sen istiyodun o da geliyo, belki öylesine geliyodur çokda hoşlanmamıştır ama o da zamana ve sana bağlı, zamanla istersen onunda senden çok hoşlanmasını sağlayabilirsin, bence öptüyse o da seni istiyo demektir. ve bunu kovalamalısın bence, amaa yalnız tepkini belli et derim birazda, ne o öyle hemencik öpücükler bilmem neler, zor kadın olduğunu düşünsün ama bi o kadarda yakın olmalıki uzaklaşmasın bu dengeyi tutturmak çok zor ama biliyorum ben çok katı oldumda içinde kursağımda kaldı,koyver gitsin, çok kasma derim ben... bi daha bu anımıza dönemicez nasılsa...

Bir erkek kızla neden öpüşür?
o an erkeğin libidosu her zamank gibi yüksektir,kızı öpmüştür...
Erkekle kız arasında cinsellik bakımından fark vardır, kızcağız aşıktır,zayıf anıdır,duygu yüklüdür..
ama erkek öyle değil malesef..bir mesajda vardı..yakaladığını öper..
hoşlanmıştır,hoşlanmamıştır fark etmez onlar için..kaldı ki sadece öpüşmekten bahsediyoruz..duygu aramak çok saflık olur :))

ay bence de kasmayın fazla artık o kadar normal oldu ki..biz ayrıldık bende keşke daha fazla öpseymişim dedim sonradan ne yalan söyliyim :)))))) sonuçta bende istiyordum hiç de pişman değilim o zaman içimden geliodu aman evlenirmiyiz acaba diye geri durmam yani.

o gece benden hoşlandğına ihtimal vermdeğim için sürekli geri çektim kendimi. duygularımı ifade edemedim. o da benden emin olamadığı için pek açık olamadı. iş yerinde rütbe olarak da benden üstte. kendisi cok rahat biridir. ben bilakis tutucu. her öptüğünde de ztn kendimi geri çektim. sadece ben deil arkdslarım bile benden hoşlandğını düşünmekteydiler. cünkü bana cok farklıydı. gözünü benden alamazdı. herseyime dikkat ederdi. dedği gibi farkımdaydı.. aradan bi ay gectikten sonra doğrulukmu cesaretlikmi oyununda otel gecesini hatrlıomusun die sorabildi. çünkü gercekten ağzımdan laf almak zordur benim.. o oyunda ztn 2. öpmesi..

doğru sezmişsin cnm, az çapkındır kendisi ztn. her ne kadar inkar edip benim herseyim dilimde icraat yok bende ki dese de... öle hava atmaları cok meshurdur. kıza bak beee tarzında konusmları felan deli eder adamı...

aaa ama olmadı ki bu ölesine öpmüş seni anlaşılıyor.. diyelim ki hoşlandı öptü niye beraber olmak istemesin onun olmanı ister.. aradan bi ayı da boşuna geçirmek istemez.. yok ben şuan anladım duygu olduğunu sanıyorum sadece tensel çekimden öpmüş. .ayrıca arada bişi yokken öpmen senin için eksi puan. . zor olanı severler erkekler bende bunu anladım artık. . seni sevgilin olmadan da öpebiliyorsa sevgili olup bağlanmak istemicektir.. biraz açık konuşmuş olabilirim ama durum bende başka bişi düşündürmedi. .

bu ne ya içip içip öpüşüyosunuz..bigünde ayıkken öpüşün bakayum fark varmı..sarhoşken erkekler pek bi masum pek bi baygın bakarlar..inanma...

oldu o zman ayıkken hatırlanmıcağınız bişiyi yapmayın bence.. ve gerçekten sizi sevgiliniz olmadan öpüyorsa sevgili olmak istemicektir maleseff..kendinizi geri çekin niyeti varsa olur zaten . .

bencede kasma diyomda, bi kere öptün bişey demedinde öyle zırt pırtta öptürme bence, öptü dağları yakıp yıkma canım , artık biraz gurur yap madem hoşlanıyo icraat görmek lazım biraz canım...

senki tipik Çapkın Canım.. Herkes qeçiciydi Hayatımdaki artık düsenLi iLişki istiorum mesajıda verir :)

hoşlanıyodur belki olamazmı,neden öyle düşünüyorsun gerçekten anlamadım?

herkes de kötüye yormuş bunu yaa..

Sevmiyorsa;
1) Egosunu tatmin etmek amaçlı kendine ona aşık biri yaratmak için
2) Salt cinsel çekimden

15 yaşındayken hoşlandığım çocukla ayıkken öpüşmediğimiz için deli gibi sarhoş olduktan sonra öpüştük ilk. Benim hınzır planımdı aklım sıra :) Hiçbir zaman da sevgili olmadık. Çünkü gerek yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…